Wpisy 3 389 662 – 3 389 761
23 października 2018 20:48 → 23 października 2018 21:40, 100 wpisów
jacunn gdyby nie Twoja ciekawość do tej pory bym dawał 3 wpisy na godzinę rozumiesz?
jacunn Te kwiaty to na otarcie łez
Rozumiesz czy nie ?
Słuchajcie mam dala Was dobrą nowinę
Może nie super dobrą ale dobrą
Chcecie wiedzieć jaką ?
emerytka chyba tylko nowi lub ci co nie zbyt czesto tu wchodza mu wierza i sa zburzeni ze ktos po nim jedzie jaki on bidny klamca oszust ciemniak prostak mul osiol itp pasko jest z niego dumny ludzie jak pisza to zaraz uciekaja bo wlazi przekreca co sie da PASKA duma rozpiera ze nikt nic nie pisze o liczbach nie ma wesole atmosfery bo to cos ja niszczy nawet ignorowanie nie pomoga bo przekreca wciaga w swe blazenskie gierki
Na Wszystkich Świętych złożymy ci sebastianie na grobie,bo mam nadzieję,że do tego czasu Pasko uśmierci twój nick.
pasko nie usmierci bo pasko ma cos z nim jakas umowe czy on ma cos na pasko ze ten go trzyma
3 389 670 oj nieładnie nak koledze zyczyc
arczibalik nie jestes codzienie wiec prosze nie odzywaj sie nie jestes w temcie
idź na siłkę
pamietam jak pisales jak seba obrazaja bornie bo jak seba obraza nic nie widze nie odzywam sie wiec zrob to i sie nie odzywaj
jak jego obrazaja bronie go jak on obraza chowam sie sorrki 4 browarki
3 389 674. jest za zimno zeby cwiczyc teraz na dworzu, wiec nieide przerwa w treningach narazie
3 389 675 gryks76 nie widze aby sebastian tu teraz kogos obrazał narazie widze tylko atak wasz na niego przeprowadzany nie jego na WAS
ide spac pasko jak by nie mial nic wspolnego z nim dawno by dal mu bana chociaz na pisanie jak i jego klona nikowym a tak robi zamieszanie odstrasza ludzi i nie cierpi jak sie onim zle pisze pewnie sie schowal i sobie wmawia ze to nie o nim wroci i bedzie czesc co robicie pewnie wnerwial napawajac sie niczym fetyszysta swoim fetyszystem
arczi nie odzywaj sie nie jestes w temacie prosze cie nie jestes czesto na czacie wiec cochutko
3 389 678 ja tak pisałem ze sie chowam gdzies chuba ci sie kolego cos ubzdurało bo nic takiego niepisałem tutaj ze jesli sebastian kogos obraza to ja siedze cicho
3 389 686. zgrywus spokojnie brzuch nie urosnie za kilka dni otwieraja kolo siłowni hale sportowa gdzie sie przeniose pod dach na sprzet warty okolo 1000000 zł wiec brzucha niebedzie i latac bede nadal
3 389 687. jak niejestem w temacie dlaczego mi bronisz sie wypowiadac, przecierz czytam to co piszecie
no niewiedziałem ze juz sie wam sebastian śni po nocach ja tam wole jak mi sie jakies fajne laski snia po nocach anie kolega ze stronki
3 389 678. gryks76 2018-10-23 (20:54)
to jest wymyslone przez ciebie gryks76 nie przezemnie i sie z tym niezgadzam , bo nic takiego niemowiłem
to jest wymyslone przez ciebie gryks76 nie przezemnie i sie z tym niezgadzam , bo nic takiego niemowiłem
No Tommi - nie pżesadzaj
Przeciesz to net jest i pisać karzdy morze
Przeciesz to net jest i pisać karzdy morze
O rany
słownik mi zajumało - proszę nie spadać na robaka, jak jaszczempie - jak jakiego wielblonda szczelilem
słownik mi zajumało - proszę nie spadać na robaka, jak jaszczempie - jak jakiego wielblonda szczelilem
Witam!!!
Trzeba przyznać,że Seba ma pewne momenty Lucida intervalla
Wtedy pisze"Rozumiecie???"
Trzeba przyznać,że Seba ma pewne momenty Lucida intervalla
Wtedy pisze"Rozumiecie???"
A to taki twór z nudów kiedyś narysowałamchyba że chcesz laskę przy trzepaku?gdzieś jest w teczce
Tomi Rysujesz
Ja też od czasu do czasu...ale wszystko wyrzuciłam...rysuję ze zdjęcia twarze...jak mam chęć...i wene...
Ja też od czasu do czasu...ale wszystko wyrzuciłam...rysuję ze zdjęcia twarze...jak mam chęć...i wene...
gigantycznywytrysk kto to jest? ale ktos sobie nick wymyslił
ale jaja
3 389 717. umnie CI sami przeszli co byli po prostu żenada i szkoda gadać ,syf jak zawsze
3 389 701. nie poprawiaj mnie kolego dobrze? ja wiem jak pisze kazdy moze popełniac bledy, nikt nie jest nie omylny, wiec darujcie to sobie, ja sie was niec zepiam jak wy cos piszecie nie tak
Cześć
01234Zorro567890
haze19 robię kolację a co jesteś głodny ?
J a robię kolację a co inni to nie wiem
Mi_Chal
haze19 a Ty co robisz ?
haze19 samopoczucie super
Mi_Chal wiem
Dziś atakuję Mini
Dziś atakuję Mini
Arczi