Wpisy 3 383 102 – 3 383 201
17 października 2018 22:25 → 17 października 2018 23:20, 100 wpisów
Coś mi się przypomniało
Pasko a mogę uprawiać seks przed ślubem
Pasko a mogę uprawiać seks przed ślubem
Junaczek nic się nie dzieje i dobrze, że zwracasz na takie rzeczy uwagę bo to naprawdę rażące
Lecę
Zibi , już widze jak Pasko zakłada koloratkę i udziela Ci rozgrzeszenia
https://www.youtube.com/watch?v=NdXiBRQIheU Ken Hensley - One Tender Moment
Uważam jednak, że kierujemy skargi nie zasłużone pod adresem Pasko. Skoro durny robot czuły jest na takie urazy i obrazy to chyba jednak z nami coś nie tak Moje zdanie
https://www.youtube.com/watch?v=JlqN9oQRUBE
Mr Gil - King of Gold
no takie mam cudo
Mr Gil - King of Gold
no takie mam cudo
Gabrel...ale to człowiek pokierował robotem...no mogł trochę pomyśleć czy to jest dobre...
Loretka...no mógł ale sama wiesz, że ogarnąć to wszystko to musiałby sie gapić w ekran non stop
Same złośliwości obrazy, urazy ...eghhhhh i tak jest wszedzie Przykre
Loretka, jak kiedyś wejdą już roboty na dobre ze sztuczną inteligencją to nas odstrzelą
Ciekawe czy zgrywus wylądował już na łóżku bo pisał że już robi w koło łóżka 3-cie okrązenie i podchodzi do lądowania
Myśle ze adminowi wymknelo się trochę spod kontroli..reperacja tego daje opłakane skutki...jeśli nie ma czasu na tą strone,to może powinien mieć kogoś do pomocy...
albo to zakończyć...nie można tak traktować ludzi...
albo to zakończyć...nie można tak traktować ludzi...
https://www.youtube.com/watch?v=ZUPP_nkaIUU
Mr Gil - Kto Aniołem był?
Mr Gil - Kto Aniołem był?
Widzisz ?...też nie masz na coś czasu W takich szalonych czasach przyszło nam żyć
wielce szanowna Pani się odezwała,księżniczka z X rodu dobrze, że Pasko już nie nie zwraca uwagi na te wszystkie, Wasze, " widzimisię"
Komputery i roboty miały nam pomóc i nas odciążyć a one nas obciążyły tylko
2 dni temu-się wściekłem,gdy mnie ni w5 ni w 9-zbanował
Ale dziś mi przeszło(trochę)
Ale dziś mi przeszło(trochę)
...i tą puentą siedzćie do rana, miłego
Jeśli wpiszesz samo Believe to znajdzie dużo ale ine tego co trzeba
https://www.youtube.com/watch?v=OIDirQ1dOLI
Believe Seven Widows Full album 2017
Tu masz cały album
Believe Seven Widows Full album 2017
Tu masz cały album
No tak robię,ale i tak nie ma wszystkiego,nawet kupic...ale uruchomię swoje "kontakty".....jak za Gazpacho...miałam roblem
przepraszam ze sie wtrace ze wam poprzeszkadzam w rozmowie lecz kozystajac z odzyskania wolnosci chcialbym sie pozalic gdyz zakupilem 2 bilety na widowisko operowe straszny dwor i sobie kolega ze mnie i z tego faktu ze tam ide z zona ku jej szczesciu radosci ze tam nie mozna gwizdac ani jesc popkornu ani tez nie ma meksykanskiej fali
https://www.youtube.com/watch?v=TufbACAimxU
Mr. Gil - Skellig
To masz ?
Mr. Gil - Skellig
To masz ?
no to ja do liczbek cos podam i nie bede wam przeszkadzal w konwersejszon
Loretka podawałem Ci kiedyś taką stronę ruską Tam chyba są ich płyty Jak coś znajdę dam znać
W sumie Believe nie mają dużo płyt. To odłam Collage potem Ananke, Amarok, Lunatic Soul i coś jeszcze ale nie pamiętam
Jutro zagram ostatni raz w Euro, nie na chybił trafił, a na swoje.Wysle je dopiero w piątek na ostatnią chwilę.Nie będę się posilkowal żadnymi statystykami.Tajemnica jutrzejszych liczb kryje się pod data 04.06.2015.Pomyslcie.
Grysik Zrób tak weź szalik Legii i w trakcie 3-go aktu zerwij się Machaj szalikiem i śpiewaj ..tańczymy labada labada ...
Ale to mi wpadło do serca i chciałabym wszystko poznac...no rozumiesz...
dzis mi wspolczul vonde jak trzeba sie ubrac jakie sznuruwki cos o mankietach pocieszal ze sa 3 pauzy ewentualnie moge wyjsc zle sie poczuc eh to trwa az 3h obym nie zasnol
gabriel mam tylko szaliki zaglebia lubin aczkolwiek mam kolege w pracy ktory jest kibicem legi pare lat temu sie z wawy przeprowadzil moze on ma
ale powaga lubie sluchac nie raz choc wiem ze to nie to samo pawarotiego carrerasa domingo czy polskiego turzewskiego
Loretka Podaję stronę www.rutracker.org Ruska ale uczyłaś się to sobie poradzisz Zarejestruj się (darmowa rejestracja) Po wpisaniu Mr Gil masz wszystko
Grysik Spoko Ważne że wiesz o Kogo chodzi i w ogole wymieniłeś Szacun dla tego śpiewaka
Grysik, nie wiem czy kojarzysz scenę z Pretty Womam gdy zaprosił ją do opery Na koniec starsza pani pyta ją jak się podobało a ona mowi, że narobiła w majty
Piękna scena gdy opera wzruszyła ją do łez no ale opera w takim miejscu i wykonaniu to ODLOT
Grysik to pora sobie przypomnąć i oglądnąć Pretty Woman Ja nazywam Pruta łomen Zaproś żone na domowe DVD
na ta opere straszny dwor bede jechal do lubina na 18 h 22 grudnia odbedzie sie w nowej hali
Masz szczęście,że ten spektakl nie w Wa-wie,Bo w Teatrze Wielkim jest (była?)fatalna akustyka.
W zw.z tym był taki witz:"SŁychać coś? -NIE choć śpiewa Ładysz"
W zw.z tym był taki witz:"SŁychać coś? -NIE choć śpiewa Ładysz"
zonka chciala od lat do opery coz czasem marzenia sie spelniaja po latach
Grysik ale wiesz, że Moniuszko zanim skomponował Straszny Dwór to podniósł "Halkę" ?