Wpisy 3 385 036 – 3 385 135
19 października 2018 14:04 → 19 października 2018 15:16, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 05,06,08,12,13,14,16,18,19,20,21,24
JAGAS
antenkowicz
Seba nie machsj tak 66 p.mialam
Dobrze że nie grałam
Osa pisałem kosy grać ?
I weszły kosy 66
I weszły kosy 66
Był tylko dylemat kosy lustrzanki czy normalne
45 będzie wieczorem
Super liczby
umnie 3/7 a moglo byc wiecej
Arczi
Słuchajcie mam 4/5 znowu
sebastian mowiłem ze beda małe i wielkie
specjalnie tu niepodawałem jakie bo by niewyszły
Arczi pisałem że będą kosy ?
3 385 048. to
4/5 w Mulatkę zabrakło 1 liczby non stop
Arczi ja mam tak 2-3 razy w tygodniu i mam już dość
Najważniejsze że wpadły kosy 66
Puściłem dwa kupony jeden z kosami lustrzankami 69 a drugi z normalnymi kosami 66
Bo miałem dylemat które wejdą a nie dali mi cynku
33 też pisałem i weszło
Nie jest to jeszcze mój dzień ale nie jest źle
sebastian ja wysłałem na 7 liczb teraz choc sie zastanawiałem nad 10/10 ale nie jednak poszło 7/7, iale sam siebie zrobiłem w bambuko, poniewaz skresliłem takie liczby 1,2,4,7,55,56,73 a kupon na 10/10 skresliłem takie 1,2,4,7,13,15,20,33,73,77, ale wymienilem go przed wysłaniem w kolekturze na ten na 7/7 liczb a popatrz jak bym miał ladnie trAfione ale niestety w ostaniej chwili kupon 10/10wymieniłem na 7/7
a miałem wogole niepuszczac dzis multiego ale mnie strasznie ciagneło aby jednak wysłac ,szkoda tylko ze pozamieniałem kuponyale to nic nastepnym razem sie uda trzeba byc dobrej mysli i sie nie załamywać
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
tak widziałem ze pare osob podawało 33 liczbe i tez sie nad nia zastanawialem ale w kuponiku na 7/7 tez wyzuciłem ta liczbe 33,15,20 z kuponu a zastapilem liczbami 55,56,73 bo jakos bardziej mi paspowało takie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
patrz sebastian przedwczoraj byla by 5/5 w mulatke dzis wiecej ale jak mowie pech to pech
Arczibalik73 tak jest zawsze nie wyślesz wygrałbyś, wyślesz wygrasz z minimalną ilością trafień by się zwróciło
3 385 069. tak zag69 i wyszła z tego kupa
Mi_Chal witaj tak jak mowisz, no ale ja sie w pazdzierniku przezuciłem z multoiego typowo na mini, i gram teraz tylko w mini choc dzisiaj tez pusciłem luzny jeden kuponik na multi
Mi_Chal a jak tam u Ciebie losowanko wyszło?
sebatian jestes? bo cos tu za cicho sie zrobilo
Było bardzo miło na tym portalu. Poznaliśmy nowych, ciekawych ludzi. Jesteśmy bogatsi o kulturę słowa, wiedzę matematyczna dzięki której mogliśmy typować liczby, które dały nam szczęście. Teraz nastrajamy się na 21.10.Tam też będą liczby. Chociaż lubię liczbę 10, przy niej X nie postawie.
Sebie chyba odbiło od tego nadmiaru wylosowanych "kos"
Ja zakończyłem ten tydzień wczorajnawet lotto nie wyśle jutroniech mini dadzą wyniki po 2 miesiącach gry
Co do moich losowań wczoraj w mini 2/5 choć przed wysłaniem w domu sobie mowie będzie 14,15 i 42 bo od początku października jeszcze nie było ale jak zwykle w kolekturze przy skreśleniu liczb ręka skreslila inne
Czy kobiety są tak zamyslonetrzeci raz wyprowadzalem kobiecie suva z parkingu bo nie dała rady wyjechać
Tomi jak to mówią 1.25 to nie majątek i można w najgorszym wypadku zyskać te 18 zloty przy głównej wygranej
Dodam, że jest nas kilku. Gramy w tzw. "spółdzielnie", systemami na 5 i 6 liczb. Czasami na 7.Sa sukcesy. Nigdy nie podgladalismy typów, w pełni tego słowa znaczeniu, z portalu. Jedynie posmialismy się z wypowiedzi na czacie. Prosimy o dalsze mądrości. Panie Adminie, banuj Pan te mądre wypowiedzi, a te rynsztokowe niech ubarwiaja portal.
3 385 078.
Tomi też wysyłam jeden na chybił a później z niego kombinuje ostatnio zauważyłem że to co mam na chybił przy lekkich wyliczeniach można 5 wygrywająca ogarnąć przez np odjęcie bądź dodanie najniższych liczb do najwyższych
Wczoraj był dzień banana na MP= 15 dzisiaj +
Niektóre 5 co są i ktoś trafi to nie ma bata że wchodzą przez chybił trafił bo nie raz są takie kombinacje że szok
Na razie tubylcy i nowinki
Zresztą jak tak ostatnio myślałem to i pewnie tak jest że jak u nich program ogarnie 5 skreślona samemu bądź na chybił to taka 5 wpadnie bo zostaje tak zapragromowana maszyna że wciąga dana 5
3 385 084 no nieraz tak jest ktos cos powie rozproszy Cie cos i nieszczescie gotowe ,a mogło byc inaczej niei zamiast kreslic jedno skreslasz coś innego dlatego ja kresle w domu nie w kolekturze
tylko ze kresle kilka wersji kuponu z liczbami, i 1 z nich pozniej wybieram do wysłania i to chyba jest bład bo niezawsze wejdzie akurat to co wysle
angierski witaj
3 385 103 o wlasnie
W domu zapisuje na kartce to co chce skreślić a w kolekturze gdy już skreślam zawsze rozkminiam i zmieniam w ostatniej chwili a później to jest nerw bo wypada to co było ustalone wcześniej tak jak ostatnio ogarnąłem 5 liczb a w kolekturze zmieniłem dwie bo mowie były wczoraj dziś na pewno nie wpadną noi wtedy tylko 3/5 a byłoby ładnie 5/5
jedna sie wypiela w moja strone ale bym jej wlozyl reke miedzy nogi
Mi_Chal no tak jest niestety nieraz
Ale tak już to jest że człowiek głupi a później żałuję że nie zaufał swojej intuicji
Angielski witaj zacznie się sezon zimowy i już nie będziesz miał na czym oko zawiesić bo wszystkie będą miały full warstw na sobie
Mi_Chal ja tez sie opieram na swojej intuicji ale nieraz cos zkrzanie tez niepowiem ze nie a swojej intuicji trzeba zawsze ufac wtedy bedziesz szczesliwy mi sie zawszw wszystko sprawdza
tak dlatego teraz warto by bylo zasanowic sie czy nie skorzystac poki bedzie za zimno
slodki dzemik - studentka w leginsach, chcialbym u niej zamieszkac w akademiku moze by mnie czegos nauczyla ze swojego kierunku
3 385 114. spróbuj tylko musisz uwazać cobys nie dostał szybkiego spacerowego liscia od takiej studentki
witam po 24 godzinnym anclu za głupotę w ustawieniach Pasko za słowo z warzyw
na południe pewniaki z mapek 15/20/33/47/66 weszły
real 5/6 , 5/9, 4/8
na południe pewniaki z mapek 15/20/33/47/66 weszły
real 5/6 , 5/9, 4/8
powiedzialbym ze mam do ciebie interes, musisz przejsc ze mna pol kilometra zeby zejsc pod ziemie wejsciem i pojsc w odosobnione miejsce
Pasko dlaczego dostałam bana??nie użyłam słowa nie cenzurowanego???????
3 385 119. kedzior13za trafienia
Aaa tylko pamiętaj że z tyłu może i być liceum ale z przodu możesz się naciąć na muzeum
Bo ośmieliłam sie wypowiedzieć i powiedzieć prawde??za to ban???strona zeszła nie powiem gdzie-bo znów zablokuje mnie Pasko
gdyby nie nie ban wrzuciłbym rano może ktoś by skorzystał
15/20/33/66 świeciły w mapkach z daleka
15/20/33/66 świeciły w mapkach z daleka
Mi_Chal oby nie, ale widac slodki dzemik studentka trzeba brac a jak sie wypina trzeba ulec fantazji
coprawda liscia mozesz dostac
coprawda liscia mozesz dostac