Wpisy 3 400 920 – 3 401 019
4 listopada 2018 00:00 → 4 listopada 2018 08:28, 100 wpisów
zaraz spadam spac z rana glosowanko i na jakies smieszne chrzciny zona mnie wyciaga ktos musi prowadzic autko szkoda mi tylko tego dziecka nikogo nie obchodzi ono dziecka zdanie
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
Ja znam 2 osoby które wygrały duże kwoty w lotto, mam kolekturę w pracy (stacja paliw) pierwszy trafił 8/8 multi bez plusa półtora roku temu, a druga osoba 2 miesiące temu 5/5 w mini sam mogę się pochwalić 3x 5/5 w multi (jeden raz w + )grywam za 5-10 złotych na swoje numery i liczę że może kiedyś maszyna je wypluje
Widzę nowe nicki,czyżby to ci sami,których Pasko usunął za zbyt obsceniczne nicki?
Pasko, pogadaj teraz ze mną to będziesz mnie mieć z głowy w czwartek
Pasko proponuję recydywę,gryks i makler prawie dziennie są blokowani na czacie,proponowałbym,żeby zwiększać kary dla takich delikwentów,np,z 24h na tydzień,później na miesięc itd.
zaraz ide na wybory to sie odrazu puszcze zona bedzie w jakims chrzcie uczestniczyc musze jechac jako kierowca co mi sie chce dobrze ze jest teleffonik to se z nudow popisze ile te chrzty trwaja moze w aucie sie zdrzemne
3 400 967. dobre by było
tak arczibalik mogby pasko zaczac od ciebie czyli zglaszasz sie na ochotnia ok ok
69,70,73,76,79
45,48,51,55,67
68,74,75,76,77
16,26,36,46,56,66,76
45,48,51,55,67
68,74,75,76,77
16,26,36,46,56,66,76
mnie to nie obowiazuje to raz dwa nie jestesmy kolegami trzy nie wolno pisac z duzej litery
Zapamiętaj że Polska,Polacy zawsze piszemy z dużej litery,to nie jest to czy ty mnie odrażasz czy nie,ale przynajmniej zachowaj poprawność pisowni OK?
galik moze niech kazdy zyje w granicach zgody nie pouczajac nie obrazajac i tyle w temacie a teraz ide cos zjesc
mnie tez wiele rzyczy obraza mam to gdzies z malej piszac nie obrazam koniec a jak ciebie to boli nic na to nie poradze milego dnia i wygranych
mnie tez wiele rzyczy obraza mam to gdzies z malej piszac nie obrazam koniec a jak ciebie to boli nic na to nie poradze milego dnia i wygranych
Czy nasz portal oczyści się kiedyś z pusika ? Gawlik, gdzie mogę wysłać Ci " ABC dobrego wychowania "?Lubię kapustę: kiszoną,zasmazana,bigosu mam dosyć na portalu.Wole buraczki niż kapustę.
3 400 988.
3 400 981.
3 400 977.
Nie Gawlik a Galik to jedno,co, Pasko usunął cię za nieprzyzwity nick to sobie nowy zrobiłeś w kawiarence internetowej? i twoich kolegów wykolejeńców?daj se na luz,ty z twoją moralnością nie będziesz mnie pouczał dobrego wychowania
debile to od dawna były na świecie ,, tylko teraz mają okazje się popisać jak tutaj
Za powyższy wpis lewy stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
3 400 988. gawlik zamiast galiksuper
galik Ty znasz śląski?
https://youtu.be/X3ZWucAD7pg
3 400 998.
galik szkoda ze poszedles spac bo mialbym powazne pytanie bez jakich kolwiek docinkow zlosliwosci ho mi o to ze slyszalem kiedys ze slazacy nie uwazaja sie za polakow
hm sa wogule jeszcze kafejki internetowe z 20 ponad lat temu ostani raz je widzialem
3 401 004. za to kaszuby sie uwazaja
https://youtu.be/CCaaJwyUOcY
adis8 witaj
Baszard to wróbel.Zas z małej litery pisze się zwroty do niegrzecznych .Galik, nie cpaj już.Moze zjadłeś grzyba halucynogennego? Polecam borowiki.