Wpisy 3 388 464 – 3 388 563
21 października 2018 22:43 → 22 października 2018 08:47, 100 wpisów
Rachynek prawdopodobienstwa jest dosc prosty wystarczy odpowiednia ilosc kombinacjji i tyle w tych gierkach
No to dolaczcie sie do mnie...chociaz ten tydzien kazdy niech zagra tylko w mini za kwote ktora pakowal w multiwszystkie rece na poklad
3 388 458. tak to jest prawda co piszesz, poza stronka typowanie tak aby nikt nie podgladał numerow ktore ktos podaje i z tego tworzymy uklad ktory wszyscy typujacy wysyłaja na dany dzien
przy odpowiedniej ilosci zawartych zakładow nie powtarzajacych sie ciagów liczb jest szansa na wygrana +
w lotto wysłanie wiecej niz 2 ,3 zestawy takich samych liczb na pewno gwarantuje brak wygranej na 100%
Lotto jest za drogie...by grac hurtem ale mini?jakby ktos zbudowal system?ja nie potrafie ale dolozyc sie moge
Pare lat wstecz padło chyba 16 / 6 ts sie nie postarał zmienił tylko maszyny
Dzisiaj wystarczyło grać na... Tuskowe liczby:
>> 19 - 57 <<
U Janosika było tak na NIE:
godz. 14: 2/16
godz. 21:40: 3/17.
>> 19 - 57 <<
U Janosika było tak na NIE:
godz. 14: 2/16
godz. 21:40: 3/17.
tomi nie o system tutaj chodzi ale o gre na wiele sposobow typowan i wysyłania omawianych wczesniej liczb
3 388 447
cel może i szlachetny ale z drugiej strony smutny bo już 18 lat gdy go nie ma
cel może i szlachetny ale z drugiej strony smutny bo już 18 lat gdy go nie ma
Gonzaga. W Warszawie wygrał madr, ejszy. Przegrała pycha, wrogość i pewność siebie. Gratuluję Panu Doktorowi.
haze19 masz duzo racji
3 388 469 bedziemy pamietali o tym
3 388 483.no to u Ciebie ciezko bedzie powiedziec w trójkacie bermudzkim
no dobra bo jutro trzeba ciezko zapracowac na swoje pobory czas na sieste
Cześć
Wczoraj trudne mini byla 5 dzis latwiejsze i....brak 5/5 moze tez mniej ludzi gralo
Tomi ja dziś miałem puszcze tylko mini i dziś znowu mam 3/5
A byłem blisko bo miałem 34 a wylosowane 33 i miałem 4 a wylosowane 5.
Dwa obok i 3/5
Dwa obok i 3/5
Nie było 5/5 w Mini i za 4/5 płacą ponad 1100zł
Tomi ja potrafię stworzyć system do Mini
Haze19, nie będzie, wojowników wypedzimy.
Będą
Ale damy radę
Liczba 5 wyszła we wszystkich grach, nawet w Super szansie. 10 wyszła bokiem nie tylko opozycji.
Jutro w MM, drugie losowanie 10/10 z plusem. 72,26,15,24,73,51,22,16,32.14.64.78.4.1.80.11.67.75.6.52
Tu jest cała 20 tka.
Wszystko to wejdzie ?
sebastian gratulacje za wczorajsza 3/5 w mini
3 388 501.zapewne mniej grało w moni bo byli na wyborach
Inter wygrał z Milanem a nie z Juve a Legła w ostatniej minucie odebrała mi stówkę ...ebany Carlitos
Arcziten murzyn to Ty? i masz tyle kasy,powiedz gdzie,to razem postaramy się to policzyć
Nie Konkretny
W Wa-wie wygrał przydupas gronkowicz
Ciekawe jak się rozwinie afera reprywatyzacyjna???
W Wa-wie wygrał przydupas gronkowicz
Ciekawe jak się rozwinie afera reprywatyzacyjna???
galik no załuje ze niejestem czarny bo miałbym powodzenie wieksze tu w polsce u plci przeciwnej to po 1, po 2 zas przydało by mi sie tyle co tam jest w tym pomieszczeniu napewno bysmy bie tylko lpoliczyli to razem ale bym sie z toba tym podzielił, bo poco mi samemu tyle papierów nizdazył bym przed smiercia tego wydaca BÓG kazał sie dzielić nie?
gonzomasz rację,nie wierzę,żeby warszawiacy byli tak prymitywni i głosowali na stary układ,który doprowadził ludzi do stanu upodlenia,to przechodzi ludzkie pojęcie,albo wybory były sfałszowane w wawie,albo faktycznie tam ludzie nie myślą,i to elyta Polski stolica,wstyd
Arcziżartowałem,ale popatrz ile te bambusy mają kasy i jeszcze jadą do europy po lepsze życie,nie mówiąc o allachach,ci to dopiero mają kasy,bo ropa im płynie i po co im robić,wszystko za nich zrobią biali,nawet laski mają w haremie białe
No,cóż
Jeszcze zatęsknią,za prezydenturą Lecha Kaczyńskiego...jak ich będą wy...lać z mieszkań
Dobranoc
Jeszcze zatęsknią,za prezydenturą Lecha Kaczyńskiego...jak ich będą wy...lać z mieszkań
Dobranoc
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Mam nadzieje ze nie graliście w mulatke w niedziele ale dziś już gramy
Znaczy się mój giermek poda a ja namieszam żebyście nic nie wygrali
czesc
Cześć
Dziś poniedziałek = nowy tydzień
Krasnalek
Dziś wygrywamy
Miłego dnia
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/catvlrjdc0hfvc10jbc076un41/1309320321.jpg
Dzień dobry,
Dzień dobry,