Wpisy 3 399 841 – 3 399 940
3 listopada 2018 08:19 → 3 listopada 2018 13:01, 100 wpisów
Jadę na cmentarz zrobć porządek wypalone znicze
w sobie takie porządek również jest potrzebny..aby był ład,a nie zgliszcz
w sobie takie porządek również jest potrzebny..aby był ład,a nie zgliszcz
Ula miłego dnia
Ula uśmiechnij się
ulala
Mylisz się.
Mylisz się.
dotam
Życzę szczęścia
Życzę szczęścia
Witka ....zmarl mi wczorajtabletreanumacje podjakem ale chyba nic z tego...prawie. lata katowania
Witam. Pozdrawiam Portalowiczow i życzę wysokich wygranych w II losowaniu. Jakoś do Igo losowania nie mam weny: 51.71.32.42.72.63.34.54.74.35.26.46. Proszę o pomoc. Które z nich można typować na 14.00?
witam
Wczoraj Wróżka polegała.
Miało być:.. 37 - 68 <<
Nic jej nie pomogły karty i wahadełko.
Miało być:.. 37 - 68 <<
Nic jej nie pomogły karty i wahadełko.
ZaQ.
Doktor.
Doktor.
Sebool.
Hurrem.
Wczoraj Korn miał... 4/5 w Mini.
Kuponik był wysłany.
Skan jest na stronie Korna.
Przerwa.
Lotto już dzisiaj losowanie 6 Milionów kumulacja dzisiaj wygrywam
Teraz kumulacja w Lotto to rzadkość emocje już nie te co kiedyś ruch w kolektórach kolejki po marzenia
Mieli zrobić losowania lotto przez internet do końca roku.Ciekawe czy zdążą
Tablet wyświetla nazwę producenta ale nie mogę im włączyć mimo że ładowalem baterie
O juz tak!!! Super ... widocznie bot juz nie ma nic do Polski... Pasko dziękuje iz moge w końcu wrócić z więzienia VRp!! Pozdrawiam wszystkich.
Kiedy wejdą te liczby w mini
4,16,22,23,27,39
nie pamiętam dziś snu
4,16,22,23,27,39
nie pamiętam dziś snu
3 398 909. 2018-11-01 (23:02)
Takim oto sposobem.. Właściciel i władca strony siedzi w kieszeni Pana S. który to czyta i się tylko śmieje jak wszystkich zrobił w Wała... Pasko czy ma na Ciebie jakąś teczkę?nagranie... bo walczysz o Niego mocniej niż o naszą kochaną POLSKĘ!!!.. szok i niedowierzanie...
Adi98
Takim oto sposobem.. Właściciel i władca strony siedzi w kieszeni Pana S. który to czyta i się tylko śmieje jak wszystkich zrobił w Wała... Pasko czy ma na Ciebie jakąś teczkę?nagranie... bo walczysz o Niego mocniej niż o naszą kochaną POLSKĘ!!!.. szok i niedowierzanie...
Adi98
Za powyższy wpis makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Meganka, postaram się by Twoje wymarzone liczby wyszły dzisiaj. Wieść niesie, że one wyjdą też w Lotto. Pozdrawiam.
Ktoś tu napisał prawdę. Nie wymieniam nicku bo może spotkać mnie taki sam los, choć nie dbam o to. Dzisiaj raczej kumulacja nie wyniesie 6 milionów. Zapowiadają się liczby : dwie parki i dwie powtórki.
Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony dzisiaj losowanie w Lotto z Plusem i kumulacyja