Wpisy 3 401 621 – 3 401 720
4 listopada 2018 17:03 → 4 listopada 2018 17:26, 100 wpisów
Pa
arczibalik73 przyszli zadymiarze i nie można normalnie porozmawiać o liczbach
3 401 611doktor2p ja CIEniestrasze tylko stwierdzam fakty jak jest
FARES a my się znamy ?
3 401 578. zloty 2018-11-04 (16:56) Hotel Motel
Pasko-włączaj bota na full
Pasko włączy na full i nareszcie sebastian zniknie na zawsze
Pasko-włączaj bota na full
Pasko włączy na full i nareszcie sebastian zniknie na zawsze
FARES może Ciebie polubię
emerytka 46 witaj koleżanko przesympatyczna
lorey znasz mnie ? oj gdybyś wiedziała kim naprawdę jestem to byś się bardzo zdziwiła
lorey ja tu nie widzę żadnego Emila
3 401 631. Sebastian_M 2018-11-04 (17:06) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
lorey znasz mnie ? oj gdybyś wiedziała kim naprawdę jestem to byś się bardzo zdziwiła jestem Pasko
lorey znasz mnie ? oj gdybyś wiedziała kim naprawdę jestem to byś się bardzo zdziwiła jestem Pasko
sebastian fares to drugi nick gryksa76 nieznasz go? aha mam prosbe nie pisz takich głupot jakie tu przedchwila przeczytałem o tym czy makler juz jole dotykał bo ten wpis jest nie namiejscu, i doroslemu chlopakowi nie przystoji takie głupoty pisac, to jest niewazne czy jej dotykał czy nie, prosze wiecej niepisz takich zeczy bo widzisz inni z tego maja beke a drgie osoby zaraz pisza donosy do admina na ciebie
Okraska a Ty rumiana ?
arczibalik73 i znowu nie czytasz ze zrozumieniem i to jest przykre
Nikt ciebie tu nie chce taki tempy jesteś czy jak czy ślepy że tu siedzisz Sebastian
arczibalik73 makler napisał najpierw że Jola parzy i dlatego napisałem czy ją dotykał
Teraz rozumiesz czy nie ?
Teraz rozumiesz czy nie ?
FARES to ten od straszenia biciem z liśca ?
3 401 564.a kto jest tym manipulatorem i prowokatorem czy czasem nie ta osoba ktora tu pod tym numerem wpisu pisze
arczibalik73 dziekuję że mi to powiedziałeś
lorey
Jestes tu Sebastian nie mile widziany a meczysz upierdliwy czleku
3 401 647. Okraska jestes smieszny/a
FARES
Arczi
klania sie 561 na samym dole i NIE WTRYNIAJ SIE JAK NIE DO CIEBIE GAMONIU
klania sie 561 na samym dole i NIE WTRYNIAJ SIE JAK NIE DO CIEBIE GAMONIU
arczibalik73 Zrozumiałeś teraz odpowiedz
3 401 653. arczibalik73 2018-11-04 (17:12) bombowa wygrana
3 401 647. Okraska jestes smieszny/
Ty żałosny.Niestety.
3 401 647. Okraska jestes smieszny/
Ty żałosny.Niestety.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
arczibalik73 daj okrasce i nie rozmawiaj z nią bo szkoda na to czasu
Taka moja rada a co zrobisz Twoja sprawa
Taka moja rada a co zrobisz Twoja sprawa
3 401 648. FARES a ty jaki jestes? jesli kolega sebastian jest fałszywy co? pytasz tu kogos czy dobre liczby podajesz amoze zapytaj kolegów z sasiedniej stronki, moze oni Ci szybciej podpowiedza bo juz debatuja chyba nad liczbami które tu podałes przedchwilka
zloty okraska pisze aby zdobyć diamencik ?
A to już wszystko wyjaśnia
A to już wszystko wyjaśnia
zloty
Forsami Gramy Mini i wygrywamy
arczibalik73 grasz dziś w Mini ?
arczibalik73 dziś niedziela ale w Mini gramy
3 401 662 sebastian spokojnie akto to jest wogole ten okraska to on czy ona? bo nie wiem czyzby to ten kucharz z lidla? czy to ktos kto sie pod niego podszywa lub przywlaszczył sobie jegonik z nazwiska co?
arczibalik73 Oni debatują ?
Oni cały czas czytają te nasze wpisy wyobrażasz to sobie ?
Oni cały czas czytają te nasze wpisy wyobrażasz to sobie ?
andromeda
Sebastian jakbyś miał choć o jeden zwój na mózgu od kury więcej to gdybyś przeczytał kilka swoich wpisów z MP to byś tu przez długi czas nie zajrzał bo by Ci było tak poprostu wstyd
andromeda Grasz w Mini ?
http://ohme.pl/zwiazek/po-czym-poznac-ze-ktos-toba-manipuluje-10-cech-manipulatora/
jacunn za swoje głupie wpisy i zaczepki pod moim adresem dostajesz na dziś
jacunn
mała dygresja "Omnibusie kosy to 66 i kosy lustrzanki69"
cytuje:
3 401 516. Sebastian_M 2018-11-04 (16:25) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Jola pisze "se "ale numer taka och i ach i pisze jak by nie znała pisowni Języka Polskiego
to wytłumacz Nam "nałczycielu" jak prawidlowo napisac twoje imie , bo na moje oko zaczyna sie na tą samą sylabe ... którą wytykasz Joli
wracam juz na swoj poziom bo pokonasz mnie doswiadczeniem i mozesz mi odrazu czerwona dac , haslo stand up'erow : pokaż doo pe
cytuje:
3 401 516. Sebastian_M 2018-11-04 (16:25) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Jola pisze "se "ale numer taka och i ach i pisze jak by nie znała pisowni Języka Polskiego
to wytłumacz Nam "nałczycielu" jak prawidlowo napisac twoje imie , bo na moje oko zaczyna sie na tą samą sylabe ... którą wytykasz Joli
wracam juz na swoj poziom bo pokonasz mnie doswiadczeniem i mozesz mi odrazu czerwona dac , haslo stand up'erow : pokaż doo pe
andromeda a my z Arczim zaczęliśmy grać właśnie w Mini
3 401 679. tak wiem ze to robia,pytałes czy gram dzisiaj w mini nie niegram dzisiaj narazie kilka dni przerwy teraz obserwuje liczby przez pare losowan, aby pozniej konkretnie uderzyc i cos wiekszego sciagnac
W zeszłym miesiącu miałem 4 trójki 4 x 3/5
W tym miesiącu już 2 x 3/5
arczibalik73 gybyś miał liczby do mini a nie grał nimi to prześlij mi je a ja zagram
Sebastian_M
Nie wydałeś już czasem za dużo ?
Czym sobie tyłek obetrzesz ?
Nie wydałeś już czasem za dużo ?
Czym sobie tyłek obetrzesz ?