Wpisy 3 381 540 – 3 381 639
16 października 2018 14:11 → 16 października 2018 18:59, 100 wpisów
Myvictory szybkiego powrotu do zdrowia zycze
Dobrze ze mam wifi to w łózeczku telefon mam to akurat troche popisalem na szczescie kupony wazne dob18
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
3/9 w 6ciu zakładach Karwasz znowu wtopa liczby z kosmosu TSpazerniak
Ani na trafił ani na chybił nic Niewchodz TS zawsze przedemną
Powodpiewam czy ktokolwiek wygrywa w TS,żeby symbolicznego zwrotu niebyło,od czasu do czasu TS rzuci jakieś drobne dla zachęty
ide w mapki po lukać,może minie pomroczność jasnaTS
Cześć
Na wieczór kosy lustrzanki uwaga uwaga
3,25,69
To jest trzon
na wieczór gramy tylko mini i nic wiecej,
Archiwum
Arczi
Arci masz rację na wieczór gramy tylko Mini i nic więcej
Ale podaję w razie czego Jakby ktoś chciał zagrać i wygrać dużo pieniążków to podaję też inne liczby do mulatki
Jak to nie ma kasy A gdzie ta kasa jest było tyle kasy i gdzie teraz są te pieniążki?
Sebus...jakbys guzy chcialmec zamiast pieniazkow to sie zglos do Burneiki...robi dobre steki
sebastian tylko mini gramy i wygrywamy
Zmarł Bogdan Sawicki [*] - dziennikarz Radiowej Jedynki, pochodził z Białegostoku.
Prowadził w radiu Koncert Życzeń.
Bogdan Sawicki - Wikipedia.
Bogdan Sawicki - Wikipedia.
----->>
zgrywus nie oto chodzi czy jest kasa czy nie grajmy w mini mniej wydawajmy a wiecej zyskujmy niechca dac wygrac w mulatke to grajmy i wygrywajmy w mini lotka
własnie ludzie odchodza z dnia na dzien, wiec poco sie klocic,przekomarzac i wyzywac jesli nikt nie zna swojego dnia ani godziny, , dzisiaj jestes jutro juz cie niema
Arczi jestem...za rzucam multi na rzecz mini...kto nie lubi mini niech gacie zalozy na leb pierwszy
obstawiajcie 40 , zycie jest krotkie na zbyt ja jutro tez ide na pogrzeb mojej kolezanki corki ktora zmarła w wieku 24 lat, dlatego mowie nikt niezna dnia ani godziny , gwarancji niema na nic dlatego badzmy dla siebie mili i szanujmy sie wzajemnie bo czas ucieka
3 381 588.
qyrwa jak ja juz dawno nie grałem w to scierwo,witam wszystkich dzisiaj kupiłem 1 kupon od dawna w mini 1 zaklad na 10 losowan,zaluje wydanych 12.5 zl
Za powyższy wpis djdanto stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
tomi77 sprubuj obstawic liczby z daty urodzenia JP2 do tego tez dodaj 40rocznicei wygrywaj
djdanto jesli załujesz wydanych diengów na ge ,to poco grasz ? lepiej było sobie kupic czreopak browara
czteropak piwa
Tak patrząc czasami tu na czat to normalnie Szczególnie te śmieszne banany
WN na w. Powinieneś robić na nie do mm mini i lotto
Tomi chyba się dziś diczekasz...wiesz...
Ledwo się wykluł i już pagib...
Jest tu kto...
Cześć wszystkim
Dziś na 14 8/10 bez plusa pierwszy raz się trafiło z przepisach z wczoraj z chybika a jak tam u was?
Dziś na 14 8/10 bez plusa pierwszy raz się trafiło z przepisach z wczoraj z chybika a jak tam u was?
Miałem isć na wybory samorządowe pójdę ale parlamentarne jak się znajdzie ekipa która w swm programie da likwidacje TS by ludziom w kieszenie zostało wiećej na chleb za 10 zł
3 381 601 dokładnie jestem za tym
adi1125
arczi ja nosze młotek ze sobą i mam lżej w życiu wszystko stało się prościejsze
ja juz wybralem, wybrałem gre w tesuiku i tego sie trzymam, a wybory samorzadowe mam głeboko w powazaniu, nigdy w wyborach samorzadowych nic nie ugrałem a w tesiku zawsze cos jest
3 381 623. no napewno jak nosisz ze soba skrzynke z narzedziami to zawsze wszystko jest proste
Myvictory wzajemnie
A wzialem tradycyjnie...maszynano to czas na bo zycie jest krotkieniczym sex z lekka panna
nic nie wyszło na wieczór
Pewniak[51][54]
53,64,74___22,29,49__22,33,44__
25,33,68
Pewniak[51][54]
53,64,74___22,29,49__22,33,44__
25,33,68
3 381 632. mini lotto
Cześć
Gramy w Mini?
3 381 632. Cześć
Myvictory...jak banan za byle co to lepiej nic nie pisac...moje zdanie jest takie...kazde slowo mozna pisac jesli miedzy literami damy np #...a interpretacja niech nalezy do innychjesli mamy wolnosc slowa