Wpisy 3 402 488 – 3 402 587
4 listopada 2018 22:34 → 4 listopada 2018 23:42, 100 wpisów
3 402 482 dokladnie jak mówisz i piszesz
zauwazcie ze w multi sa gwarantowane wygrane - ale to nic nie zmienia
bo w mini zwykle wygrywa jedna osoba albo dwie
bo w mini zwykle wygrywa jedna osoba albo dwie
meganka chcesz to Ci podam na forum linka i tam sa fajne pomysly na mini
3 402 487. meganka jesli ida Ci liczby nieraz jakies to graj nimi te ktore trafiasz inieryzgnuj z tych liczb bo kiedys CIone przyniosa wygrana nie poddawaj sie i odrazu MM nie przekreslaj z góry
Cześć
Już jestem
Ja dziś miałem 2/5 w Mini
Cały czas blisko ale jednak daleko
ja uwazam ze wszyscy powinni trzymac sie swoich liczb ktore im padaja i zawsze kreslic je wszystkie razem i grac nimi i sciagac kase nigdy nieporywajcie sie odrazu z motyka na ksiezyc i czesto niezmieniajcie swoich liczb bo w ten sposob bedziecie tylko przegrywali kase, no chyba ze mmacie za duzo pieniedzyy i niemacie z nimi co robic, to juz inna sprawa zreszta kto bogatemu zabroni nie
arczibalik73 Ja uważam że 2 zakłady mini dziennie to nie jest przesada
Miesięcznie wychodzi poniżej 80 zł
sebastian umnie choc na sucho tez w mini dzis było tylko 2/5 ale to juz jest normalka pamietaj ze teraz walczymy juz nie o 3/5 lecz 4/5 a nawet te 5/5
To tak dużo ?
arczibalik73 Wiem o co walczymy - pamiętam powiem więcej Arczi
arczibalik73
Teraz nie walczymy o 3/5 ani o 4/5 tylko o
5/5 w Mini
Teraz nie walczymy o 3/5 ani o 4/5 tylko o
5/5 w Mini
3 402 505. sebastian oczywiscie ze nie jest duzo , ja tam gram 1 zakladem kilka dni jesli ma bys to bedzie a czas pokaze kiedy bedzie ten szczesliwy dzien ze wyjda wszystkie
Gram dwoma zakładami i przeważnie mam 2/5
W tamtym miesiącu były 4 razy 3/5
W tamtym miesiącu były 4 razy 3/5
W tym miesiącu miałem 2 razy 3/5
A jest dopiero 4.11 .2018 r
Do końca roku powinniśmy trafić 5/5 ale trzeba troszkę zmodyfikować nasz system bo ma lekkie uchybienia
Czyli niedociągnięcia
dzis wyszły fajne liczby podoba mi sie ten ukladzik 1,16,18,36,38 dzisiejszy zobacz co on nam podpowiada i co nam daje?
juz miałes w tym miesiacu teraz w listopadzie w mini 2 razy w realu 3/5 ? no to ladnie
juz miałes w tym miesiacu teraz w listopadzie w mini 2 razy w realu 3/5 ? no to ladnie
Pozdrawiam inteligencję wielkich miast : Warszawę, Kraków, Łódź, Gdańsk, Kielce, Radom, Wrocław. Współczucie dla biedoty uzależnione j od pewnego radia. 11.11
arczibalik73 Piszę Ci często wybieramy liczby
arczibalik73 Podpowiada dużo ale jeszcze nie wiem co dam na jutro
Zagram w każdym ww mieście i w Poznaniu. W Rzeszowie jakoś nie lubię grać. W Łańcucie, tak.
3 402 515.spokojnie nic nie musimy modyfikowac , sebastian na spokojnie obserwuj wychodzace liczby ,popatrz jak wypadaja
arczibalik73 Wpiszę te liczby do maszynki i zobaczymy co nam wydrukuje
Gramwygrywam Rzeszów to ładne miasto uwierz mi
zauwaz liczby ktore wychodza a ktore pozostaja niewylosowane jeszcze dotad w danym ,miesiacu, i zawsze obstawiaj te co jeszcze niewyszły dotychczas lacz je w parki i graj nimi a trafisz wczesniej niz myslisz zobacz w mini jest tylko 42 liczby, a liczby sie powtarzaja
arczibalik73 Tak właśnie robię
42 liczby
By wygrać trzeba grać. Kolektorka wcisnela mi Zakład Specjalny. Kazałem go anulować. Odpisałem te liczby, zagrałem nimi w MM 5/5, stawka 2.Wyszła cała piątka. Szkoda , że bez plusa bo wyszla 15tka.
arczibalik73 Mam jeszcze jeden ciekawy pomysł
meganka opuszczasz nas ?
sebastian zastosuj rozpiske liczb sobie co wyszło a co jeszcze nie wyszło, wtedy jak na dloni pokaza CIsie pewne liczby, ktore sa na tak a ktore juz na nie bo juz wyszły,proste i logiczneajednak trzeba troszke poglówkowac aby stworzyc ten jeden uklad wlasciwy ktorym trafisz te 5/5 ale nie skladaj systemu jakiegos tylko te 5wlasciwych liczb i tym ukladem graj
meganka a to dlaczego ?
Grajcie na ostania chwilę. Tylko parkami i odwrotnosciami liczb, wielokrotna stawka. W Super Szansę grajcie tylko czterema liczbami.
Dla mnie 4 razy w miesiącu 3/5 w Mini to gra na 2 miesiące za pieniądze TS
meganka i co teraz ?
Jutro na profilu dam foto wypłaty z Oddziału T. S.
meganka i co będziesz robiła ?
Kiedyś grałem końcówkami liczb w mini,tak trafiłem 4/5 ale koszty?200 na miesiąc 400 złożyłem wygrana 540 jaki stres
meganka zmieniłaś nick i nic to nie dało ?
mam wiele jeszcze Sebastian talentów...a nie wiem co jeszcze w sobie...
meganka jakie masz talenty ?
3 402 540. Sebastian_M tak to jest ten plusze co trafiles za to grasz i nic wiecej niewydajesz i nie dodajesz z kieszeni, zobaczysz w koncu trafisz cale 5/5w mini
3 402 546. no tak i tak tez mozna
Meganka, w kazdym drzemie jakiś talent. Mam kolegę, ten to ma talent. Nie gra w Lotto a dziennie zarabia 2000 zł, bez podatku. Auto za milion, dom, ustawiony do końca życia. Zero polityki.
a sebastian pamietasz rozpiske nasza kiedys w MM na rzedya jakbysmy to w tej grze tez zastosowali np w mini i lotto tak rozrywkowo, to co kiedys nam arab podsówał , pamietasz to co wtedy wam podawałem za liczby jak by to tu zastosowac tez i wdrozyc pewnwe tez inne jeszcze pomysly
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
oczywiscie kazdy ma jakies talenty swoje ukrytei tez wady, ja tez mam talent niepowiem jaki, ale sa dni ze potrafie nieraz cos przewidziec i to sie mi pozniej sprawdza choc nimowie ze zaraz na poczekaniu,ale sie sprawdza
a jak żonie obiecam,że coś zrobie to zrobie i nie musi mi co miesiąc przypominać
a z liczbami trzeba troche poprzebywac ,sluchac je co do ciebie mowia i obserwowac ich ruch, w losowaniach wtedy cos zobaczycie tylko dobrze sie wpatrzcie w nie ,wtedy zobaczycie co wam podpowiadajai kreslcie to co wam w danej chwili podpowiadaja wsluchajcie sie dobrze i obserwujcie je a wygracie
3 402 563 nie btwierdze ze nie
Arczi nie pij więcejmam mówić do liczb i obserwować?jest to losowanie ,nie strategia na wojnę
3 402 564.dlatego najlepiej nic zonie wiecej nie obiecuj bo bedzie Ci to wkolko przypominac lepiej zrob to odrazu i kaz jej nato zbyt dlugo czekac bo moze zastosowac inna strategie a wtedy bedziesz juz ugotowany, dlatego niczego nie zostawiaj na pozniej tylko odrazu działaj
3 402 570.tomoi niczego nie pije i niepale tez wiec spokojnie, a słyszałes kiedys o czyms takim jak afirmacja? czy tzw przyciaganie do siebie liczb?
Powodzenia..
Wysokich Wygranych...
wiadomość już wysłana do admina...
Bawcie dalej cyferki...
Dobranoc wszystkim
Wysokich Wygranych...
wiadomość już wysłana do admina...
Bawcie dalej cyferki...
Dobranoc wszystkim
Miałem kiedyś tabele ,liczby podzielone na końcówki ale potrzeba minimum 8 zakładów na losowanie i grać dość często ,by wyszło gwarancji nie ma żadnej
3 402 570. tomi77 ja nie mowie ze masz mowic do liczb tylko zamknij oczy i wyobraz sobie jak dane liczby do ciebie sie przyciagaja i zanotuj je, mysl o czyms pozytywnym i co te liczby ci daja i podpowiadaja oczym mowia i czy nie sa zwiazane z jakimis twojimi np wydarzeniami z zycia ktore juz mialy kiedys miejsce,lub dopiero sie wydarza wyterz troche swoj umysł a nie czekaj na gotowe liczby,uzyj troche główki i mózgu, a bedzie CI dane trafic
Arczibalik73.Piszesz bardzo dobrze.Niech inni się śmieją. Ty rozmawiaj z liczbami kochaj je, uśmiechaj się do nich. Czego Ci życzę, ja wiem .Pochwal się mi wygrana, która Cię spotka około 10.11.18.
Jest tutaj kilku mądrych Portalowiczow. Zarazajcie innych swa mądrością.Wiem, że to trudne w dzisiejszym czasie.
wiem ze niektórzy sie z tego pewnie i smieja co tu pisze ale powiem wam ze to dziala w roznych przypadkach, i sie sprawdza tez, wiem ze w to niewierzycie ale np powiem wam ze juz od narodzenia swojego macie przypisane pewne liczby swoje, nyslicie ze to jest przypadek jakis tylko,?zastanowcie sie nad tym i pomyslcie czy to jest tylko przypadek ze akurat w tym dniu sie urodziliscie i w danym roku, zaowazcie ze ta data ma na was pewien tez wplyw i przez całe wasze zycie i zawsze wam te liuczby towarzysza nawet okreslaja wam wasze znaki zodiaku, czy tez krztałtuja cechy charakteru, niby to nic nie, a jednak nic
a jednak cos i to tez oznacza w waszym zyciu to nie przypadek ze te liczby sa wam przypisane
Użytkownik johno dodał nowy komentarz w temacie:
3 402 576. nie masz je kochaci usmiechac sie donich bo to niedorzeczne ale pozwol im do ciebie przyjsc poprzez afirmacje moze , ja tego jeszcze niestosowałem akurat bo mi to narazie niepotrzebne jest ale słyszałem wiele na ten temat i i wiem ze to pomaga tylko trzeba sie wyciszyc i odprezyc, zrelaksowac to cos podobne jak bys wchodził w swiat hipnozy, tylko ze tu myslisz tylko o liczbach o czyms czego oczekujesz od losu,nikt ci niekaze spiewac do liczb czy je kochac wystarczy w skupieniu sie nad nimi zastanowic i kreslic to co ci pierwsze nasunie sie w mysli potem zlozyc uklad z tych liczb i go wysłać
1500 przewagi w moim mieście wygrał Burmistrz a jego kandydat popierany przez obecną władzy przegrał nic przyjazd byłej premier i obecnego premiera nie dało
witam, wiadomo jaka jest kumulacja 2 stopnia w eurojackpot? Gdzie to można na bierząco śledzić?
3 402 580. Vondeoff nie niemusisz sie do liczb modlic wystarczy ze pomodlisz sie o to abys wygrał i dasz biednemu jakis grosz lub wspomozesz kogos biednego ile dajesz od siebie tyle dostajesz w zamianpamietaj ze kazdy dobry bezinteresowny uczynek masz zapisany tam u góry , masz tez kolo siebie swojego anioła stróza który czówa nad toba, on tez CIpomorze w danej chwili kiedy bedziesz tej pomocy potrzebował tylko uwierz ze sie uda osiagnac zamierziny cel