Wpisy 3 381 579 – 3 381 678
16 października 2018 17:09 → 16 października 2018 19:39, 100 wpisów
Zmarł Bogdan Sawicki [*] - dziennikarz Radiowej Jedynki, pochodził z Białegostoku.
Prowadził w radiu Koncert Życzeń.
Bogdan Sawicki - Wikipedia.
Bogdan Sawicki - Wikipedia.
----->>
zgrywus nie oto chodzi czy jest kasa czy nie grajmy w mini mniej wydawajmy a wiecej zyskujmy niechca dac wygrac w mulatke to grajmy i wygrywajmy w mini lotka
własnie ludzie odchodza z dnia na dzien, wiec poco sie klocic,przekomarzac i wyzywac jesli nikt nie zna swojego dnia ani godziny, , dzisiaj jestes jutro juz cie niema
Arczi jestem...za rzucam multi na rzecz mini...kto nie lubi mini niech gacie zalozy na leb pierwszy
obstawiajcie 40 , zycie jest krotkie na zbyt ja jutro tez ide na pogrzeb mojej kolezanki corki ktora zmarła w wieku 24 lat, dlatego mowie nikt niezna dnia ani godziny , gwarancji niema na nic dlatego badzmy dla siebie mili i szanujmy sie wzajemnie bo czas ucieka
3 381 588.
qyrwa jak ja juz dawno nie grałem w to scierwo,witam wszystkich dzisiaj kupiłem 1 kupon od dawna w mini 1 zaklad na 10 losowan,zaluje wydanych 12.5 zl
Za powyższy wpis djdanto stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
tomi77 sprubuj obstawic liczby z daty urodzenia JP2 do tego tez dodaj 40rocznicei wygrywaj
djdanto jesli załujesz wydanych diengów na ge ,to poco grasz ? lepiej było sobie kupic czreopak browara
czteropak piwa
Tak patrząc czasami tu na czat to normalnie Szczególnie te śmieszne banany
WN na w. Powinieneś robić na nie do mm mini i lotto
Tomi chyba się dziś diczekasz...wiesz...
Ledwo się wykluł i już pagib...
Jest tu kto...
Cześć wszystkim
Dziś na 14 8/10 bez plusa pierwszy raz się trafiło z przepisach z wczoraj z chybika a jak tam u was?
Dziś na 14 8/10 bez plusa pierwszy raz się trafiło z przepisach z wczoraj z chybika a jak tam u was?
Miałem isć na wybory samorządowe pójdę ale parlamentarne jak się znajdzie ekipa która w swm programie da likwidacje TS by ludziom w kieszenie zostało wiećej na chleb za 10 zł
3 381 601 dokładnie jestem za tym
adi1125
arczi ja nosze młotek ze sobą i mam lżej w życiu wszystko stało się prościejsze
ja juz wybralem, wybrałem gre w tesuiku i tego sie trzymam, a wybory samorzadowe mam głeboko w powazaniu, nigdy w wyborach samorzadowych nic nie ugrałem a w tesiku zawsze cos jest
3 381 623. no napewno jak nosisz ze soba skrzynke z narzedziami to zawsze wszystko jest proste
Myvictory wzajemnie
A wzialem tradycyjnie...maszynano to czas na bo zycie jest krotkieniczym sex z lekka panna
nic nie wyszło na wieczór
Pewniak[51][54]
53,64,74___22,29,49__22,33,44__
25,33,68
Pewniak[51][54]
53,64,74___22,29,49__22,33,44__
25,33,68
3 381 632. mini lotto
Cześć
Gramy w Mini?
3 381 632. Cześć
Myvictory...jak banan za byle co to lepiej nic nie pisac...moje zdanie jest takie...kazde slowo mozna pisac jesli miedzy literami damy np #...a interpretacja niech nalezy do innychjesli mamy wolnosc slowa
Meganka
Meganka te liczby to do Mulatki tak ?
Tom ja tam piszę wszystko co chcę i mam spokojną głowę
A za co dosyaliscie bana ?
Za pisanie prawdy czy za kłamstwa?
EjSeba,tak wszystkiego nie mozna...chyba ze chce sie banana na rylo?
Banany to ja mam w domu
Tomi widziałeś???
Co ci wyzej napisałam..
Tomi a czego nieona pisać ?
Ciężko się tu gada...nara...
Ciężko się tu gada?
Może dlatego że nie ma tu Helu do gadania
Mnie się lekko gada
Jutro na obiad mam Haliny But
Tak Halibut
Wędzony jest super
Czat głosowy ?
robiłam też cukinie z papryczką chili i natką...pycha do tego rybka...
Mega na najlepiej zorganizować spotkanie integracyjne
Maganka
Mega na to Ty dobrze gotuje
Meganka
kiedyś miał tu być video-czat, ale podejrzewam, że 90% użytkowników MP wcale, by z niego nie korzystało...
Spotkanie integracyjne ale takie 2 dniowe
Meganka przepraszam ale jakoś mi tak ucina Twoją końcówkę
Video czat super sprawa
Miłego wieczoru i wysokich wygranych