Wpisy 3 402 403 – 3 402 502
4 listopada 2018 21:49 → 4 listopada 2018 22:38, 100 wpisów
i mowiłem ze liczbusie pozmieniaja ale 5/18 5 liczb nie zdazyli zmienic juz, a trafione to 15,17,19,20,36.choc mogło byc wiecej ale to nic nastepnym razem bedzie lepiej, gdy ktos gra na 5/5 mogł to sobie wykorzystac
Cześć
Kosy rządzą 66 i 69
Lustrzanki i zwykłe
zegarek z jakim znowu botem ?
O czym Ty mówisz ?
Kasy weszły 66
Forsami 88 nie weszło strzały nie weszły
Strzały dziś nie weszły
Jutro też strzały nie wejdą 88 nie wejdzie jutro to jest pewniak
Mini nie weszło ale dziś słabo płacą to i lepiej tylko Sebastian cichutko ani mru mru
sebastian dlaczego uciekles moglismy złozyc 7 /7 brakowalo mi 2 liczb do pełnej 20 tki i podałem tylko 18 liczb z czego 5 wyszło jakbysmy twoje dodali kosy byłaby cała 7/7 w multi
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
chodziło mi o liczby sebastiana sorki jesli sie zle wyraziłem chodziło o liczbe 66,69
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 192 677,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Cześć
zegarek graj w mini ie poddawaj sie
Będę za 30 min
3 402 458.
i juz ze 3 razy w ciagu dwoch miesiecy bylem prawie mistrzem w pewniakach
Tylko w mini grajcie jak jaludzie przepala 300 w miesiąc I im nie żal
no to niezle tracicie kase tygodniowo czy nawet miesiecznie ja te 300 bym mial na 3 pol roku na mini tak skromnie
Brawoooooooooooooooooooooo
Kraków
Brawoooooooooooooooooooooooo
Gdańsk
Kraków
Brawoooooooooooooooooooooooo
Gdańsk
150 mogę optymalnie złożyć na miesiącAle najczęściej 20_30 zł w tygodniu skromniebo nie palę
koszt gry w mini miesieczny to tylko 38,75gr, a wy taka kase przegrywacie w ciagu tygodnia jak 50 zł czy w miesiacu te 300zł jak ktos tu wyzej pisał widze ze nie zle szalejecie ja w ubiegłym miesiacu wygrałem z trzech 3x3/5 lacznie 74zł i przegrałem jakies 40zł,na mini i kilka MM ,ale nie cale, reszte zainwestowałem w co inne w zwiazku ze swietami, choc nie powiem zostawiłem sobie koncoweczke na mini lotka jeszcze trzeba grac oszczednie a nie zucac sie z motyka na ksiezyc
Muszę i ja pomyśleć o mini
Bo to jakaś durnota-zafixować się na MM
Bo to jakaś durnota-zafixować się na MM
bo po pierwsze trace zdrowie i pieniadze i nic z tego nie mam
a wogole znalazlem goscia na jednym forum co trafil 5/5 w mini
angierski wiem cos otym co piszesz kiedys tez grałem na pałe kresliłem byle co i wysyłalem tak jednego losowania w LOTTO popłynołem jednego dnia okolo 800zł które wczesniej trafiłem w jakiejs grze, dlatego teraz zmniejszyłem koszty gry, niema co sie zucac za wieksza kase, pieniadze trzeba szanowac wtedy i one uszanuja ciebie, cos za cos , a nie zucac sie z motyka na ksiezyc, lepiej grac za małe kwoty a skutecznie niz zucac wiecej ukladow za wiecej kasy jesli ma byc to wpadnie i na tym jednym ukladzie tyko trzeba miec nadzieje i troche szczescia i wierzyc w to ze sie uda
arczibalik73 no racja trzeba wyczuc ten moment i zagrac, nic na sile, nie ma co sie za bardzo spinac i probowac za wszelka cene wygrac
Ja też znam bo mieszka koło mnietrafił z maszyny 200 z kawałkiem
tomi77 no widzisz - nie kazdy wygrywa, ale nieraz puscisz zaklad np, bedac przy okazji gdzies i wygrasz
3 402 482 dokladnie jak mówisz i piszesz
zauwazcie ze w multi sa gwarantowane wygrane - ale to nic nie zmienia
bo w mini zwykle wygrywa jedna osoba albo dwie
bo w mini zwykle wygrywa jedna osoba albo dwie
meganka chcesz to Ci podam na forum linka i tam sa fajne pomysly na mini
3 402 487. meganka jesli ida Ci liczby nieraz jakies to graj nimi te ktore trafiasz inieryzgnuj z tych liczb bo kiedys CIone przyniosa wygrana nie poddawaj sie i odrazu MM nie przekreslaj z góry
Cześć
Już jestem
Ja dziś miałem 2/5 w Mini
Cały czas blisko ale jednak daleko