Wpisy 3 394 624 – 3 394 723
28 października 2018 19:20 → 28 października 2018 20:58, 100 wpisów
Nigdy Real
Mam szalik Barcy
Victor nie bajeruj
Super mecze w Polskiej lidze
Zawsze mam tak samo
Zawsze jestem za Legią
Bez znaczenia czy wygrywa czy nie
Ale się zgadali
Seba-co Ty się tak zarzekasz???
Przecież tylko krowa nie zmienia poglądów
Przecież tylko krowa nie zmienia poglądów
Victor oczywiście nie ma co
Gonzaga będę Adminem .
Dajesz na mnie swój głos na tak ?
Dajesz na mnie swój głos na tak ?
Gryx...troche mi jednak Teodira przypomina Piatek,tez duza kase dawali i zostal z niczym
tomi jak lewandowski nie poleci to znak ze nie chca mu placic za zerwanie kontraktu
nie pamietam czy pisalem tobie ponoc po lewandowskim ma byc od wiosny trenerem zaglebia lubin nie kto inny jak nawalka runde jesiena moze lewansowski dociagnie ma mu pomagac holender
cała ta liga to jakaś dziwna każdy z każdym wygrywa ale ostatecznie minimalnie Legia Mistrzem tak od kilku sezonów a w meczach w K do LM czy K do LE na starcie odpadają pompują kaskę w piłkę a Siatkarze drugi raz Mistrzami Swiata a kaska kilkakrotne mniejsza oj dużo duża jedyne wytłumaczenie to miłość do piłki kibiców
Tez to czytale na necie...wierzysz w to?ja chyba nieon chcial zagranice nawet 2 lige
coz nie ma dziwniejszej ligi niz polska moze i to dobrze a co do kasy jaka jest pompowana na pilke czy tez inne dyscypliny biorac pod uwage to ze ostatnio siatkarze odnosza sukcesy polska jest gora to cos jest nie halo jakos powino to byc innaczej zrobione moze pula jakas hm ruchoma czy tez premia na dana dyscypline ciezko mi teraz cos podumac whyski moja zono tys najlepsza z zon
No jak zobaczylem kontrakty Lecha zawodnikow to lapki opadaja...
ja legii widziałem ale by być ścisły nie te teraz ale z dwa lata jak się nie myle szkoda pisać mini co miech
nie wiem jak lecha ale pilkarze zaglebia to minimum 50 tys max 120 tys a dajmy na to siatkarze to chyba max 25 tys choc pewnie zdeka mnie ponioslo
oczywisćie różne bo jeden 250 tyś inni mniej 150 tyś tak różnie
tomi a jak radwanska w tenisie stoi czy co miala wygrac co miala zgarnac kasy to wygrala kase zgarnela moze cieszyc sie emeryturka
Krychu Gytkier 160 tys +- miesiecznie....sredniacy 30-40 tys zl mies z Lecha
Radwanska sobie wybiegala...psiocza na nia ale dla mnie jest gwiazda tenisa i...nie widze kogos kto by Jej dorownal
Ja mam zwis na kopaczy,Ale mają jeden + Nie wypowiadają się na tematy polityczne.W przeciwieństwie do tej bandy szoubiznesowej
tomi ale co radwanska jeszcze wogule gra czy gra tak o dla sportu z tego co wiem zarobila i ma na wsio ten tego ten
no i z polek nie ma chyba ewentualnej jej nastepczyni ???? wsrod facetow to chyba kubot ale on tez juz powoli emerta po nim daleko nic
Nawet tak grając jeszcze coś zarabia bo sie jej to opłaca jak będzie mniej to da sobie spokój
no i zaglebie przegralo jak zwykle jesien d a na wiosne walka o utrzymanie lub gre w grupie mistrzowskiej
Tak
Raczej rozwaza z Dawidem jej mezem by zakonczyc...teraz jest chyba 75...ale nie czuje sue na silachOna zarobila swoje,ja bym konczyl jak byla w 10...teraz to takie wymuszone byloby
tomi a radwanska w swoiej karierze na ktorym byla miejscu najwyzej ???? byla kiedykolwiek w 1 dziesiatce??
nie znam nie slyszalem moze kiedys ta polka czy polak cos osiagnie beda ich nazwiska slyszalne
Tak
Agnieszka Radwańska zapewniła sobie trzecie miejsce na koniec 2016
Myvictory Tak
radwanska juz powoli konczy ma co ma moze odpoczywac zyc zycjem
Nie dotrwasz do 21.40
A po co dotrwać do 21.40 ?
Co ma być ?
Co ma być ?
A po co dotrwać do 21.40 ?
Co ma być ?
Co ma być ?
Ma przyjechać Rodeo czy cyrk ?
Zbigniew mam dla Ciebie nowinę
jaką
Zagrałem Twoje liczby w Mini
daj skana
sprawdzę
Gonzaga.
zbigniew g w Profilu
takamama
takamama Co u Ciebie ?
Myvictorywlasnie wspominalem ze 2 lata w tyl ...Radwanska powinna zakonczyc kariere...byla 3 wiedzac sze to jest Jej szczytchoc przez chwile byla 2 a nawet pierwsza ale co do sezonu 3 najwyzej
Zima coraz... bliżej.
Środkowa Szwecja: -14.
Suwałki: +2.
Środkowa Szwecja: -14.
Suwałki: +2.