Wpisy 3 401 691 – 3 401 790
4 listopada 2018 17:20 → 4 listopada 2018 18:00, 100 wpisów
Sebastian jakbyś miał choć o jeden zwój na mózgu od kury więcej to gdybyś przeczytał kilka swoich wpisów z MP to byś tu przez długi czas nie zajrzał bo by Ci było tak poprostu wstyd
andromeda Grasz w Mini ?
http://ohme.pl/zwiazek/po-czym-poznac-ze-ktos-toba-manipuluje-10-cech-manipulatora/
jacunn za swoje głupie wpisy i zaczepki pod moim adresem dostajesz na dziś
jacunn
mała dygresja "Omnibusie kosy to 66 i kosy lustrzanki69"
cytuje:
3 401 516. Sebastian_M 2018-11-04 (16:25) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Jola pisze "se "ale numer taka och i ach i pisze jak by nie znała pisowni Języka Polskiego
to wytłumacz Nam "nałczycielu" jak prawidlowo napisac twoje imie , bo na moje oko zaczyna sie na tą samą sylabe ... którą wytykasz Joli
wracam juz na swoj poziom bo pokonasz mnie doswiadczeniem i mozesz mi odrazu czerwona dac , haslo stand up'erow : pokaż doo pe
cytuje:
3 401 516. Sebastian_M 2018-11-04 (16:25) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Jola pisze "se "ale numer taka och i ach i pisze jak by nie znała pisowni Języka Polskiego
to wytłumacz Nam "nałczycielu" jak prawidlowo napisac twoje imie , bo na moje oko zaczyna sie na tą samą sylabe ... którą wytykasz Joli
wracam juz na swoj poziom bo pokonasz mnie doswiadczeniem i mozesz mi odrazu czerwona dac , haslo stand up'erow : pokaż doo pe
andromeda a my z Arczim zaczęliśmy grać właśnie w Mini
3 401 679. tak wiem ze to robia,pytałes czy gram dzisiaj w mini nie niegram dzisiaj narazie kilka dni przerwy teraz obserwuje liczby przez pare losowan, aby pozniej konkretnie uderzyc i cos wiekszego sciagnac
W zeszłym miesiącu miałem 4 trójki 4 x 3/5
W tym miesiącu już 2 x 3/5
arczibalik73 gybyś miał liczby do mini a nie grał nimi to prześlij mi je a ja zagram
Sebastian_M
Nie wydałeś już czasem za dużo ?
Czym sobie tyłek obetrzesz ?
Nie wydałeś już czasem za dużo ?
Czym sobie tyłek obetrzesz ?
3 401 718. sebastian niebede ci podawał oboków jakis spokojnie wysle ci pewniaki juz ktorymi trafisz głowna wygrana te 5/5 w mini, nie ma sie co spieszyc narazie dajmy szanse wykazac sie innym osobom ze stronki niech pokaza na co ich stac , nie ch pokaza jak oni wygrywaja te 5/5 w mini
Arczi
klania sie 561 na samym dole i NIE WTRYNIAJ SIE JAK NIE DO CIEBIE GAMONIU
CZEKAM ZNOW ZA ODPOWIEDZIA
klania sie 561 na samym dole i NIE WTRYNIAJ SIE JAK NIE DO CIEBIE GAMONIU
CZEKAM ZNOW ZA ODPOWIEDZIA
Za powyższy wpis makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
3 401 716. andromeda witaj
Znajomy kupił 10 zakładów Keno z automatu, każdy oddzielnie.Wszystkie rozpoczynaly sie od liczby 22. W innym mieście kupiłem 10 zakładów Keno,też z automatu.Tam waśnie każdy zakład rozpoczynał się od 1 do 39.Od czego to zależy>
3 401 729 nie wiem co to jest 561 ? czyzbys podał na dzis liczby w MM 5,61 odrazu Ci powiem niemaja szans na dzisiejsze wyjscie ale to tak na marginesie, a bo bym zapomniał jeszcze niepisz domnie gamaniu bo pomysla zesmy braciawidzisz lrzyczałes domnie i pisałes duzymi literami ijest banik , było zaczepiac mnie wczesniej? jest banik na zyczenie
3 401 732.witaj borowik
Szostka w lotto będzie dopiero w czwartek.Bedzie liczba 39, reszta to same 40_tki.
3 401 733. arczibalik73 2018-11-04 (17:34) bombowa wygrana
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx
To prostackie,haniebne i żałosne śmiać się że ktoś dostał bana
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx
To prostackie,haniebne i żałosne śmiać się że ktoś dostał bana
3 401 733
już zapomniałeś ile razy pisałeś całe laboraty idiotyzmów wielkimi literami?
ale matoł...
już zapomniałeś ile razy pisałeś całe laboraty idiotyzmów wielkimi literami?
ale matoł...
arczibalik73 Już jest podkręcony i dlatego makler dostał to co miał dostać wcześniej
Borowik Ten wirus przywędrował z innej stronki
Borowik chciałem podać adres ale automat napisał mi pod tym adresem panuje zagrożenie wirusowe
3 401 599
3 401 742. Sebastian_M 2018-11-04 (17:38) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
arczibalik73 Już jest podkręcony i dlatego makler dostał to co miał dostać wcześniej
A kto arczibalika podkręcił ?
A kto arczibalika podkręcił ?
3 401 741. Borowik rozumie no bu tu przychodza osoby z wirusem widac podobno doktor leczy nie?a nie powinien przynosic zeb soba chorób nie?a tak chyba byłoale to taki żart tylko z mojej strony, dotyczący doktora
dotam
Borowik nie
Cezary na Żeraniu ?
Co tam dotam ?
3 401 742. no własnie tak czytam i niewiem oco tu chodzi sebastian kto niby mnie podkrecił co? czy chodziło Ci o bota ze został podkrecony tak pewnie, i dlatego makler dostał bana tak?
Cezary w Chorzowie są jogurty ?
Ja mam mieszkanie i firme po sąsiedzku z Najdostojnieszym Naczelnikiem.
arczibalik73 najpierw powiedz mi czy zrozumiałeś dlaczego napisałem do maklera czy dotykał Jolę? ?
Sebastian_M
Na twoje dolegliwości jeszcze chcesz jogurta ? Biedna ta droga wiodąca do fioletowej budki.
Na twoje dolegliwości jeszcze chcesz jogurta ? Biedna ta droga wiodąca do fioletowej budki.
3 401 767. Sebastian_M 2018-11-04 (17:50) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
No ludzie... czy takie pytania zadaje ktoś zdrowy na umyśle????
No ludzie... czy takie pytania zadaje ktoś zdrowy na umyśle????
3 401 744. jacunn a Ty co oczekujesz na banika, to spokojnie jeszcze dostaniesz jak bedziesz na zbyt wyrywny
3 401 773. arczibalik73
Okraska no oco Ci chodzi kolega pyta normalnie,i czeka na odpowiedz co w tym dziwnego jest? ze pyta ktto pyta nie bładzi
arczibalik73 nie odpowiedziałeś mi na pytanie w sprwie Se Joli
3 401 771.
arczibalik73 ?
arczibalik73 odpowiesz mi ?
Co by się działo gdyby wszystkich portalowiczow, oczywiście piszących na czacie zebrał w dużym pomieszczeniu?
Cezary ja wiem
Cezaryuwierz mi byłby względny spokój
Oczywiście gdybym jak to spotkanie organizował
Oczywiście gdybym jak to spotkanie organizował
Sebastian_M
Będziesz się musiał zmienić w pegaza i to z napędem na cztery kopyta,bo inaczej utoniesz.
Będziesz się musiał zmienić w pegaza i to z napędem na cztery kopyta,bo inaczej utoniesz.
Cezary a może zorganizujmy takie spotkanie wszystkich tu obecnych ?
Ja będę organizatorem jak chcesz
Lub Ty
3 401 769.tak wiem dlaczego to napisales ale niepisz wiecej takich zeczy lub napisz maklerowi na kg jesli takowa posiada, a nie tutaj na czacie bo kolega juz jak wczesniej napisał wysłał to do admina na ciebie i prosi o banika dla ciebie rozumisz? według mnie ten tekst o dotykaniu joli przez maklera jest nie na miejscu tez to podchodzi pod napastowanie seksualne wiec musisz uwazac co piszesz tez,