Wpisy 339 012 – 339 111
10 czerwca 2011 14:22 → 10 czerwca 2011 14:46, 100 wpisów
a na diabły wam te skany 
jak wy sie chwalicie wygranymi to nikt was o skany nie prosi 

jak wy sie chwalicie wygranymi to nikt was o skany nie prosi 

aga31....wydaje mi się że nie mam takiego obowiązku a poza tym 3 trójki to żaden wyczyn
lila pewnie ze tak trafienie tej 3 to nie takie cudo 

ale sie nożyce odezwały...zadnej imienia nikt nie wymienił buahahahahahah to nawet do Was nie było a jakie poruszenie hehehe
ja dzisiaj odebrałem w poznaniu 3460 i wali mnie 3-y ktos mi daje wiare 3-y nie!!!ZA MOJE WYSLANE

witam,
gratki dla wszystkich wygranych, a specjalnie
- lila
z 3x3z3 (prezencik w w Twoim muzycznym temacie
- krzaku - 3z3 ( czy to tez w realu) witamy nowonawiedzonego
U mnie 2 z 5
do wieczora
gratki dla wszystkich wygranych, a specjalnie
- lila
z 3x3z3 (prezencik w w Twoim muzycznym temacie- krzaku - 3z3 ( czy to tez w realu) witamy nowonawiedzonego
U mnie 2 z 5
do wieczora
lila, poka kupony bo normalnie to jest jakiś cud nad Wisłą a właściwie nad Wełnicą
Codziennie tyle trafień...
Codziennie tyle trafień...
kosmaty..10x10 to moja afitmacja
marzenie wszystkich 
kto sie zgadza ze mna ?
marzenie wszystkich 
kto sie zgadza ze mna ?Lestek...cud to jest, jak żona po rozwodzie męża w skarpetkach zostawi

będzie pokazywanie ?

Co - Nie ? nie będzie ?
w dwie godziny z Gdańska do Zakopca i wali mnie, czy ktoś da wiarę swoim rowerkiem jadę

na sek tylko, Andro
ja uwazam, że nie trzeba sie chwalić skanując coś,...fajnie jak sie trafi poprostu...z drugiej strony trafienie w typowaniach zaczeło mi sie wydawac niebezpieczne
ja uwazam, że nie trzeba sie chwalić skanując coś,...fajnie jak sie trafi poprostu...z drugiej strony trafienie w typowaniach zaczeło mi sie wydawac niebezpieczne
Lilu lepiej zrób komiiks z tego co CI piekna ja wkleiła w profil...
ja mam skopiowane to ..co tak szybko usunełaś to z profilu o wp i o Jarku jakimś hehehe
zapisałam to sobie na pamiątke
ja mam skopiowane to ..co tak szybko usunełaś to z profilu o wp i o Jarku jakimś hehehe

zapisałam to sobie na pamiątke
Kiedyś się wołało na juwenaliach "pokaż cycki" a teraz "pokaż kupon" hihi 

aniqa....no tak,nie będe nikomu nic udowadniać.Widziałaś ty skany i jeszcze kilka osób z tego czata to wystarczy a reszta mnie nie interesuje

Lila kuzwa nie ma Co sie na Algide denerwować. 
. Niech sobie w pipe wsadzi swoje wygrane 

. Niech sobie w pipe wsadzi swoje wygrane 

andro, ja się wypowiadać nie będę, nie wiem, nie znam się, ja tu tylko sprzątam... Ja swoje kupony pokazuje - no może poza wczorajszym bo komp był w serwisie. Nie mnie oceniać, zrobi to Stwórca 

po Tobie mi żadnej nie potrzeba znieś to jajko wreszcie to Ci moze ulzy
a mówią ze tylko faceci tu maja spiecia a kobitki też sie kłócą hihi
za wlosy laski
za wlosy laski

Z drugiej strony, lila może to jest sposób. Po prostu utnij spekulacje. Pokaż wszystkim że się mylą 

Lestek..nie mam takiego obowiązku,kilka osób już widziało a nie o to chodzi żeby wam tu coś udowadniać.
andromeda andzia jak Ci tam hu...j mi do tego
. Skąd wiesz ze to o tobie bylo ??? 

. Skąd wiesz ze to o tobie bylo ??? 

Lestek
całkiem poważnie, czy Ty wczoraj przegapiłeś, czy
przypadkiem nie miałeś o oczko więcej w tej ósemce ?
całkiem poważnie, czy Ty wczoraj przegapiłeś, czy
przypadkiem nie miałeś o oczko więcej w tej ósemce ?
ale panie czytają mnie z ukrycia hohoho
aniqa ==nie będe z Tobą pisać.
aniqa ==nie będe z Tobą pisać.

aniqa....daj spokój tej czatowej szmacie,wesoły też ją kopnął w pizde bo to głupie
Tylko poprosić o skany wygranej jaki aaaalrarm podniosły bozee teraz wiem ze te wygrane to SCIEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robal_36 niestety nie
Też mi narobiłeś nadzieję, bo sprawdzałem stronę z telefonu ale okazało się że jest 6/8+ i "jedyne" 180zł.
lila więc się nie dziw. Ja też nie mam obowiązku ale jak raz czy drugi ktoś mi sugerował mówienie nieprawdy to walnąłem skanem
Nie jednym a kilkoma. Zresztą andromedzie też pokazywałem bo trochę mi troszkę nie wierzyła
Ale teraz chyba już tak. Zresztą nie żywię urazy.
Też mi narobiłeś nadzieję, bo sprawdzałem stronę z telefonu ale okazało się że jest 6/8+ i "jedyne" 180zł.lila więc się nie dziw. Ja też nie mam obowiązku ale jak raz czy drugi ktoś mi sugerował mówienie nieprawdy to walnąłem skanem
Nie jednym a kilkoma. Zresztą andromedzie też pokazywałem bo trochę mi troszkę nie wierzyła
Ale teraz chyba już tak. Zresztą nie żywię urazy.Lila nie wygrywa tak często dorodzy Państwo to ściema totlna..jak sie żuciły a dlaczego????bo nic nie wygrała tylko ściemą wali!!!!
zmieniaj niki ile chcesz!!!!pisz co chcesz ludzie co tu są nie są tępi!
zmieniaj niki ile chcesz!!!!pisz co chcesz ludzie co tu są nie są tępi!
Wczoraj robiłem zakupy w Realu i w kasie kupiłem 2 zakłady Lotto. Na jednym była trójka. I dzisiaj jak chciałem odebrać ją w kolekturze u mnie na osiedlu to pani patrzyła na ten kupon jak na coś z kosmosu po czym stwierdziła, że ona nie wie co to jest i co ma z tym zrobić. Poszedłem więc do drugiej kolektury i to samo. Dopiero w trzeciej był jakiś pan, wprodził ten numer serii no i wybiło, że jest 20 zł. Zastanawiam czy wprowadzając taką usługę jak Lotto w kasach Rea, która przecież ma na celu zwiększyć liczbę graczy Totalizator nie powinien poinformować co robić z takim kuponem kolektorów z innych kolektur. Przecież ktoś tak chodząc od kolektury do kolektury w końcu straci cierpliwość i już może więcej w coś takiego nie zagrać.
andromeda....ale ty głupia jesteś,to chyba twój własny klon tak jak czarodziejka83
p.kosmaty p. nie poznaje aniga??taką się staje z kim przystaje!!!!!
p.Andromedo da pani czadu tym lesbom !!!!!
p.Andromedo da pani czadu tym lesbom !!!!!
juz zerwałam z Lilą kontakt to nawiedzona osoba..żadna policjantka!
andromeda...Ty ze mną ha ha ha,ja z tobą zerwałam kontakt bo ty masz nie równo pod kopułą,artura tak nagabywałaś swoimi telefonami,że aż biedny musiał zmienić numer telefonu

a ta osoba co gnębi madzie z ukrycia to daje głowe ze to też TY@!lilu!
Dostałaś Lilu takiego łupnia odemnie to teraz sie wyżywasz...sciema i tyle wszystkie te Twoje opowiadania!
Lestek>>
szkoda - z wpisu /liczby jakie wypisałeś - tak wyglądało /
następnym razem

szkoda - z wpisu /liczby jakie wypisałeś - tak wyglądało /
następnym razem

A gdyby mi ktoś nie wierzył w niemożność wykonania wczoraj skanu oto dowód: http://tnij.org/l615
Taak artur mi sie chwalil ze zmienił numer telefonu przez ANIQE...ze jęczała ze chce na prawko jazdy i miał jej serdecznie dosc a do mnie dzwoni artur do tej pory!!! po 10 razy dziennie hahahahaha
andromeda...debilko nie mieszaj madzi bo ona sobie tego nie życzy,jestes pusta jak bęben
Sorki ze się wtrącam ale musze powiedziec ze Ty andromeda to zadymiara jestes
tak żalił sie mi artur123 ze aniga non stop do niego dzwoni nawet jak jest ze swooją kobietą to dzwoni do niego o liczby
andromeda...łupnia to ode mnie dostaniesz jak tam wpadnę do tego twojego krosna
bo mi lila tyłek obrabiała udająć przyjaciółke tak jak madzi kiedyś i tylko z zazdrosci!!!!!!!!
Robal_36, odszukałem post. Dobrze podałem:
338280. Lestek 2011-06-09 (22:40) Lotki Duże
Zagralem na 4,22,26,63,72,73,78,80
338280. Lestek 2011-06-09 (22:40) Lotki Duże
Zagralem na 4,22,26,63,72,73,78,80
juz miał dość tej aniqi.......i tych jej telefonow ze nie kasy na prawko!