Wpisy 3 388 094 – 3 388 193
21 października 2018 18:53 → 21 października 2018 19:36, 100 wpisów
Tomi Legla może słabo gra tylko w Wiśle coś się dzieje afera z kibicami działaczami itp itd
Ciekawe czy remis lewego uratuje w zagłębiu Lubin na dniach się okaże
O tej porze w Legnicy tam gdzie głosowalem wsio na bierzaco a co 1 kartka mega
ktos widział sebastiana pilnie potrzebny
tomi czytalem ost ze od nastepnego sezonu polska ekstraklape ma pokazywac tvp przynajmniej 1 mecz danej kolejki
pare piwek i lecim to tak jak z kobieta jak sie nie mialo po paru kazda sie podoba no chyba ze sie czekalo na fajne jakies to sie pilo za ich zdrowie a noz przyjda
kurcze jak jest potrzebny to znów gdzies siedzi
jest nadzieja, że do rana go nie będzie z uwagi na liczone głosy
nie no chyba az tak z nim nie jest zle aby u władzy siedział
jest szansa ze sie nie do liczy i bedzie liczyl i liczyl a tu jaki spokoj
Krasnalek
Krasnalek to już do emerytury tam...
islandorka30,5 i co byłas umnie na KG
jak pracy duzo nie obijasz sie to czemu mieli by nie przedluzac
Arczi
Krasnalek
3 388 153. o własnie dobrze mówisz
witam
islandorka30,5
Arczi tak na być na jazdę los.
Krzysztof
Krzysztof
Na każde los.
Gryksio napisz w jej kg to ci poda
gryks bo ja jestem zatrudniona przez firmę z zewnątrz
a nie przez główną gdzie pracuję
a nie przez główną gdzie pracuję
islandorka krasnalek gryks bolek arczi
pewnie robi jakies przetrory z pewnego warzywa ktorego nie chce wymienic by nie pisac z nicka tylko do notatek liczowych i czasem do typowania
moze z grzybkow nie wiem jak z nimi nie chodze nie zbieram nawet tych chalycynkowych
3 388 168. krzysztof 24
Gryksio nie chcesz
krasna a moze dalo by rade by ciebie zatrudnili jako swojego pracownika u mnie np sa z firmy zewnetrzej i nie ktorzy zdolniejsi chca przejsc do firmy
jakos nie chce ten nick mi odpowiada by nie byc posadzony o klonowanie gdyz jak pisalem tamten do typowania i notatek stalych zakladow ts
3 388 167. czyli mjestes zatrudniona przez jakas podfirme tak i pewnie na umowe śmieciowa jeszcze pewnie na jakis okres co?
Krasnalek to gadaj gdzie cza
uuuu pewnie stawka h marna bynajmniej ci u mnie taka maja lepiej maja od nich ukraincy bialorusini rosianie czeczency
3 388 184. skad ja to znam, w polsce jest wiele takich firm a miało to byc zniesione tzw wyzyskiwanie ludzi
Krasnalek ale u ciebie nie z nimi
krasnalek tak wszedzie jest zebys sie gdzies dostała do jakiejs firmy trzeba miec nie tylko szerokie plecy ale najlepiej jeszcze jakiegos krewnego w zarzadzie
Gryksio przeca masz dobre zarobki