Wpisy 3 407 304 – 3 407 403
9 listopada 2018 11:28 → 9 listopada 2018 12:23, 100 wpisów
Forsami sluchaleś tej piosenki
Zbigniew zauważyłeś że na Multipasko też jest Policja a ci na niebiesko ubrani wpisy wyżej mało im płacą to przyszli troche zagrać
Do pałeczki
Sebastian dostał tu 48 godzin
Niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych.. za to nie wsadzają
3 407 297to dobrze ze sie dogadali i tak powiino byc
Arczibik jesteś w milicji
zbigniew g blisko
Straz miejska
3 407 328. i tak trzymaj powodzenia
3 407 330.nie przeczkolanki
Forsami wystarczyło ci ambicji byś poszedł do milicji juz byś miał emeryturę
Zbigniew widziałeś moje Numery na profilu użytkownika do Eurojackpot takimi zagrałem w realu trzeba Unie Europejską wspierać bo na dopłaty nie starczy a co tam 12,50
O/5 trafisz
Zbigniew również mogłem w Monie zostać ale jakby się to miało do tej Pieśni Rezerwistów Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon tak długo w naszych sercach przeklęty bedzie Mon ..Niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
3 407 337.
Co sie tu ostatnio mialem 9,10 w drugim zestawie jeszcze tylko 5 liczb w pierwszym i
Mnie nauczono szacunku do każdego zawodu.Mam wielki szacunek do sprzątaczek, dmieciarzy i do najstarszego zawodu świata też.Jedynie nie lubię zawodowego złodziejstwa i płatnych agentów TW.
3 407 340
Forsami smacznego
Im więcej podaję się pewniaków na portalu,tym gorzej dla nas.Ten portal też ma swoich ludzi, którzy mają wpływ na losowania.
Forsami w monie wysyłają do cywila po 12 latach nici z emerytury byś miał
Skromnydokladnie tak jak mowiszdlatego mniej trafiamy bo liczby ktore podajemy komputer juz zanotował i wyjda oboki
3 407 346 w policji po 15 latach emeryturka zmozliwoscia jeszcze sobie dorobienia w agencjach ochrony
Dzisiaj nie gram w MM tymi liczbami: 61.51.52.59.29.33.36.31.26.27.19.2l.14.8.4
Ja znam trupów co uciekli z wojska po 15 latach dawno temu jeden znich stoi u mnie w pracy na bramie jako ochrona
Arczibalik73, tylko w jednym przypadku pozwolę sobie na uwagę.Po 15 latach służby ma prawo do 40 procentowej emerytury. To są grosze.
3 407 350.to CI juz mowie 52 jest na tak,31,na tak,21 jest na tak, 4 jest na tak reszta wszystko na nie
Znam jednego trepa co ma już 39 lat stażu
3 407 355. ooooo własnie to jest to
3 407 355
Gostek z Jaeorzna,nie policjant,poszedł na emeryturę po 20 latach intensywnej pracy. Jest bogaczem.Teraz ma firmę w Niemczech. Nie odprowadza grosza podatku.
Do 65 roku kipa26
3 407 353. wiem dlatego wszyscy pracuja po zakonczeniu swoich dni w policji w koncesjonowanych agencjach ochronyi to sa przewaznie byli policjanci i trepy wojskowe bo im jest zawswze mało wszystkiego wiem o tym dobrze bo polowa moich kolegów z pracy było takimi osobami a jesli chodzi o funkcjonariuszy prewencji to juz mieli tak zryte berety ze szkoda gadac
A ja wcale nie pracuje nawet jak nie wygrałem i jak mi dobrze jestem Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Forsami mama Cię utrzymuję
3 407 369.niewazne kto utrzymuje wazne ze kasa sie go trzyma nie jazdy ma w sadzie drzewo z kasa nie
Mamisynek
Kipa piszesz tu o spiskach TSa a pewniaki chcesz poco żeby przerobili na oboki
W piątek prawie zawsze jest losowana liczba 29 a resztę sobie sami dobierzcie...
Kupione stawka 10 oto oboki 18.25.27.33.65
policjant czy milicjant jak odchodzi ze słuzby to najczesciej konczy u psychiatry sa to ludzie ktorzy niemoga sie pogodzic z tym ze juz niepracuja i musza jeszcze gdzies dorobic, to niewazne ze maja po 2,500tys na reke emeryturki to za mało aby zyc dlatego dorabiaja w agencjach ochrony, i nietylko a emeryt dostanie 1100zł emerytury i ma za to wyzyc i wszystko pooplacac i zyc godnie, poprostu smiech na sali
dzisiaj liczba 29 jest na nie szybciej 28 moze wyyjsc
18 25 27 33 65
A może 26 od kipy
26 raczej na nie
Miłej pogawędki dla kobiet kwiatki i czekoladki również...
podam wam taka 7 liczb na MM 1,15,16,17,60,66,68
oczywiscie tych liczb co mi tu wychodza ze moga sie pojawic jest 27 z tego taka 7 wybrałem moze wyjdzie moze nie czasa pokaze
Kipa26 wejdź na mój profil zdjęcie on zawsze trafiał jak grał już nie gra
Mam Renault Kadjar, niebawem zamieniam na Twoją ulubioną markę.
zbigniew g obczaiłam wasze typowania za nim pomyśleliście o mnie