Wpisy 3 400 341 – 3 400 440
3 listopada 2018 19:48 → 3 listopada 2018 21:16, 100 wpisów
Ile dziś bananków na czacie poleciało?
aaa bo jest tez taka miejscowość jak pracowałam i studiowałam w Rzeszowie to czasami przejeżdzałam przez nią
Cześć
Andromeda fajny masz nick
Ja znam dobrze Rzeszów a co ?
Osobiście to dopiero poznam
Może i prawda
Zależy co gadajom
Tak sprawdzalem w innych swiatach czy sa takie gry jak na ziemi i nie ma
Wielkiego brata ?
Victor A ja sprawdzałem i jednak są
Tak patrzę i myślę
Dlaczego c
Widzew stracił 3 bramki po 90 minucie i przegrał jestem 4 tyś do tylu
Panoramix tak znam Rzeszów, ale z dawna, teraz jest ful wypasiony,,ale mieszkałam obok osiedla Pasko
Bolek
weszly mi remisy Bayernu, Atletico, Genk, Arsenal a ten Widzew zawalił
Bolek dam Ci dobrą radę
Nie graj Polskiej ligi
I tak trzymaj
Przychodzi baba do mięsnego i przygląda się mrożonym kurczakom.Wybiera,przekłada, miesza lecz nic nie znajduje dostatecznie dużego wiec woła do ekspedientki blądynki:będą może jutro większe?
Nie,nie będą,są już martwe...
Nie,nie będą,są już martwe...
Ja też
Co kibice legi to wsioki zadymili stadion trwa pauza ja bym zakończył mecz dał górnika walkowera odiol legi 10pkt
No no tak Lotto już dzisiaj losowanie 6 Milionów kumulacja gracie macie zakłady
Myvictory ten twój teks wyryje sobie na ścianie dziękuję dziękuję dziękuję aleś mnie rozbawił a
Ja jak nie wygrywam to właśnie wcinam czekoladę ale mleko tylko z krowy niemieckiej czyli biało fioletowej
jak zawsze od lat te same czy będzie zwrot czy znów sięgamy do portfela
Meganka to musisz mieć długie paznokcie bo do losowania ponad 42 minuty jeszcze
nie no moje kupony szczelnie zamknięte w portwelu...nie na widoku...żaden wiatr...deszcz...nie zmokną...
Nie chcę nic pisać ale zżynają nasze teksty w rmf są nawet nasze teksty w reklamie tosika
Myvictory czyżby to był ten teks w Radio Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony