Wpisy 3 385 486 – 3 385 585
19 października 2018 18:55 → 19 października 2018 19:40, 100 wpisów
Nie ma się pisze oddzielnie nieuku miłego
No tego nie wiem, mam lekkie podejrzenia że mogę mieć zmiany nowotworowe w jelitach przez moją chorobę
szkoda że mnie sobie upolowałeś , a nie widzisz skandalicznych wpisów ortograficznych, jak arczi
Ups. Jest taki szampon na porost włosów revitalash z hormonem. Stosują to po chemiach
O dziękuję zaq niestety prawdę poznam dopiero w maju bo na NFZ się zarejestrowałem na ten termin na kolonkoskopie
Pożyjemy,zobaczymy- może Pasko też wprowadzi bany za błędy ortograficzne...
dotam odczep sie odemnie ,czy ja sie ciebie czepiam?walic błedy ortograficzne wazna jest tresc anie błedy i to co chcesz przekazac
Michal. Zrób sobia wynik na krew utajona w kale . Koszt chyba 20zl
4 lata temu zdiagnozowano mi dopiero że mam celiakię czyli nie toleruje glutenu jak i laktozy
Ale co jakiś znaczny spadek wagi?
A ile wazyles?
3 385 499. Mi_Chal przykra sprawa z ta choroba
Meganka 5 posilkow
Od dawna miałem problemy biegunki złe samopoczucie rodzinna że to normalne ale narzeczona powiedziała dość żebym zrobił badania i dzięki niej wyszło na jaw że mam celiakię a gastrolog do mnie że mógłbym się nawet w toalecie na śmierć załatwić
To już chyba wcześniej musiałeś miec
Meganka dieta bezglutenowa możesz ją zastosować ale nie polecam jeśli od dziecka jesz gluten będzie ciężko
Co do wagi przed dieta 90 kilo z tym że jedząc gluten i laktozę codziennie bylem na troniku teraz 75 kilo udało mi się przytyć 5 kilo przez ostatni rok i jakoś się trzyma ledwo bo stres potrafi mnie dalej na tronik wysłać i mimo pilnowania diety nie jest fajnie
Co do wagi przed dieta 90 kilo z tym że jedząc gluten i laktozę codziennie bylem na troniku teraz 75 kilo udało mi się przytyć 5 kilo przez ostatni rok i jakoś się trzyma ledwo bo stres potrafi mnie dalej na tronik wysłać i mimo pilnowania diety nie jest fajnie
Tak tylko sądziłem że to normalne bo wkoncu rodzinna tak mówiła a ona chyba wie co mówi a jednak nie wiedziała niestety
Wiem
Mi_Chal umnie 5lat temu zdiagnozowano cukrzyce genetyczna lece na tabletkach i insulinie, moje zycie sie zmienilo diametralniem zaczolem brac insuline mieszanke zaczełem tyc bardzo tez, i sie czuc zle, od 1,5 miesiaca chodze na silownie pod chmurką dzien w dzien i cwicze dla poprawy samopoczucia, tez w ciagu 1,5 miesiaca spadlem juz 16kg, i zaówazyłem ze na wieczór mam nizszy cukier i czuje sie o wiele lepiej niz przedtem lekaz diabetolog kiedys mi powiedział ze zostalo mi tylko 3 miesiace zycia, gdy mnie zobaczył,niestety bledna diagnoza jego zyje juz 6lat od jego wyroczni ale cwicze intensywnie dziennie okolo 3 godzin bo musze cos dla siebie zrobic aby moc dalej zyc
Najgorsze było znaleźć produktu bez glutenowe ale już jest lepiej choć ceny jeszcze spore chleb 300 g 8 zloty taki przykład
W netto jest dużo produktów bez glutenu
Arczibalik
Ja na siłownię też bym poszedł ale z kości na ości musiałbym zamienić
Ja na siłownię też bym poszedł ale z kości na ości musiałbym zamienić
Na dzis 60 zakladow mini z maszyny
Damian w vivo wysłałeś?
nie
A ja. Tam lubie wysyłać 4/5 mialam
Brunetka to prawda ale chleb który toleruje smakowo jest z marki Shar a on droższy bo ten co jest biały w netto to no yyy można zwymiotować chyba że się go zrobi na jajku i poleje keczupem
Co prawda w maju
puscilem tyle bo wczoraj trafilem 4/6 w lotto za swoje tyle bym nie wyslal, w lotto mialem 2 zaklady z maszyny
O jj
przy tej cukrzycy genetycznej i przy tych insulinachmieszankach nie stosuje sie diety zadnej, choc tez niewolno wszystkiego jesc i wszystko wymieniac trzeba na wymienniki, niemoge stosowac zadnej diety , i tak juz malo co jem tez,, bo musze zachowac wymieniki weglowodanowe, unikac wszystkiego co slodkie tez jesc tylko ciemny chleb i pic wode, dlamnie to jest katorga, ale coz musze jakos zyc
Ile za 4 było?
115
Niestety zdiagnozowane w ostatniej chwili gdyż kosmyków w jelicie zostało mi niecałe 1/3 wiec jeszcze rok dwa i mógłbym nawet wąchać kwiatki od spodu
Arrczi. Cukrzycy sie nie ma od. Slodyczy tylko od złego odzywiania
ale koniec juz o chorobach, sa lepsze tematy niz choroby a tobie MI chał zycze duzo zdrówka i trzymaj sie chłopie
Kupiłem 100 zakładów Euro
ja ja juz to widze
50 w Poznaniu, 50 w Warszawie
3 385 534. ja sie zawsze dobrze odzywiałem ale umnie w rodzince to jest genetycznia juz cukrzyca
Cukrzyca jest lagodniejsza od głupoty.
nie nabyta, juz kilka osob umnie ostatnio zmarło z powodu cukrzycy ja jestem nastepny w kolejce
Arczibalik również życzę dużo zdrowia noi dużej rzeźby
Ile na klatę juz bierzesz?
Ile na klatę juz bierzesz?
Czekam na Ciebie będziesz typowal u mnie
Od ojca Tadeusza
3 385 544.dziekuje, a co do klaty to jeszcze troche daleko jest
oj jakie tematy zdrowotne.
Odnośnie tarczycy, to jak ktoś zna dobrego lekarza to proszę mi polecić, bo mam w rodzinie osobę, która mimo wyciętej wiele lat temu tarczycy zmaga się z jakimiś tam chorobami okołotarczycowymi ....
Odnośnie tarczycy, to jak ktoś zna dobrego lekarza to proszę mi polecić, bo mam w rodzinie osobę, która mimo wyciętej wiele lat temu tarczycy zmaga się z jakimiś tam chorobami okołotarczycowymi ....
Wszelkie gry wymyślił Szatan a to mój kolega
Meganka co do kilogramów warto się zastanowić bo możesz zastosować dietę która mam ale mówię będzie trudno się przerzucić głównie na smak pieczywa no chyba że jak ja wybierzesz markę Schar
W niedziele będę miał mnóstwo pracy od 7 do 21
W Pile. Jest dobry ale dla ciebie Pasko chyba za daleko
Na portalu są wspaniali lekarze.
Tak z ciekawości Pomocnik jak masz chwilę sprawdź jakie liczby Ci się powtarzają w kuponach
Są lekarze, prawnicy, policjanci
Jeden jest księdzem.Mamy ze sobą wspólny język.
Mini to małe wygrane jeśli padnie kilka ja trafiłem 5 a płaciła marnie bo 86 tyś.
Do północy możemy agitowac potem dostaniemy bana
Tomi ja już wziąłem zeszyt do ogarniania liczb ostatnio wziąłem się za swoje dotychczasowe typy co sam skreslilem jak i co miałem na chybił trafił no ale wczoraj nie udało mi się ustalić dobrych liczb choć przeczuwałem że moga wpasc dwie liczby nie skreslilem ich
Albo mgr Ziobro nam coś da
Pasko ja jestem już 12 lat po wycięciu guza na prawym płacie tarczycy /całe szczęście nie był to guz złośliwy ,zostawili mi tylko kikut ,przez to CAŁY CZAS DO KOŃCA ŻYCIA ZMUSZONA JESTEM DO BRANIA HORMONÓW ,serce wysiadło przez HUŚTAWKĘ HORMONÓW
Ojciec Tadeusz prowadzi kampanię w kolchozniku
Musisz grać Polska hazardem stoi a na hazardzie jest interes
Podam adres lecznicy gdzie leczą hazard T.S.ma fundusze na leczenie
3 385 572 dusia wspólczuje CIduzo zdrówka
Dzisiaj na portalu padnie główną wygrana w Euro
Hehe pomocnik poczucie humoru nieźle
Pewnie jesteś jakims przedstawicielem handlowym bo być tu i tu to szok
Pewnie jesteś jakims przedstawicielem handlowym bo być tu i tu to szok
Pasko dzięki za bany te nie,asadnione dla kolegow
Ja zawsze jestem w studio podczas losowań ostatnio pomogłem kolega z Poznania i Legionowa
Pomocnik podaj jak możesz powtarzające się liczby w Twoich kuponach gdyż szykuje się do kolektury wysłać mini a może jakaś piątkę wygrywająca uda się ustalić
Rzadko kiedy pomagam tym z Tarnowa ale dzisiaj sypne Adminowi piątkę w Euro z dwoma didatkiwymi