Wpisy 3 388 764 – 3 388 863
22 października 2018 14:49 → 22 października 2018 18:40, 100 wpisów
Na przedziałach się nie znam... gryksio.....>
Gryksio wisz wisz...
Ok czekam
A co Tomi kominiarka ci poczebna
Tylko ja i moja partia doprowadzimy Polskę do... tu sammi się domyślić ie. Polska bez nas straci
Dzięki Ojcu Tadeuszowi alleluja i do przodu. Wy macie grać i to dużo, nie politykowac.
troszke te teksty twoje staja sie nudne a cuchna prowokacja ale coz maz ubaw czujesz sie dzieki temu dumny silny bywa tak
Ojciec Rydzyk wystawi swoja liste d parlanentarnych...i wtedy jego zolnierze zawojuja scene polityczna
Caka kase z multi przerzucam na mini juz od dzis....lotto rzadko
Wszystko drożeje.Ja ma stawki na stalym poziomie.Tylko brzydcy za dopłatą 30 %.
Można wziąć pod lupe...
10,18,34,72,78
10,18,72,78
Muszą cholery wypaść
kolorowych
10,18,34,72,78
10,18,72,78
Muszą cholery wypaść
kolorowych
Mzawka za oknem...dzis bez alkotak do czwartku chce wytrzymac...
W miejscowości Wałbrzych padła wysoka wygrana w zdrapce KASA RZĄDZI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W małopolsce od rana
A jak tam, kto tamdo mnie dolacza ...by mini pocisnac od pon. do sob.?
W miastach glosuja na Po ciekawe czemu
ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Tomi77, dlaczego dopiero w 2019 roku chcesz trafić 5 w Mini? Wygrasz w tym roku. Wyślij w Poznaniu o odpowiedniej godzinie lub w Zabrzu. Są pechowe kolektury, w których nie warto grać. Kupuj po 1 zakładzie Mini w kilku kolekturach. W u ieglym miesiącu wysłałem Mini po jednym zakładzie w sześciu kolekturach. Miałem czwórkę i 2 trójki.
Temat wyborów pozostawmy. Zajmijmy się typowaniem. Mnie w MM wyszło dzisiaj 16 liczb, w tym plus 13.Kilka ładnych wygranych plus w zdrapke 200 zł i 450 znak zodiaku. Co ciekawe, we wszystkich kolekturach kupuje tylko Byka. Prawie każdy jest wygrany. Tam gdzie była wygrana już nie kupuje.
Lottooszukuje masz racje co do kolektury. Np. Idę kupuje często w jednej tylko MM i nic zero nawet zwrotu. A idę do innej trochę dalej i często coś mam.
Cześć
Co się dzieje?
Portal nie jest doskonały.Jesli stanowimy spółdzielnie, jest nas pięciu, czasami sześciu, pisze komentarz na czacie z komputera kolegi, jest informacja: ' nie możesz pisać pod wieloma nickami".
FARES a po co masz się wylogowywać?
A ja mogę pisać co to jest ?
Słuchajcie trzeba coś w końcu zagrac
Dziś wszedłem do żabki 5 minut przed losowanie. Pani tak długo drukowana mi kupony że nie zdążyła przed 14 jakąś masakra.
proszę podawać konkretne kolekturybo nie będę wysyłał w całym mieście
Całe szczęście ze bym nic nie wygrał
Taka była szybka jak gonzaga
2 kupony Mulatki i dwa Mini
Gryksio w żadnej z moich obserwacji nie mam twoich może to ta druga 10...
Nie znam się na przedziałach ale nie mam nigdzie twoich, więc się ciesxysz nie
wlasciwie to nie wiem czy sie cieszyc skoro nie masz zaczne chyba
No rano nie ryczales
Powiem ci że jak bym nie paczslam to wszędzie tylko 1 k.7
Jedna z nich 17*37*67***
I wszędzie 36*** obadamy po losowaniu
Gryksio tylko jedną
6 ripkey i może 9
5*15*5*75***??któraś lub razem
25*"
No no paczaj jak ci pasi
Ale ts co 4 los.zmienia taktyke dlatego ciężko powt.