Wpisy 3 382 340 – 3 382 439
17 października 2018 10:23 → 17 października 2018 13:55, 100 wpisów
Witam
nic nie wyszło na 14.00
22,33,44__53,64,74__22,29,49__
25,33,68
nic nie wyszło na 14.00
22,33,44__53,64,74__22,29,49__
25,33,68
Nigdy nie podajcie pewniaków na portalu.Chyba, że gracie na sucho.Wielu podaje jako pewniaki a grają innymi.
Szybciej może w człowieka 2 razy piorun trafić, niż trafić 3 razy szóstkę w Lotto.Jednak cuda się zdarzaja.Bez układu nie wygracie.Mafie.
15,40
jeden Karol 40 lat temu, euromelon docenil wczoraj, placili 500 zl
jeden Karol 40 lat temu, euromelon docenil wczoraj, placili 500 zl
Poznan...szalejeznowu 6 lottoto kiedy Nekla...?sobota?mi to pasi
Mega...tak mozesz wyliczac do wieczoraprzyjdzie Dusia i ...wydusi swoje 5\5
emi, gryksio
dostęp do neta mają w więzieniach, to mogą mieć i w innych placówkach, i co -
jeśli rzeczywiście jakiś user nie do końca jest sprawny ? A żeby nie było, że czat tylko - wszędzie są, różne przypadki, nieszczęść jest sporo... Na forum też są takie postacie...
noo, ale tam, rozchodzi się to po tematach - i szczęśliwie nie trzeba zaglądać gdzie się jacyś nieszczęśnicy produkują , tu - tak dobrze nie ma
a do Paska - pisać każdy może
mało to listów w kwestii otrzymał ?
przechlapana jest funkcja Admina
dostęp do neta mają w więzieniach, to mogą mieć i w innych placówkach, i co -
jeśli rzeczywiście jakiś user nie do końca jest sprawny ? A żeby nie było, że czat tylko - wszędzie są, różne przypadki, nieszczęść jest sporo... Na forum też są takie postacie...
noo, ale tam, rozchodzi się to po tematach - i szczęśliwie nie trzeba zaglądać gdzie się jacyś nieszczęśnicy produkują , tu - tak dobrze nie ma
a do Paska - pisać każdy może
mało to listów w kwestii otrzymał ?
przechlapana jest funkcja Admina
W miejscowości Kraków padła wysoka wygrana w zdrapce KASA RZĄDZI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Myślenice padła wysoka wygrana w zdrapce Czarny Kot
tomi podawałam ...194 jak nie teraz to na następne los i nie że przyjdzie DUSIA I 5/5
Tomi dusia jest czarowniczka wróżka że snu wyluska pikne liczby coś jak dobry wędkarz co z kałuży nawet rybę wylowi
Robal the end nadawanie miłego tobie dusi tomi tobie też no i emerytce
Kiedyś, dawno dawno temu - jak joker jeszcze funkcjonował, jednego zawsze miałem wysłanego na losowanie, ale czasem nawet i cztery... A w ostatnim - kumulowana wygrana miała przejść na niższe stopnie, to nawet i więcej
"...z Ciebie musi być kasiasty gość
że tyle grasz...
Pewnie ze 100 zeta wydajesz w tygodniu na gry...? "
a teraz, jeśli by grać we wszystko, to rzeczywiście trzeba by być
kasiastym
"...z Ciebie musi być kasiasty gość
że tyle grasz...
Pewnie ze 100 zeta wydajesz w tygodniu na gry...? "
a teraz, jeśli by grać we wszystko, to rzeczywiście trzeba by być
kasiastym
ROBALEK ,SPOWIEDZ to gdzie indziej...ale jak chcesz wiedzieć gram z wygranychi nie zawsze puszczam
Cześć
Już jestem z Wami
90 % to tak jak wiernych niech ci z 90% podniosą łapkę w górę teraz
no, jak z "wszyscy, każdy" - nie do końca się zgadzam , to te "90 %" jeszcze bardziej
intryguje
jak to wyliczyłeś ?
Tobie też piszą w @ ?
intryguje
jak to wyliczyłeś ?
Tobie też piszą w @ ?
prawie, jak robak ? no ok , ale - to ile osób ze strony mp zadzwoni ? trzy - cztery ?
Ja mu pomogę może się nie pomyle on R3dma6 pasko galik Zbigniew g chyba nikogo nie pominelem no tak 90%
...a jak "widziałem" - to oczywiste, że przyszedł sms, mam nadzieję ?
Dzisiaj padnie 10/10 z plusem w MM w Toruniu. Całość Przekaze ojcu Tadeuszowi. 2 razy wyślę ten sam zakład, to i ja będę miał.
Gdy wygracie, sypnijcie trochę grosza ojcu Tadeuszowi.
90 za sebusiem dla ciebie 90 przeciw daj ze zgadne gryks emerytka i z dwie jeszcze osoby a i klony gryksa i emerytki
----->>
w odpowiedniej ilości zbiorów, w odpowiednio wystarczającym czasie
zawsze
się coś trafi
zawsze
się coś trafi
90% te 10% w ilości użytkownikow bez wymieniania braknie czasu około 30 by się znalazło bez klonów
Polują ci w twarz a ty że deszcz marny twój żywot cóż tacy też żyją tylko co to za życje
Wymaluj na rysuj jak ulał do ciebie tak juz masz.nie przejmuj sie
Patrz na to z dobrej perspektywy masz co pisac jak jest sebus brakowalo by ci go nawet tego nie.wiesz ale twoje ja w srodku wie
Cześć
Coś mi przerwało
Ciągle mi pisana @ mam informację że podobno wędrowca netowy czymś mnie straszył to prawda ?
Bo nie chce mi się przewijać czatu
Jest tu ktoś?
Podam jeszcze liczby do Mulatki
4,7,20
To następny trzon
To następny trzon
72,76,77
Kolejny trzon
Kolejny trzon
27,38,49
Też dobre liczbusie
Też dobre liczbusie
Musimy zacząć grać pewnym schematem
I wtedy będą efekty. Nie martwcie się coś wymyślimy
Arczi jesteś?
A gdzie jest Junak ?
Tęsknimy
TAK JESTEM SEBASTIAN CZYTAM TE BZDETY NA CZACIE CO PISZA KOLEDZY
Sebastian spokojnie junak 56 wróci, niedługo
Jak już czytasz to zacznij od swoich jak już opowiadanie napiszesz pasko powinien wpis do 10 liter dla ciebie zrobić plus 3 wpisy na 24h a twój kolega bo nie mój i mnie takim kolega nie obdarzaj pisząc co koledzy piszą twoim w sumie też nie jestem to tak w woli scislosci
Aaa myviki bo sobie przypomniałem nigdy antypolskich wpisów nie daje cóż masz swoi świat
Myvictory
Gerdi nie jest żadnym klonem.To nick do typowania.Sytuacja zmusiła mnie do pisania
pod tym nickiem na czacie.
Alibaba i jeszcze parę innych nicków to klony sebastiana m.
Gerdi nie jest żadnym klonem.To nick do typowania.Sytuacja zmusiła mnie do pisania
pod tym nickiem na czacie.
Alibaba i jeszcze parę innych nicków to klony sebastiana m.
Arczi
3 382 407. Sebastian_M 2018-10-17 (12:55) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Coś mi przerwało
Trzeba było z klocem galopować do fioletowej budki ? A czerwoną kartkę miałeś,żeby sobie wytrzeć ? Albo znowu feeee,narobiłeś na łące ?
Coś mi przerwało
Trzeba było z klocem galopować do fioletowej budki ? A czerwoną kartkę miałeś,żeby sobie wytrzeć ? Albo znowu feeee,narobiłeś na łące ?
fares odwal sie odemnie patrz sie na siebie i przestan tu pajacowac, to co Pasko powinien TO zrobi sam, Ty niemusisz nikomu nic nakazywac i podpowiadac, jak czytam twoje wpisy pod moim adresem to mnie to śmieszy, nawet nie wiesz z kim piszesz przyjacielu
Za powyższy wpis arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Już jestem
Arczi nie martw się dobrze mu powiedziałeś
To są trameki i z nimi nie warto rozmawiać
Arczi musimy teraz skupić się na liczbach a nie na tych faserukach
Rozumiesz ?
I nie martw się ze dostałeś zakaz pisania
Idź sobie na siłownię a jak chcesz to porozmawiamy TAM
Idź sobie na siłownię a jak chcesz to porozmawiamy TAM