Wpisy 3 395 124 – 3 395 223
29 października 2018 08:41 → 29 października 2018 09:47, 100 wpisów
A Fe res co Ty taki nerwowy co ?
nie ma nikogo to ide bo capi smrodem hm moze admin stworzyl co nieco chcac ludzi od strony od straszyc ide co bede tak sam siedzial capi tak po zatym trolowym
Dostał bana bo pisze bzdury i to już od dłuższego czasu i nie broń mazepy bo sam widzisz jaki on jest
Bądź bezstronny i przyznaj mi rację
Bądź bezstronny i przyznaj mi rację
Zaq zyg Zaq
"wesoło" się tydzień zaczyna
emi
problem w tym, że niektórym myli się /?/ skutek z przyczyną
Skąd np te takie wymądrzania się takiego jednego i rady, co to można by zrobić i jaki to on wyważony, kiedy wcześniej obraża, gdzieś tak z połowę, użytkowników ? Dać numerek wpisu ?
I wiesz, wiesz doskonale, co mi przypomina cały obecny bałagan - ejkszyn z pewnym literkowonumerycznym wpisem, kiedy to ja się "musiałem" tłumaczyć - i też był kompletny brak reakcji, dopóki Jemu osobiście nie zaczęła robić bałaganu ...
emi
problem w tym, że niektórym myli się /?/ skutek z przyczyną
Skąd np te takie wymądrzania się takiego jednego i rady, co to można by zrobić i jaki to on wyważony, kiedy wcześniej obraża, gdzieś tak z połowę, użytkowników ? Dać numerek wpisu ?
I wiesz, wiesz doskonale, co mi przypomina cały obecny bałagan - ejkszyn z pewnym literkowonumerycznym wpisem, kiedy to ja się "musiałem" tłumaczyć - i też był kompletny brak reakcji, dopóki Jemu osobiście nie zaczęła robić bałaganu ...
Zyg zaq co wygrałeś?
Sebastian_M
Piszesz bzdury,już od dłuższego czasu ? A bana nie dostajesz ? Dziwne.
Piszesz bzdury,już od dłuższego czasu ? A bana nie dostajesz ? Dziwne.
Wojownik
Robal_36
O Robal
Zyg zaq to dlatego dałem się namówić na granie nawet w niedzielę
I są tego efekty
Właśnie,właśnie.Sytuacje się powtarzają.A struś głowę trzyma w piasku.
czyzby polecenie bylo na wyraz sebusia sprawdzam dziwne oj dziwne
Za powyższy wpis FARES stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Jeszcze trochę podrasujemy system gry razem z Arczim i jak będą tego efekty w postaci 3/ , 4/5 , 5/5 w Mini to będziemy te liczby podawali tu na stronie aby każdy mógł wygrać dużo pieniążków
FARES
Chyba masz rację.
Chyba masz rację.
Hehe
Nie pisz do mnie Fe res bo sam widzisz co Ci dałem w nagrodę
Hate to hejt jest...
Wojownik coś Ci powiem {{ok} Trzeba mieć serce Wojownika wtedy nikt Ciebie nie tyka
Tylko sebastian m nie hejtuje.
emi - nie raz powtarzam - worek z użytkownikami musi być jak najobszerniejszy i ...
i tylko nicki się zmieniają
i tylko nicki się zmieniają
Sebastian m jest nieskazitelny,czysty,
Teraz jest zrobiony spokój na zielonej i można spokojnie typować liczby
Co proponujecie na 14 ?
Zaraz sprawdzę te moje liczby które podałem rano
Sebastian m.
Typuj,typuj i galopuj do fioletowej budki.Nie zapomnij po drodze puścić kloca,jak to robisz zawsze.
Typuj,typuj i galopuj do fioletowej budki.Nie zapomnij po drodze puścić kloca,jak to robisz zawsze.
No nie mogę troll trzyma w szachu zieloną- kawał cipy m to mi tylko przychodzi do głowy.
Sebastian_M
Nawet stworzył dla multipaskowiczów konkurs i rozdaje nagrody.
Nawet stworzył dla multipaskowiczów konkurs i rozdaje nagrody.
Emerytka bardzo nieładnie się do mnie odzywasz
Czy mam uruchomić wobec Ciebie paragraf 24 h ?
Czy mam uruchomić wobec Ciebie paragraf 24 h ?
Sebastian_M
Tak pięknie piszesz .
Tak pięknie piszesz .
dionicos
Przepraszam bardzo noszę muchę
Widocznie to nie było do mnie
Widocznie to nie było do mnie
A teraz porozmawiajcie sobie sami - nie przeszkadzam i do szybkiego usłyszenia
Słuchajcie coś Wam powiem
Ten Fe res sprawdzałem po IP nadaje z Legnicy
Mówi Wam to coś?
Mówi Wam to coś?
Ale numer
Sebastian_M odkrył Amerykę.
Odkrywca,altruista,
Odkrywca,altruista,
czesc wszystkim
sebastian zamienia sie w Pasko
3 395 169. Sebastian_M 2018-10-29 (08:59) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Gdzie nosisz muchę ? A może cały rój much leci za tobą ?
Gdzie nosisz muchę ? A może cały rój much leci za tobą ?
może Seba jest z ugrupowania Korwina Mikke- ten to dopiero po..je..bus
tomi ja już pisałam co o tym sądze,admin daje się manipulować ..wcale się nie dziwie że wszyscy uciekają i się nie udzielają na czacie..ale to jego cyrk /chyba że go odsprzedał/i jego małpy..
dusia
może i tak, bo w sumie, w kwestiach relacji damsko-męskich ma coś nie teges z kiepełe, ale też
poczytaj o jego wykształceniu ma ponad 6 baniek w "oszczędnościach", trochę potomstwa, wydał kilka książek...
... daj każdemu
dobrego dnia
może i tak, bo w sumie, w kwestiach relacji damsko-męskich ma coś nie teges z kiepełe, ale też
poczytaj o jego wykształceniu ma ponad 6 baniek w "oszczędnościach", trochę potomstwa, wydał kilka książek...
... daj każdemu
dobrego dnia
wstyd na całą POLSKĘ..a ,i z zagranicy też niektórzy piszą i czytają..
Robalekja nikomu do kieszeni nie zaglądam ...z ?? pracy by tego nie zarobił ,ale głupka tnie na każdym kroku
Gdyby za pewne wpisy płacili tylko złotówkę , niektórzy zarobili by więcej niż T.S.na grach.Pozdrawiam wszystkich.Tych, którzy milczą, nie reagują na wpisy podziwiam,Wielki szacun dla Was.Upragniona piąteczka w Mini, ta niedzielna w Mysłowicach,
tomi77
Masz rację,do z sebastianem i jego głupotami.
Masz rację,do z sebastianem i jego głupotami.
Dusia to co tam polecasz
Bo pierdolca dostać idzie...
Za powyższy wpis islandorka30,5 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Isia.
dusia
chodziło mi o umiejętność zarobienia pieniędzy - w kontekście takiego powiedzenia - dlaczegoś biedny - boś głupi, dlaczegoś ...", kasa - z wydawnictwa, z pracy... :
poglądy "wolnościowe" ma całkiem słuszne, a ekscentryczność dostrzegam jedynie w tym, co napisałem - ale - szat drzeć nie będę, jeśli masz inne zdanie
chodziło mi o umiejętność zarobienia pieniędzy - w kontekście takiego powiedzenia - dlaczegoś biedny - boś głupi, dlaczegoś ...", kasa - z wydawnictwa, z pracy... :
poglądy "wolnościowe" ma całkiem słuszne, a ekscentryczność dostrzegam jedynie w tym, co napisałem - ale - szat drzeć nie będę, jeśli masz inne zdanie
Trzeba milczeć, robić swoje.Kto myśli nie grzeszy.Kto myśli na głos a na dodatek wyraża swoje myśli w formie pisanej ban jest pewny
Za powyższy wpis Robal_36 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h