Wpisy 3 388 727 – 3 388 826
22 października 2018 14:09 → 22 października 2018 17:58, 100 wpisów
A ja miałam k.6
G
Gryksio
Zag co
Z czego
Gryksio dam ci w kg
A do której???
Pacze że miałam też 21 i 12...
No godej
Ok
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
W miejscowości Starogard Gdański padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Walbrzych...tam jest prezydent85 % inni o polowie tego moga pomarxyc
Roman Szelemej w 2014 mial 82 % na prezydenta teraz?84,4kardiolog,kekarz...wie jak zakrasc sie do ludzkich serc.......szacun i tyle
Mogę się mylić nastki wieczorem większość cyferek przedziale 01-40
Na przedziałach się nie znam... gryksio.....>
Gryksio wisz wisz...
Ok czekam
A co Tomi kominiarka ci poczebna
Tylko ja i moja partia doprowadzimy Polskę do... tu sammi się domyślić ie. Polska bez nas straci
Dzięki Ojcu Tadeuszowi alleluja i do przodu. Wy macie grać i to dużo, nie politykowac.
troszke te teksty twoje staja sie nudne a cuchna prowokacja ale coz maz ubaw czujesz sie dzieki temu dumny silny bywa tak
Ojciec Rydzyk wystawi swoja liste d parlanentarnych...i wtedy jego zolnierze zawojuja scene polityczna
Caka kase z multi przerzucam na mini juz od dzis....lotto rzadko
Wszystko drożeje.Ja ma stawki na stalym poziomie.Tylko brzydcy za dopłatą 30 %.
Można wziąć pod lupe...
10,18,34,72,78
10,18,72,78
Muszą cholery wypaść
kolorowych
10,18,34,72,78
10,18,72,78
Muszą cholery wypaść
kolorowych
Mzawka za oknem...dzis bez alkotak do czwartku chce wytrzymac...
W miejscowości Wałbrzych padła wysoka wygrana w zdrapce KASA RZĄDZI
W małopolsce od rana
A jak tam, kto tamdo mnie dolacza ...by mini pocisnac od pon. do sob.?
W miastach glosuja na Po ciekawe czemu
ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Tomi77, dlaczego dopiero w 2019 roku chcesz trafić 5 w Mini? Wygrasz w tym roku. Wyślij w Poznaniu o odpowiedniej godzinie lub w Zabrzu. Są pechowe kolektury, w których nie warto grać. Kupuj po 1 zakładzie Mini w kilku kolekturach. W u ieglym miesiącu wysłałem Mini po jednym zakładzie w sześciu kolekturach. Miałem czwórkę i 2 trójki.
Temat wyborów pozostawmy. Zajmijmy się typowaniem. Mnie w MM wyszło dzisiaj 16 liczb, w tym plus 13.Kilka ładnych wygranych plus w zdrapke 200 zł i 450 znak zodiaku. Co ciekawe, we wszystkich kolekturach kupuje tylko Byka. Prawie każdy jest wygrany. Tam gdzie była wygrana już nie kupuje.
Lottooszukuje masz racje co do kolektury. Np. Idę kupuje często w jednej tylko MM i nic zero nawet zwrotu. A idę do innej trochę dalej i często coś mam.
Cześć
Co się dzieje?
Portal nie jest doskonały.Jesli stanowimy spółdzielnie, jest nas pięciu, czasami sześciu, pisze komentarz na czacie z komputera kolegi, jest informacja: ' nie możesz pisać pod wieloma nickami".
FARES a po co masz się wylogowywać?
A ja mogę pisać co to jest ?
Słuchajcie trzeba coś w końcu zagrac
Dziś wszedłem do żabki 5 minut przed losowanie. Pani tak długo drukowana mi kupony że nie zdążyła przed 14 jakąś masakra.
proszę podawać konkretne kolekturybo nie będę wysyłał w całym mieście
Całe szczęście ze bym nic nie wygrał