Wpisy 3 387 564 – 3 387 663
21 października 2018 10:20 → 21 października 2018 11:28, 100 wpisów
Haze haze
Junak gdzie? Na wybory czy losowanie
chyba Gołębice
Junak gdzie kiedy??
W końcu baby...nie
teraz na @ zestaw 3/3 isia mam nadzieje że odczyta poczte do 14.00
Junak za wcześniejsze go p. na dziś co masz
Junak mi jego @ nie wchodzi...
Junak daj p.
Haze
Hi hi ha ha
Dusia gdzies polazla
Tak Basia Kasia srasia
Druid nie ta mixtura
Wygrałas? Masz senne
Ojoj sami fachowcy
To se
Isia krucho dziś z pewniakiem
Czwórka 7,8,10,38
Trójka 25,36,54
Czwórka 7,8,10,38
Trójka 25,36,54
Mam tylko 54
miał być barszcz , będzie żur, wszystko przez GLOSBE to po węgiersku
Nie grajcie w niedzuele...to zle wrozyod jutra mini tylko....az do soboty
nooo, i to rozumiem - "nie grajcie w niedzielę, bo to źle wróży..."
jest jakiś, jakikolwiek /bez urazy/ argument
a nie - bo nie...
wesołego dnia
jest jakiś, jakikolwiek /bez urazy/ argument
a nie - bo nie...
wesołego dnia
W listopadzie franciszkanie przywieźli z kwesty jagniątko, kozę i trzy tuziny kaczek
Na necie jest szwedka co zrobila wymiane koszulki z facetemtez bym zrobil taka wymiane koszulki
Prywatnie
Ma dwóch synów Jarosława i Stanisława. Żona Joanna Jaśkowiak jest notariuszem. Jego życiorys jest na tyle barwny, że Teatr Nowy w Poznaniu, w spektaklu "Gracze" (część serii "Jeżyce story", przedstawił jego sylwetkę, mocno akcentując jego przyjaźń z Jackiem Kaczmarskim. Bard zadedykował mu powieść "O aniołach innym razem" oraz opisywał jego osobę w tekstach swoich piosenek.
Hobby
Teatr, biegi narciarskie, twórczość Jacka Kaczmarskiego.
Języki obce
J. niemiecki - biegle, j. angielski - dobrze.
Ma dwóch synów Jarosława i Stanisława. Żona Joanna Jaśkowiak jest notariuszem. Jego życiorys jest na tyle barwny, że Teatr Nowy w Poznaniu, w spektaklu "Gracze" (część serii "Jeżyce story", przedstawił jego sylwetkę, mocno akcentując jego przyjaźń z Jackiem Kaczmarskim. Bard zadedykował mu powieść "O aniołach innym razem" oraz opisywał jego osobę w tekstach swoich piosenek.
Hobby
Teatr, biegi narciarskie, twórczość Jacka Kaczmarskiego.
Języki obce
J. niemiecki - biegle, j. angielski - dobrze.
tomi
z tym "wesoło", to bym nie przesadzał, bo nie wiedzieć kiedy - zbliżysz się do takiej granicy gdy niekoniecznie będzie do ogarnięcia - kpisz, ironizujesz, czy może piszesz na poważnie i nie będą za tobą tu wyczekiwali z tęsknotą, ale widać tak musi być, gdy piszą tu tylko młodzi, bogaci i inteligentni, nie potrzebujący pracować użytkownicy, i na jednym nicku każdy
ot, taka klątwa tombaka
z tym "wesoło", to bym nie przesadzał, bo nie wiedzieć kiedy - zbliżysz się do takiej granicy gdy niekoniecznie będzie do ogarnięcia - kpisz, ironizujesz, czy może piszesz na poważnie i nie będą za tobą tu wyczekiwali z tęsknotą, ale widać tak musi być, gdy piszą tu tylko młodzi, bogaci i inteligentni, nie potrzebujący pracować użytkownicy, i na jednym nicku każdy
ot, taka klątwa tombaka
Mam by wypic za zwyciezcow wieczoremi za tych co polegli mimo ze staly za nimi media....ktore byly jednostronne
co jest dla nas w tej chwili ważne, jakie mamy klimaty w polityce
Za komuny jak się do zsmp zapisałeś to miałeś mieszkanie od państwa. Prace wikt i opierunek zapewniali w mig
Dzis mamy te same czasy tylko kolory sie zmieniły na "strony" lewa -prawa
Żebyscie nie mieli pretensji ze nie byliście ,dane wam było iść pretensje do samych siebie mieć będziecie w razie W
Jeśli o mnie chodzi zarabiam tyle ile Polacy na zachodzie i wschodzie mieszkam w PL.
Nie muszę mieć żadnej zmiany nie potrzebuje jej po prostu mam wszystko czego potrzeba normalnemu śmiertelnikowi .
Nie muszę mieć żadnej zmiany nie potrzebuje jej po prostu mam wszystko czego potrzeba normalnemu śmiertelnikowi .
Pod wpływem nie wpuszczają ja juz bylem
Prace zmieniam na lepiej płatną mam mieszkanie ,samochód ,rodzinę ,jestem niezależny finansowo i wogole zastanawiam się czy mam na wybory iść bo po co
Zag mini 10 zakładów z chybika i aż 3 razy 3/5