Wpisy 3 402 236 – 3 402 335
4 listopada 2018 20:07 → 4 listopada 2018 21:14, 100 wpisów
dotam jednak wolę żeby nie miała
dotam co tam ?
dotam kogo obrażam ?
emerytko 46 byłas kiedys w obozie koncentracyjnym ? byłas w krematorium? tam by ci niebyło tak smieszne zapewne co nie? dlatego niemow ze z pieca smierdzi bo zalezy gdzie i u kogo
dotam nie mam i co z tego ?
dotam a czy ja coś do niej piszę ?
Sebastian_M
Znam twojego dentystę i mówi,że u ciebie już nie ma czego leczyć.Sama próchnica.
Smród z przodu i z tyłu
Znam twojego dentystę i mówi,że u ciebie już nie ma czego leczyć.Sama próchnica.
Smród z przodu i z tyłu
dotam Mylisz pojęcia i nie wiesz chyba o czym rozmawiamy tak ?
dotam ale kto ma zęby o kim Ty piszesz ?
3 402 225 no zbigniew q miłej zabawy
dotam uważaj co piszesz nie jesteś anonimowy.
Co do zębów nie Twoja sprawa kto je ma a kto ich nie ma
Co do zębów nie Twoja sprawa kto je ma a kto ich nie ma
3 402 248. pomyliłes czaty chyba pokoj dentystyczny 2 pitra wyzej, tam jest lista zapisów osob oczekujacych
arczibalik73
Potrafisz czytać? Jakby sebastian do mnie przyjechał,to zasmrodzi mi mieszkanie.
Potrafisz czytać? Jakby sebastian do mnie przyjechał,to zasmrodzi mi mieszkanie.
dotam nie czepiaj się nikogo bez względu czy ma zęby czy ich nie ma rozumiesz czy nie ?
dotam pokoj dentystyczny to nie tutaj 2 pietra wyzej
dotam i właśnie dobrze że to wiesz
Zbigniew G napisał ze umyje zęby ale swoje, nie wiem czemu tak napisał- ludzie
dotam zachowuj się grzecznie
3 402 256. Hurrem a co masz na mysli to jako zło niby co?
andromeda rozmawialiśmy o Zbigniewie a ten dotam czepia się mnie że komuś ubliżam
Tak na zakończenie podzielę się refleksją...
a właściwie spostrzeżeniem-zagadką.
Jak to możliwe żeby dwóch w porywach trzech kre.ty.nów tak zdominowało i doprowadziło do kre.tyńsk.iego poziomu taki czat?
No jak?
Za powyższy wpis Okraska stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Za powyższy wpis Hurrem stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
3 402 251. Sebastian_M 2018-11-04 (20:10) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Ty też nie jesteś anonimowy.
Ty też nie jesteś anonimowy.
dotam pomylił pokoje ?
A to inna sprawa nie wiedziałem
A to inna sprawa nie wiedziałem
3 402 265. multipasko 2018-11-04 (20:13)
Za powyższy wpis Okraska stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
3 402 266. Hurrem 2018-11-04 (20:14) Radomsko
Więcej było dyskusji o liczbach a nie o jakiś pierdolach
3 402 267. multipasko 2018-11-04 (20:14)
Za powyższy wpis Hurrem stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
3 402 266. Hurrem 2018-11-04 (20:14) Radomsko
Więcej było dyskusji o liczbach a nie o jakiś pierdolach
3 402 267. multipasko 2018-11-04 (20:14)
Za powyższy wpis zbigniew g stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
3 402 254. no potrafie czytac , tylko ze ja tego nieskojarzyłem z klega sebastianem, tylko myslałem ze pod moim adresem piszesz a ze pytalas to ci odpisałem tak na zadane pytanie
No i zaraz dalej polecą
Ręcznie to ręcznie ale zawsze
3 402 268. tu to jest prawda masz racje nikt z nas nie jest w necie anonimowy, nawet my z innej galaktyki jak to kiedys ktos tu napisał
Ok zrobiło się spokojnie to można wytypować liczby do Mini
Co oznacza, że bezkarnie można bredzić, a nazwanie rzeczy po imieniu nie jest ok
zbigniew g
Spokojnie możesz być u sąsiadki 24 godziny.
Spokojnie możesz być u sąsiadki 24 godziny.
Jeszcze nie jest całkiem spokojnie
Robal_36
Mamona ma ogromną moc.
Mamona ma ogromną moc.
Użytkownik arogancki0166 dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Ok idę na rolki później przyjdę.
Bądźcie grzeczni
Bądźcie grzeczni
3 402 264. Okraska zadaj sobie te pytanie i chyba o sobie piszesz bbo ja tu takich ludzi mianem tego okreslenia nie widze poza docinkami innych z innych stron pod nowymi nickami
3 402 274. Sebastian_M 2018-11-04 (20:16) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Robisz to ręcznie ?Biedaczysko.A gdzie twoja dziewczyna alibaba?
Robisz to ręcznie ?Biedaczysko.A gdzie twoja dziewczyna alibaba?
Dotam
ostatnio pojawiłeś się na niebieskim tle - jakieś 7/10 chyba było - real ?
ostatnio pojawiłeś się na niebieskim tle - jakieś 7/10 chyba było - real ?
arczibalik73 , tak dla Twojej informacji , ja jestem tu cały czas na jednym nicku, pozdrawiam
3 402 286.{{hahaha} emerytko ale dajesz do pieca, juz tak niepodkladaj bo sie tu podusimy ze smiechu juz jest za duszno, widzisz sebastian musi wyjsc sie przewietrzyc na troche
Okraska.
Niejeden zadaje sobie to pytanie.Ale odpowiedzi się chyba nikt nie doczeka,
Niejeden zadaje sobie to pytanie.Ale odpowiedzi się chyba nikt nie doczeka,
Zapomniał o masce przeciwgazowej ?
3 402 288. dotam tak? nie wiedziałem ale okej a to ze masz tu jeden nick to sie chwali i tak trzymaj dalej, z tym nikiem i graj i wygrywaj
3 402 291. dotam za to naleza Ci sie wielkie oby tak dalej i do osiagniecia juz całego 9/9 anie tylko 7/9
3 402 297 tak to prawda trzeba wiele włozyc zyby wiele pozniej pobrac, ale to jest gra tylko i raz sie uda a raz nie, to wszytko zalezy od naszego szczescia i komu one w danej chwili pomorze
3 402 300. nie dziekuj tylko najpierw wygraj tegoo zycze Ci z całege serca widzisz byłes juz blisko wygranej głownej tak ja kiedys byłem o 1 tylko numer od 10/10 bo trafiłem 9/10 ale to bylo bardzo dawno a tej stronki jeszcze nieznałem, wogole niewiedziałem ze cos takiego jest wogole trafiłem tu zupełnie przypadkowo ogladajac cos w necie, i powiem Ci szczerze ze spodobała mi sie ta stronka i jestem tu do dzisiaj,poznałem tu wiele fajnych tez i spoko ludzi ,jest paru zartownisiów tez, ale gdzie ich niema? ja tez sie lubie posmiac jak inni i z siebie tez soie potrafie posmiac jak i trzeba nieraz ale to nic złego bo smiech to zdrowie jest
Okraska
Dla tej wyliczanki "ilu żądzi", ciekawy jest ten wysyp październikowy ników, nowych, z przeszłością pewną
Dla tej wyliczanki "ilu żądzi", ciekawy jest ten wysyp październikowy ników, nowych, z przeszłością pewną
Ja już nie ogarniam kto z nami a kto przeciwko namza kulawego Lecha co znowu przegrał
3 402 306. witaj tom28 kim jestes bo za bardzo niekojarze tego nicku
3 402 316. nie ale chciałbym wiedziec z kim mam przyjemnosc, czy to cos złego jest zaraz ze zapytałem oto?
tomi77 interesuje sie kobietami jesli Ci oto chodzi, ale normalnymi kobitkami nie pogietymi jakimis?
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
3 402 321.
no tak niema jak zdrowe kobitki od 25 w zwyz
jak ten czas się dłurzy do losowania...a chcę dwa zarazem wypisać...wtorek na grzyby...
Witajcie Koneserzy>>>...321 +...324
Trochę przykre jest to-że cnota jak by nie w modzie
Trochę przykre jest to-że cnota jak by nie w modzie
Pytają się ludzie po co ćwiczę jak mam już 40 latJa mówię zdrowia