Wpisy 3 401 637 – 3 401 736
4 listopada 2018 17:07 → 4 listopada 2018 17:35, 100 wpisów
sebastian fares to drugi nick gryksa76 nieznasz go? aha mam prosbe nie pisz takich głupot jakie tu przedchwila przeczytałem o tym czy makler juz jole dotykał bo ten wpis jest nie namiejscu, i doroslemu chlopakowi nie przystoji takie głupoty pisac, to jest niewazne czy jej dotykał czy nie, prosze wiecej niepisz takich zeczy bo widzisz inni z tego maja beke a drgie osoby zaraz pisza donosy do admina na ciebie
Okraska a Ty rumiana ?
arczibalik73 i znowu nie czytasz ze zrozumieniem i to jest przykre
Nikt ciebie tu nie chce taki tempy jesteś czy jak czy ślepy że tu siedzisz Sebastian
arczibalik73 makler napisał najpierw że Jola parzy i dlatego napisałem czy ją dotykał
Teraz rozumiesz czy nie ?
Teraz rozumiesz czy nie ?
FARES to ten od straszenia biciem z liśca ?
3 401 564.a kto jest tym manipulatorem i prowokatorem czy czasem nie ta osoba ktora tu pod tym numerem wpisu pisze
arczibalik73 dziekuję że mi to powiedziałeś
lorey
Jestes tu Sebastian nie mile widziany a meczysz upierdliwy czleku
3 401 647. Okraska jestes smieszny/a
FARES
Arczi
klania sie 561 na samym dole i NIE WTRYNIAJ SIE JAK NIE DO CIEBIE GAMONIU
arczibalik73 Zrozumiałeś teraz odpowiedz
3 401 653. arczibalik73 2018-11-04 (17:12) bombowa wygrana
3 401 647. Okraska jestes smieszny/
Ty żałosny.Niestety.
3 401 647. Okraska jestes smieszny/
Ty żałosny.Niestety.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
arczibalik73 daj okrasce i nie rozmawiaj z nią bo szkoda na to czasu
Taka moja rada a co zrobisz Twoja sprawa
Taka moja rada a co zrobisz Twoja sprawa
3 401 648. FARES a ty jaki jestes? jesli kolega sebastian jest fałszywy co? pytasz tu kogos czy dobre liczby podajesz amoze zapytaj kolegów z sasiedniej stronki, moze oni Ci szybciej podpowiedza bo juz debatuja chyba nad liczbami które tu podałes przedchwilka
zloty okraska pisze aby zdobyć diamencik ?
A to już wszystko wyjaśnia
A to już wszystko wyjaśnia
zloty
Forsami Gramy Mini i wygrywamy
arczibalik73 grasz dziś w Mini ?
arczibalik73 dziś niedziela ale w Mini gramy
3 401 662 sebastian spokojnie akto to jest wogole ten okraska to on czy ona? bo nie wiem czyzby to ten kucharz z lidla? czy to ktos kto sie pod niego podszywa lub przywlaszczył sobie jegonik z nazwiska co?
arczibalik73 Oni debatują ?
Oni cały czas czytają te nasze wpisy wyobrażasz to sobie ?
Oni cały czas czytają te nasze wpisy wyobrażasz to sobie ?
andromeda
Sebastian jakbyś miał choć o jeden zwój na mózgu od kury więcej to gdybyś przeczytał kilka swoich wpisów z MP to byś tu przez długi czas nie zajrzał bo by Ci było tak poprostu wstyd
andromeda Grasz w Mini ?
http://ohme.pl/zwiazek/po-czym-poznac-ze-ktos-toba-manipuluje-10-cech-manipulatora/
jacunn za swoje głupie wpisy i zaczepki pod moim adresem dostajesz na dziś
jacunn
mała dygresja "Omnibusie kosy to 66 i kosy lustrzanki69"
cytuje:
3 401 516. Sebastian_M 2018-11-04 (16:25) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Jola pisze "se "ale numer taka och i ach i pisze jak by nie znała pisowni Języka Polskiego
to wytłumacz Nam "nałczycielu" jak prawidlowo napisac twoje imie , bo na moje oko zaczyna sie na tą samą sylabe ... którą wytykasz Joli
wracam juz na swoj poziom bo pokonasz mnie doswiadczeniem i mozesz mi odrazu czerwona dac , haslo stand up'erow : pokaż doo pe
cytuje:
3 401 516. Sebastian_M 2018-11-04 (16:25) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Jola pisze "se "ale numer taka och i ach i pisze jak by nie znała pisowni Języka Polskiego
to wytłumacz Nam "nałczycielu" jak prawidlowo napisac twoje imie , bo na moje oko zaczyna sie na tą samą sylabe ... którą wytykasz Joli
wracam juz na swoj poziom bo pokonasz mnie doswiadczeniem i mozesz mi odrazu czerwona dac , haslo stand up'erow : pokaż doo pe
andromeda a my z Arczim zaczęliśmy grać właśnie w Mini
3 401 679. tak wiem ze to robia,pytałes czy gram dzisiaj w mini nie niegram dzisiaj narazie kilka dni przerwy teraz obserwuje liczby przez pare losowan, aby pozniej konkretnie uderzyc i cos wiekszego sciagnac
W zeszłym miesiącu miałem 4 trójki 4 x 3/5
W tym miesiącu już 2 x 3/5
arczibalik73 gybyś miał liczby do mini a nie grał nimi to prześlij mi je a ja zagram
Sebastian_M
Nie wydałeś już czasem za dużo ?
Czym sobie tyłek obetrzesz ?
Nie wydałeś już czasem za dużo ?
Czym sobie tyłek obetrzesz ?
3 401 718. sebastian niebede ci podawał oboków jakis spokojnie wysle ci pewniaki juz ktorymi trafisz głowna wygrana te 5/5 w mini, nie ma sie co spieszyc narazie dajmy szanse wykazac sie innym osobom ze stronki niech pokaza na co ich stac , nie ch pokaza jak oni wygrywaja te 5/5 w mini
Arczi
CZEKAM ZNOW ZA ODPOWIEDZIA
CZEKAM ZNOW ZA ODPOWIEDZIA
Za powyższy wpis makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
3 401 716. andromeda witaj
Znajomy kupił 10 zakładów Keno z automatu, każdy oddzielnie.Wszystkie rozpoczynaly sie od liczby 22. W innym mieście kupiłem 10 zakładów Keno,też z automatu.Tam waśnie każdy zakład rozpoczynał się od 1 do 39.Od czego to zależy>
3 401 729 nie wiem co to jest 561 ? czyzbys podał na dzis liczby w MM 5,61 odrazu Ci powiem niemaja szans na dzisiejsze wyjscie ale to tak na marginesie, a bo bym zapomniał jeszcze niepisz domnie gamaniu bo pomysla zesmy braciawidzisz lrzyczałes domnie i pisałes duzymi literami ijest banik , było zaczepiac mnie wczesniej? jest banik na zyczenie
3 401 732.witaj borowik