Wpisy 3 383 179 – 3 383 278
17 października 2018 23:10 → 17 października 2018 23:49, 100 wpisów
dzis mi wspolczul vonde jak trzeba sie ubrac jakie sznuruwki cos o mankietach pocieszal ze sa 3 pauzy ewentualnie moge wyjsc zle sie poczuc eh to trwa az 3h obym nie zasnol
gabriel mam tylko szaliki zaglebia lubin aczkolwiek mam kolege w pracy ktory jest kibicem legi pare lat temu sie z wawy przeprowadzil moze on ma
ale powaga lubie sluchac nie raz choc wiem ze to nie to samo pawarotiego carrerasa domingo czy polskiego turzewskiego
Loretka Podaję stronę www.rutracker.org Ruska ale uczyłaś się to sobie poradzisz Zarejestruj się (darmowa rejestracja) Po wpisaniu Mr Gil masz wszystko
Grysik Spoko Ważne że wiesz o Kogo chodzi i w ogole wymieniłeś Szacun dla tego śpiewaka
Grysik, nie wiem czy kojarzysz scenę z Pretty Womam gdy zaprosił ją do opery Na koniec starsza pani pyta ją jak się podobało a ona mowi, że narobiła w majty
Piękna scena gdy opera wzruszyła ją do łez no ale opera w takim miejscu i wykonaniu to ODLOT
Grysik to pora sobie przypomnąć i oglądnąć Pretty Woman Ja nazywam Pruta łomen Zaproś żone na domowe DVD
na ta opere straszny dwor bede jechal do lubina na 18 h 22 grudnia odbedzie sie w nowej hali
Masz szczęście,że ten spektakl nie w Wa-wie,Bo w Teatrze Wielkim jest (była?)fatalna akustyka.
W zw.z tym był taki witz:"SŁychać coś? -NIE choć śpiewa Ładysz"
W zw.z tym był taki witz:"SŁychać coś? -NIE choć śpiewa Ładysz"
zonka chciala od lat do opery coz czasem marzenia sie spelniaja po latach
Grysik ale wiesz, że Moniuszko zanim skomponował Straszny Dwór to podniósł "Halkę" ?
najblizej mam do wroclawskiej opery lecz trza by bylo tam nocowac a nie chce sie a ze okaza lubin nie daleko
a co jeszcze do pacarotiego mam 1 plyte torzewskiego zresza tez
Grysik A guzik tam wiesz Ludzi z poczuciem humoru zawsze zniosę
Dokładnie Johno bo aby poznać drugiego czlowieka dogłębnie to trzeba zaprosić na wódkę
Proponowałem Pasko wielokrotnie spotkanie na wódkę Podałem mu adres i napisałem kup po drodze ale nie dotarl
Johno , taki żart mi przypomniałeś ..Żulik zaprasza żulika do siebie bo ten ma flaszke Ten zaproszony wstaje od stołu i idzie do toalety i przez uchylone drzwi widzi że żona gospodarza z kimś leży w łóżku . Mówi mu to co widział a ten...eeee to Mietek spod 15-ki ale stary sie nie martw on nie pije
Junaczek jak zwykle zapracowana w cyferkach Chyba jakaś księgowa
Oooo i już okazja do wypicia Junaczek nieładnie i nic sie nie chwalisz
https://www.youtube.com/watch?v=xNFtryuZBRU
Amarok - Nuke feat. Colin Bass
Amarok - Nuke feat. Colin Bass
Ja ostatnio będąc 4 lata temu w Indiach zdrapałem indyjce kropke z czoła i pisało pod nią Wygrałeś fiata126p
Jestem Gabriel październikowa imieniny urodziny ten sam miesiąc
https://www.youtube.com/watch?v=-GKksmZ0-KY
XpressivE w Radio Egida - To co ważne
Piękne słowa
XpressivE w Radio Egida - To co ważne
Piękne słowa
Ok na razie widze ,znaczy słysze ze tym nagraniem obudziłam zako...i teraz mi cos gada....ale ladnie grają
Junak a jakiego swietego dzis obchodzimy...nie wiem...i Wszystkiego Najleszego
Loretka to Expressive to akustyczny podkład Polecam wersję płytową
https://www.youtube.com/watch?v=OFfT-D-0HYA
Amarok - Fieldmour 1
Zaznaczam Polska kapela
Amarok - Fieldmour 1
Zaznaczam Polska kapela