Wpisy 3 394 562 – 3 394 661
28 października 2018 17:24 → 28 października 2018 19:53, 100 wpisów
Meganka wcześniej publikowałaś numery do ep mogłabyś powtórzyć?
3 394 562. Mi_Chal 2018-10-28 (17:24) byłeś tam
Mi_Chal konkurs do wygrania 33 kupony lotto
Wczoraj mialem mini 40 zakladow i nic nie weszlo
3 394 568. meganka 2018-10-28 (17:30)
zibi co chcesz
zibi co chcesz
3 394 567. Mi_Chal 2018-10-28 (17:30)
Konkursik zaraz obczaje lepiej niż tu 33 kupony dużego lotka dają
Konkursik zaraz obczaje lepiej niż tu 33 kupony dużego lotka dają
Zibi ta strona to REDTUBE????
spytaj Mi_Chal
Yyy ja nic nie wiem
Nie no żart na forum będzie możliwość typowania np 12 liczb do mini lotto każda liczba trafiona to 1 punkt
Nie no żart na forum będzie możliwość typowania np 12 liczb do mini lotto każda liczba trafiona to 1 punkt
Spadam na
Całego nie,druga połowa pójdzie do TS -na wygrane.
https://www.lottoforum.pl/topic/526-konkurs-lottoforumpl-do-wygrania-75-kuponów-dużego-lotka/
Proszę bardzo
Proszę bardzo
Ze co
Nic...no to
no
4 ROSENSTOLZ - "Die Zigarette danach" WDR
Film miś to je to eh te czasy nie zazdroszczę młodym elektroniki smartfonow tabletow itp ja im współczuje człek kiedyś nic nie miał był szczęśliwy a dziś w pewnym sensie udawane sztuczne jest te szczęście kiedyś było jakoś lepiej fajniej za tamten czas
Przymazurzyło mi się
Gryx-widzę,że zgadzasz się z moją oceną sytuacii
Gryx-widzę,że zgadzasz się z moją oceną sytuacii
Wpuszczac tylko z krawatamiklient w krawacie mniej awanturujacy sie
Pasko co się u ciebie wyrabia w tym Rzeszowie 7 osób w szpitalu galeria podłoga się zawaliła to już nie pierwszy raz wcześniej w kinie
Przypomnijmy, że niedawno zawaleniu uległ także sufit w kinie Helios mieszczącym się w tej samej galerii
po meczu gornik zabrze zaglebie lubin ogladne na cda rozmowy kontrolowane fajnie bylo wybrac sie do kina retro na film stary jak swiat film jakich teraz nie kreca nie ma malo jest takich do ktorych mozna wracac nie raz dobra sie pozalilem wypowiedzialem ide lukac mecz przed filmem cos typne i chyba sie nie puszcze nie chce mi sie wyjsc
na I piętrze oderwał się podwieszany sufit o wymiarach 40 na 50 m.
na szczęście nikomu nic złego chyba się stało ale tego na 100% nie wiem
Cześć
Barcelona wygrała z Realem 5-1
U mnie też obrał się sufit
U mnie też oberwał się sufit i jakoś nikt o tym nie pisze
Nigdy nie byłem za Realem
Zaglebie-G.Zabrze 2:9 graja dalej...Lewandowski chyba zatknie biala flage
Nigdy Real
Mam szalik Barcy
Victor nie bajeruj
Super mecze w Polskiej lidze
Zawsze mam tak samo
Zawsze jestem za Legią
Bez znaczenia czy wygrywa czy nie
Ale się zgadali
Seba-co Ty się tak zarzekasz???
Przecież tylko krowa nie zmienia poglądów
Przecież tylko krowa nie zmienia poglądów
Victor oczywiście nie ma co
Gonzaga będę Adminem .
Dajesz na mnie swój głos na tak ?
Dajesz na mnie swój głos na tak ?
Gryx...troche mi jednak Teodira przypomina Piatek,tez duza kase dawali i zostal z niczym
tomi jak lewandowski nie poleci to znak ze nie chca mu placic za zerwanie kontraktu
nie pamietam czy pisalem tobie ponoc po lewandowskim ma byc od wiosny trenerem zaglebia lubin nie kto inny jak nawalka runde jesiena moze lewansowski dociagnie ma mu pomagac holender
cała ta liga to jakaś dziwna każdy z każdym wygrywa ale ostatecznie minimalnie Legia Mistrzem tak od kilku sezonów a w meczach w K do LM czy K do LE na starcie odpadają pompują kaskę w piłkę a Siatkarze drugi raz Mistrzami Swiata a kaska kilkakrotne mniejsza oj dużo duża jedyne wytłumaczenie to miłość do piłki kibiców
Tez to czytale na necie...wierzysz w to?ja chyba nieon chcial zagranice nawet 2 lige
coz nie ma dziwniejszej ligi niz polska moze i to dobrze a co do kasy jaka jest pompowana na pilke czy tez inne dyscypliny biorac pod uwage to ze ostatnio siatkarze odnosza sukcesy polska jest gora to cos jest nie halo jakos powino to byc innaczej zrobione moze pula jakas hm ruchoma czy tez premia na dana dyscypline ciezko mi teraz cos podumac whyski moja zono tys najlepsza z zon
No jak zobaczylem kontrakty Lecha zawodnikow to lapki opadaja...
ja legii widziałem ale by być ścisły nie te teraz ale z dwa lata jak się nie myle szkoda pisać mini co miech
nie wiem jak lecha ale pilkarze zaglebia to minimum 50 tys max 120 tys a dajmy na to siatkarze to chyba max 25 tys choc pewnie zdeka mnie ponioslo
oczywisćie różne bo jeden 250 tyś inni mniej 150 tyś tak różnie
tomi a jak radwanska w tenisie stoi czy co miala wygrac co miala zgarnac kasy to wygrala kase zgarnela moze cieszyc sie emeryturka