Wpisy 3 400 520 – 3 400 619
3 listopada 2018 22:02 → 3 listopada 2018 22:28, 100 wpisów
Forsami nie, robak w to nie gra, odpisywałem koledze skąd tyle punktów u dario006, ale - mam 3/5 w mini, czego i Tobie i myvictory też gratuluję
Forsami Ja kiedyś miałem większy dreszczyk. Teraz te kumulacje rosną wolno, EJ zrobiło swoje.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
MCSI tak to prawda i jeszcze kilka innych gier liczbowych ktorych jeszcze do nie dawna nie było a to wypłynęło jak piszesz
dodatkowo podpowiem ze jak ktos walnie progresja to więcej zmoczy
po 20 latach odpuszczam ........................................
acha na np. na sucho = 50 k na na żywo kilkast złotych / miesiąc
ja i tak już ze wszystkiego zrezygnowałem prawie od roku ale gram jeszcze cały czas w mini ale jeszcze pogram trochę i zakończę ze wszystkim
to się jeszcze łudzę ale cierpliwość ma granice a zakładnikiem nie jestem
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 100 000 zł
jak nie będzie normalnych losowań to powinni pójść z torbami i to dawno
jak nie będzie normalnych losowań to powinni pójść z torbami i to dawno a nawet teraz
lepiej już do skarbonki wrzucać tą kaskę i wybierać co roku a będzie radość bo z 1500 lub 2000 wyjdzie he he
Kumulacja Lotto: 8 000 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 299 878,80 zł
pani w kolektórze mi powiedziała...że lotto nie daje ludziom...
każdy wie ale się łudzi i gra że mimo że oszukają ale może ja coś zgarnę bo się myśli coś tam dają moze ja colś wygram dobre 100 tyś he h eh
czemu jesli choć jedna osoba przestanie grać to jestem spełniony
dają zwroty by zachęcić doi grania nic nic w końcu parę zwrotów czasem w padnie np 700 to ktoś się łudzi w końcu wygram dużo
Za powyższy wpis Myvictory stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
GRYSIK nie mam parcia na miliony typowanie MM to mój konik , choć wiadomo że nikt nie lubi przegrywać , gramy żeby WYGRAĆ
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Grysik przez swoją grę nie wygrałeś nic ponad 100 zloty?
Pytam z ciekawości
Pytam z ciekawości
1 dzień w całej Polsce bez grania i się opamięta Lotto. Zagrają tylko Ci co nie siedzą na zielonej stronce
No pasek co jest?Bot dla myvictory?śpisz..jak nie to popraw albo przeczytaj jeszcze raz...
GRYSIK nie prowadzę buchalterii najwięcej za jednym razem parę tysiaków , ogólnie pewnie do tyłu ale jak ciśnienie skacze przy dobrych trafieniach
Ja gram tylko w mini ,lotto rzadko...też tył ale mniejszy niż Multi
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej