Wpisy 3 388 115 – 3 388 214
21 października 2018 19:11 → 21 października 2018 19:46, 100 wpisów
nie no chyba az tak z nim nie jest zle aby u władzy siedział
jest szansa ze sie nie do liczy i bedzie liczyl i liczyl a tu jaki spokoj
Krasnalek
Krasnalek to już do emerytury tam...
islandorka30,5 i co byłas umnie na KG
jak pracy duzo nie obijasz sie to czemu mieli by nie przedluzac
Arczi
Krasnalek
3 388 153. o własnie dobrze mówisz
witam
islandorka30,5
Arczi tak na być na jazdę los.
Krzysztof
Krzysztof
Na każde los.
Gryksio napisz w jej kg to ci poda
gryks bo ja jestem zatrudniona przez firmę z zewnątrz
a nie przez główną gdzie pracuję
a nie przez główną gdzie pracuję
islandorka krasnalek gryks bolek arczi
pewnie robi jakies przetrory z pewnego warzywa ktorego nie chce wymienic by nie pisac z nicka tylko do notatek liczowych i czasem do typowania
moze z grzybkow nie wiem jak z nimi nie chodze nie zbieram nawet tych chalycynkowych
3 388 168. krzysztof 24
Gryksio nie chcesz
krasna a moze dalo by rade by ciebie zatrudnili jako swojego pracownika u mnie np sa z firmy zewnetrzej i nie ktorzy zdolniejsi chca przejsc do firmy
jakos nie chce ten nick mi odpowiada by nie byc posadzony o klonowanie gdyz jak pisalem tamten do typowania i notatek stalych zakladow ts
3 388 167. czyli mjestes zatrudniona przez jakas podfirme tak i pewnie na umowe śmieciowa jeszcze pewnie na jakis okres co?
Krasnalek to gadaj gdzie cza
uuuu pewnie stawka h marna bynajmniej ci u mnie taka maja lepiej maja od nich ukraincy bialorusini rosianie czeczency
3 388 184. skad ja to znam, w polsce jest wiele takich firm a miało to byc zniesione tzw wyzyskiwanie ludzi
Krasnalek ale u ciebie nie z nimi
krasnalek tak wszedzie jest zebys sie gdzies dostała do jakiejs firmy trzeba miec nie tylko szerokie plecy ale najlepiej jeszcze jakiegos krewnego w zarzadzie
Gryksio przeca masz dobre zarobki
gryks ja mam już dość szukania
a tam dobre zarobki na czas i wszystko na papierze
a tam dobre zarobki na czas i wszystko na papierze
Gdzie chcesz iść??
isa zarobki to nie wszystko za dlugo tam robie 14 lat zmeczony jestem te same twarze najbardziej mam dosyc nocek
Ja też już chyba zostanece tym jednym tyle że zima zamykają co rok odnawialna umowa...jak Bozia da
3 388 193. skad ja to znam, nic dodac nic ujac,pracy jest niby ful a polakow sie niechce przyjmowac ino licza sie bracia za wschodniej granicy nie my i too jest ta dobra zmiana wlasnie
to nie dokonca tak polaka sie niechce pracowac chcieli by nic nie robic a zarobic patrze pod katem mlodych slowa cytuje nie mozna grac na smarfonie nie mozna sluchac muzyki nie mozna usiasc nie mozna palic naet glupiej srubki nie potrafi przykrecic chce instrukcji on nie umie nie wie
dlatego wszystko musimy robic aby nam sie trafila głowna wygrana w grach abysmy niemusieli sie martwic o jutrzejszy dzien i o przyszłosc swoja na dalsze lata dlatego grajmy i wygrywajmy jak najwiecej
No jeszcze parę lat...a na zimę za rok będzie już kuroń ...bede zawieszala itd...
Oby zdrowie było
nawet byl jeden 40 letni facet 18 zl na h po miesiacu mial dosctac 20 i poszedl na l4 bo za 20 zl nie bedzie robil a gosciu nie umial nawet srubki przykrecic tylko naciskac przyciski czasem umial jak cos sie zepsulo wolal jak sie naprawialo poszedl palic tak samo mlodzi niechca sie uczyc mala czy duza awaria papierosek pogawedki i do wc co chwila
Gryksio to fakt u nas Ukrainka jsk zobaczyła pierwsza wypłatę to mało nie oszalała, nigdy nie miała tyle kasy, to nie ma się co dziwić
panowie za wschodniej granicy przyjezdzaja by zarobic by sie dorobic i widac jak pracuja mimo bariery w wiekszosci jezykowej
3 388 199. zgadzam sie z Toba w zupelnosci,ja ostatnio złozylem w 34 zakladach swoje aplikacje minelo juz 1,5miesiaca nikt sie jeszcze nieodezwał domnie, widac jak przyjmuja ludzi, ale spoza polski tak
One zarabiaja u nich 200_400 zł na nasze
u mnie isa robia nie ktorzy po 12h sobota niedziela maja po 3tys z nadgodzin
u mnie jest tak że mam się uczyć na maszynie ale mi nie dają nic robić
tak jak z kursem jazdy by jeździć musisz siedzieć za kółkiem i masz instruktora a ja stoję na parkingu i patrzę jak inni jeżdżą
tak jak z kursem jazdy by jeździć musisz siedzieć za kółkiem i masz instruktora a ja stoję na parkingu i patrzę jak inni jeżdżą
a mlodzierz taka jest im sie niechce pracowac bo i poco jak rodzice dadza papu i na piwo ,dragi i inne swinstwa, autko tez kupia, poco im pracowac, oczywiscie sa tez i wyjatki ktorzy pracuja ale tych jest garstka niestety
Na miejscu w niektórych pobierają 9 zł za dzień w innych darmo
bo u mnie w legnicy z tego co slyszalem roznie kawalera wc kuchnia 40m2 i 6-8 sa tacy co wynajmuja 2 pokojowe w 4 u mnie w bloku mieszka para ukraincow wynajmuja 2 pokoje dalej w bloku rodzina malzenstwo 2 dzieci