Wpisy 339 244 – 339 343
10 czerwca 2011 15:11 → 10 czerwca 2011 15:43, 100 wpisów
aniqa...dajmy spokój bo szkoda naszych nerwów a jej się i tak nie da wyleczyć.
No więc lila nie, zatem pytam kto się zlituje nad biednym, głodnym chłopem i odstąpi trochę rybki z ziemniaczkami i surówką?
jak Was tak słucham o tym Waszym wieku/23,26,29/to bym musiał się iść powiesić

hehehe macie tu nieżle powalone w głowach. Jak ktoś nie chce to nie ma obowiązku nic nikomu udowadniać, a z numerami IP to bardzo dobry pomysł. Forum momentami zeszło na taki poziom że aż szkoda tu wchodzić.
zebym chociaż do niej powiedziala ..ja tylko powiedziałam ze pogratuluje jak skan zobacze ani razu jej imie nie padło a ona z pazzzzzzzurami ze to ze tamto ze taka ze owaka...boże co za harpia
czak
nie zawyć...zabrać mu pilota
nie zawyć...zabrać mu pilotadotam, ileż można, wczoraj jadłem w Mc... Ble. To jest konieczność. Wracałem z gór i w Chorzowie się zatrzymałem na te papierowe żarcie.
jesteś jesteś Stara Panna!każdy To wie..pieknaja to wkleiła Ci w profil--widziałam
aga32 no co sie dziwic jak lila aniga i nie wiadomo kto jeszcze czepiaja sie za głopi skan awantura 

Może warto przyjąć taki system, jak ktoś nie wklei skanu lub nie poda wcześniej liczb to po prostu nie gadać o wygranych.
Zrobiliśmy krok naprzód z grupami, podajemy wcześniej choć jedną liczbę...
andromeda a ty gadasz ze masz chlopa. Chyba kena gumowego pod poduszka. Bo facet patrzy co masz w głowie. a ty nic w niej nie masz 

Ludzie ,to jest poprostu forum i w nosie mam te skany i inne ***oły,małe wygrane nie ważne ,a duże widać w tabeli wygranych
p.ANDROMEDO PISZE PANI WSZYSTKO CO PANI WIE!!!NIECH PRAWDA UJRZY ŚWIATEŁKO DZIENNE O GARÓWIE !!W MUNDURKU!!
TA P. Andromeda beka po taki wpisach hahaha buraczki!!
TA P. Andromeda beka po taki wpisach hahaha buraczki!!
OK Janusz odpisał. No to już wkrótce sytuacja powinna być jasna i klarowna 

Zaraz za datą mogłoby się pojawiać IP
Zobaczymy jak Janusz to rozwiąże, na pewno będzie dobrze
Zobaczymy jak Janusz to rozwiąże, na pewno będzie dobrze
klarak nie wiem na co mi odpowiedziala o faceta sie nie pytalem tylko o nick to chyba jeden ?
lila niby tak ale mam jakiś taki absmak do pizzy ostatnio. W środę byłem w Pizzy Hut, zamówiłem pizzę i dwie Pepsi. Obydwie szklanki były brudne! W środku był zaschnięty miąższ z cytryny. Zwróciłem je kelnerce a i tak policzyła mi je do rachunku. Niesmak i skojarzenie pozostały...
aga własnej roboty jadłem ale nie była tak dobra jak z pizzerii,aga twoja może być pyszna
a ja wczoraj jadłam bo mi apetyt cosik wzrósł ostatnio po antybiotykach 

p.Klarak może się przedstawisz,tak rzadko bywasz,cyferek niepodajesz.Tylko raz na jakiś czas wrzucasz pomyje na forum

Witajcie... Lestek zapraszam na obiadek nieźle gotuję.
Trzeba tylko dotrzeć do Warszawy
Trzeba tylko dotrzeć do Warszawy
lila kelnerka Bogu ducha winna za kuchnię. Szklanki się wkłada do zmywarki po prostu od razu a nie na drugi dzień... Tego żadna maszyna nie umyje. Sam wiem, bo prowadzę kuchnię.
Dla awanturujących się pań proponuję pojedynek w kisielu lub w makaronie...zobaczymy która wygra.
powodzenia
powodzenia
Gała ja wcześniej zamawiałam do domu pizzę i można było w niej znaleźć włos. I od tej pory sama robię z pieczarkami, salami, cebulą itd

Lestek....kelnerka widząc brudną szklankę powinna zwrócić do kuchni i wziąć czystą.
tresor sama pizza była wyśmienita napój już nie. Kelnerka miła i ładna
Ale napiwku już nie dostała. Zapłaciłem kartą. Na pohybel!
Ale napiwku już nie dostała. Zapłaciłem kartą. Na pohybel!p. lila wypad kuchareczko do kuchni jaja pilnować... hahaha. ile się już gotuje 4 dzień i twarde hahahaha!!! kuchara!!!
ja zaproponuje klatkę z aligatorami ...
oczywiście jak aligatory nie są pod ochroną..
mogą nie dożyć jutra
oczywiście jak aligatory nie są pod ochroną..
mogą nie dożyć jutra

lestek to kelnerke mogłes wciągnąc na członka..swojej tajnej grupy..

Ja myślę że też już dosyć. Pofolgowałyście sobie dziś. Dajcie sobie "dziubka" na zgodę. Poczekajmy na adresy IP i wszystko wróci do normy. Myślę że każdy ma dosyć kłótni w telewizorni to jeszcze tutaj?
tresor jakiej tajnej grupy?
tresor jakiej tajnej grupy?
albo da grasso pizzeria tylko tam jakies dziwne skladniki daja, ale w sumie smakuje 

podobno w de grasso ktoś się spuszczał do głównego zbiornika i taki dobry sos czosnkowy mają