Wpisy 3 400 141 – 3 400 240
3 listopada 2018 16:50 → 3 listopada 2018 18:27, 100 wpisów
za duże restrykcje oj oj ja bym dawał tylko za przekleństwa i ewidentne do kuczukanie innemu użytkownikowi sam dostał za byle co niby hejtowanie chore berety
W komórce bota bananów dużo
Na ucztę zaproszeni są tylko wybrańcy
makler przesyłam w świeży
dusia miłego konsumowania
Na ucztę zaproszeni są tylko wybrańcy
makler przesyłam w świeży
dusia miłego konsumowania
Byłem tam ostatnią dobę w celi u Pasko i nic do żarcia nie dał .Wszędzie tylko zdjęcia od Sebastiana
że pewien Pan to czyta
bardzo łatwa to zagadka >>> była
do wyloso zostało ich jeszcze osiem plus ekstra parka doskonała
bardzo łatwa to zagadka >>> była
do wyloso zostało ich jeszcze osiem plus ekstra parka doskonała
i wszystkie wpadły do bębenka
i były mocno wydmuchane
i nagle klapka się otwarła
właściwe zostały zassane
i były mocno wydmuchane
i nagle klapka się otwarła
właściwe zostały zassane
Ja dostałem bana za KOCHANA POLSKA w czwartek o 23.09.. to o czym tu mówimy... too już nie IV RP a VRzeszowsko - M,,,,Polska...
po ostatnim grzebaniu informatyków toska w systemie dziwne przesunięcia wychodzą bardziej opłacalna jest gra z chybika
Dokt... fajka pokoju w korytarzu między zieloną kraina a parkową
doktor do tego bardzo mocne senne >>> na nie Ts jest bezradny
wczoraj miałem trzy mocne i poszły 3/3 17,40,51
wczoraj miałem trzy mocne i poszły 3/3 17,40,51
doktor przed wczoraj także ładnie poleciały >>> ale tutaj o nich nie pisałem
Siedzą i obserwują, co jest zapodawane na stronach o lotkach ?
Użytkownik johno dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Robal w tym tygodniu grzebali przed 14 nie można było nigdzie zagrać
bo oni prześwietlają kupony
Jedno mini z maszyny i lotto plus...
Jedno mini z maszyny i lotto plus...
czasem długo trzeba czekać...czasem krótko jak system się zawiesi...
jak trafiam na takie zawieszenie to wiadomo że nie wygram
jak trafiam na takie zawieszenie to wiadomo że nie wygram
Podobno wszystkich z banowanych u Pasko lottomat wychwytuje i blokuje drukowanie kuponu a Ci którzy zdążyli wysłać kupony wcześniej ewentualne wygrane zasilą konto od Pasko
ja także wysyłam o określonym przedziale czasowym >>> jak się spóżnię albo wyślę wcześniej kupony do kosza lub mizerne wygrane
Najwyższą wygraną /w mm/ miałem rozłożoną w czasie wysyłania, na trzy kolektury, - od +/- 17-18 do no może 19, a w ogóle najwyższa była z zakładu wysłanego bodaj dzień przed losowaniem ...
Oj tam, od razu kartka, powiedz to Sebie, coś pewnie załatwi, podobno ma chody, żeby nie powtarzać innej z teorii...
Robal to chyba do ciebie krzysio744
2018/11/03 17:39
robaku ,,3 400 193 ,,a sucho czy nie ...panie jak myslisz twoje
2018/11/03 17:39
robaku ,,3 400 193 ,,a sucho czy nie ...panie jak myslisz twoje
Do mnie ale, pan Krzysiunio powinien już wiedzieć, że jak piszę, to mam nic na sucho
ta nawet 2 osoby jedna ma się dobrze a druga z menelami na rogu stoi
U nas miasto 40 tysięcy ludzi. Niby kiedys ktoś coś tam wygrał. Ale nikt nikogo takiego nie zna
Bo na jakimś forum gdzies już ktos teorie spiskowe knuł. Że lottomat wygrywa główne wygrane. Że tylko niższe są faktycznie płacone, a reszta ściema
krzysio744
2018/11/03 17:57
3 400 213 robaku ,,powino wiedziec albo nie wiedziec albo nic ,,no dobra cysia myli nie wyskoczy zmien inee joyful
2018/11/03 17:57
3 400 213 robaku ,,powino wiedziec albo nie wiedziec albo nic ,,no dobra cysia myli nie wyskoczy zmien inee joyful
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 758 000
Pasko ten twój bot jest żałosny kretynski za co bot dla dusi jak ja dostanę za ten wpis będzie to znaczylo dla mnie jedno prawda boli no to co 24h... Hey wam i Hey jak by co
Za powyższy wpis gryks76 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
232 miłego konsumowania bananów
ban za krzyk na czacie >>> ewentualnie dusia skorzystała z niemieckiej klawiatury
Miłego wieczoru i trafnych P*
ban za krzyk na czacie >>> ewentualnie dusia skorzystała z niemieckiej klawiatury
Miłego wieczoru i trafnych P*