Wpisy 3 394 038 – 3 394 137
28 października 2018 00:02 → 28 października 2018 10:31, 100 wpisów
Włączyć sobie około północy i hurtem wszystko poczytać rewelacja polecam
Szczesc Boże.Dlaczego niektórzy nie typuja liczb a interesują się portalowiczami? Maja zbyt dużo do powiedzenia o innych?Jakie mają zadanie, cel? Pewien portalowicz do niedawna typował, czytał wiadomości na czacie [ nie tylko jeden ].Teraz nie ma losowania by nie miał ładnych wygranych.Skorzystal z pewnych rad.Jest szczęśliwy.Te tajemnice sukcesu ujawnię około południa.Z Panem Bogiem.Modlmy się też za nieprzyjaciół.
Smutno mi było gdy czytałem na czacie. że niektórzy kupia zakłady lotto i pójdą z nimi na Mszę Świętą.
Gryks76.Graj tymi samymi liczbami.Nie chwal się nimi publicznie.Moj Szanowny Kolega z [portalu, ojciec pięciorga dzieci wygrał w 2 dni ponad 20 tysięcy złotych w MM i Euro,
Z ksio Putin spadł
BOT to BOT Pasko pisze,ale mógłby raz na jakiś czas sprawdzić, czy ten BOT dobrze działa,no bo blokować kogoś na 24h za to,że pisze dużymi literami to chyba lekka przesada,w dodatku Arczi chciał tylko podziękować za gratulacje i w takiej sytuacji kogoś blokować?,bardzo nieładnie,sam poczułbym się bardzo skrzywdzony,bo dziękując komuś wyskakuje,że jesteś za to ukarany,no ludzie do czego takie postępowanie doprowadzi tych ludzi tu na czacie,a są delikwenci,którzy bez przerwy atakują tą samą osobę i im przechodzi to płazem.Niestety BOT nie zastąpi tu człowieka,trzeba kogoś,kto będzie to wszystko kontrolował,kogoś kto ma na to czas i żeby miał trochę oleju w głowie,ja niestety nie mogę bo nie mam czasu,ale znajdą tu się osoby które są obiektywne i inteligentne,wtedy nie potrzeba żadnego BOTA i to wszystko będzie dobrze śmigać,proponuję Sebastiana,człowiek jest inteligentny i dużo siedzi na czacie,co Ty na to Pasko?
jest impreza na maxa jest impreza dobra whyski w glowach nam namiesza jest jazda jazda na calego
borowik mialem pisac i nie napisalem pomyliles strony tego pana z torunia strona ma inna nazwe
3 394 055.
slawek10, Myvictory, galik
Myvictory` dzisiaj skresl swoje tradycyjne kosy beda pewniakami
3 394 064.wzajemnie i miłej pracy
a ja ide spac narazie wszystkim do milego usłyszenia kiedys tam
Wczoraj u Janosika w liczbach na NIE na godz. 21:40 było tylko
>> 2/16 <<
>> 2/16 <<
Krasnalka.
Dzień z ciągłymi opadami deszczu na południu Polski.
Przerwa.
Ale dzis tenis....final Singapur
Svitolina-Stephens....Elena niech wygra,bylaby pierwsza Ukrainka wygrywajaca mecz 8 najlepszych tenisistek
Svitolina-Stephens....Elena niech wygra,bylaby pierwsza Ukrainka wygrywajaca mecz 8 najlepszych tenisistek
Witam wszystkich, życzę Błogosławionej Niedzieli. Gryks76, dziękuję za podanie adresu. Pozdrawiam.
Jeszcze jeden Pan jest bardzo ciekawy, do rana miał dyżur śledząc na portalu, szukał zaczepki. Wielu jest tu mądrych, wartościowych portalowiczow, często prowokowanych do odpowiedzi na kasliwe zaczepki. Jednak kultura osobista nie pozwala Im na reagowanie. Pozdrawiam myślących.
Nowe wcielenie Klona---Żenada.Głupactwo niema granic
2,3,5,7,10,18,39???????Powodzenia wszystkim bez względu na poziom umysłu
dziś handlowa niedziela , na zielonej spokój i cisza , wszytkie po marketach latają
ja dziś wolne czyli śniadanko i pól dnia robót naprawczo-budowlanych u teściów
się chopy nie śmiejta tylko robocze ubranie i przyjeżdżajcie do pomocy , po robocie tesciowa serwuje rosół z kur wielu / ciekawe co na to bot /
Za powyższy wpis kedzior13 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Zag wybacz nie będę złośliwy nie mam zamiaru w tym momencie ciebie obrażać itp tylko jak wchodzę w twoi profil lukam na fotę wyobrażam sobie ciebie
----->>
ZaQ.
Janosik podał liczby do MM.
dzisiaj mam nafilety śledziowe w sosie hawajskim z ziemiaczkami
Zgrywus coto za obiad jakas ekstrawaganckie
nadal pogoda w Kołobrzegu
zostaję co najmniej do 10-tego listopada
pozdrawiam
zostaję co najmniej do 10-tego listopada
pozdrawiam
Bot jest źle zaprogramowany,bo to słowo za które dostał bana kędzior pisze się przez
S anie przez Z.
S anie przez Z.
emerytka może bot rozwiązuje rebus i czyta literkę Z jako Z = S
Sebastiana,człowiek jest inteligentny i dużo siedzi na czacie,co Ty na to Pasko?
Najlepszy kawał dzisiejszej nocy.
Najlepszy kawał dzisiejszej nocy.
http://e-kartki.net.pl/kartki/72/2/d/24777.jpg
Dzień dobry,
Dzień dobry,
gryks76
Mi pasują dziś końce 4 może to mylne stwierdzenie może ślepy jestem 3 losowania końców 4 nie bylo
meganka
pikusiek
Taaaa, w ogóle, ta strona, to ma jakiś taki dar przyciągania - inteligencja mlodzi bajkopisarze ludzie kultury, a teraz jeszcze trzeba będzie naumieć się pisać
Cześć