Wpisy 3 381 302 – 3 381 401
16 października 2018 02:27 → 16 października 2018 09:23, 100 wpisów
galik widze co piszesz ale powiem Ci nie trudz sie nie warto tego robic, ale musiałbys napisac coś chyba politycznego wtedy masz zonka murowanego czyli bana, oni tak pisali cos tam
bo nie okresliłes osoby do kktorej sie zwracasz np.czubek
widzisz widac wielki brat juz chyba usnoł i juz nie banuje lub CIE lubi i masz wzgledy jakies , pewnie masz racje lepiej typowac liczby sobie
galik ale nieboj sie jeszcze nieraz dostaniesz bana, jak wielki brat doczyta czata
nie wiem czy wiesz,ale pierwszego banana na 24h dostałem właśnie ja,za słowo 'p r o s t y t u t k a' i to użyte w kawale
Za powyższy wpis galik stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
noi przyjacielu doskakałes sie według zyczenia teraz pewnie i ja znów dostane
galik nieboj sie 24 h szybko minie jak z bata strzelił i znów wrócisz spowrotem na czata i bedzie ok
Pasko brawo to mi się podoba te 24h tylko widzisz galik ma ubaw zabawkę powinien dostać więcej h byłby spokój od jego mądrości no i sebusia m czy on jest normalny cześć co robicie nie piszcie mi meila
Tylko czemu pasko wpuszczasz sebusie m osła nr 1??? Meila mu piszą w psychiatryku takie coś jest
Galiczku do mądrych nie należysz za których się uważasz wręcz przeciwnie cóż to nie lata ty tak masz
Do pracy idziesz gryks ze nie spisz
Szpiegów 3
Nie wiem co Pasko stara się osiągnąć na tym czacie, jak za takie słowa są ludzie wykluczani na 24 h. Jedno jest pewne czatowników będzie coraz mniej i rzadziej , ze mną włącznie
Dot... admin nie będzie niańczył dorosłych userów , niestety wielu miast zrywać kupony ts z wypłatą drze nieliczne często włosy z cudzych głów a czuwająca sztuczna inteligencja sieje przy tym banami na ślepo... orwelowski świat czy tu ,czy w ralalu coraz bardziej wszechobecny . Bawcie cyferki
Nie,nie , zwalczanie a przesadzanie to dwie różne rzeczy.Zobacz za jakie słowa osoby dostały bana, przecież to normalne określenia funkcjonujące w życiu publicznym, to kto normalny będzie chciał czatować?
Dla mnie to bez znaczenia czy ten czat jest czy go nie ma. Nic z niego nie wynika ,ale czasem warto było ze znajomymi podyskutować. Pozdrawiam
Tym bardziej,że atmosfera często toksyczna ...udanego typowania
-z kondonatakabladamałojebiedaczkamożezjebanana -tak trzeba pisać jak już ktoś musi aby nie dostać bana
Za powyższy wpis zloty stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Tylko 5 osób.
Krasnalka.
Przerwa.
lewy i tak tu nie jestes mistrzem pewien sm jest tu nie tykalnym przez pasko liderem
ciekawy artykuł do kawki na dziś " Wyższa Szkoła Kultury Społecznej i Medialnej ojca Tadeusza Rydzyka oferować będzie nowy kierunek studiów dofinansowany przez Narodowy Bank Polski, jednym z warunków przyjęcia będzie opinia od proboszcza"
tak więc gramy w zakłady specjalne kasa potrzebna na specjaslne dofinansowania
tak więc gramy w zakłady specjalne kasa potrzebna na specjaslne dofinansowania
Dlatego nie gram w to nie będę dokładal tej mafi biznesowej by mogli swe biznesy rozwijać i rodziny utrzymywać imprezowac a dwa 5zl wolę dać na mini czy multi o lotto nie wspomnę wolę się bawić z ts dokładac do sportu różnica jest taka że czasem ts coś daje on ten pan i jemu podobni nie takie mam zdanie ps tym wpisem nie miałem zamiaru rozpetac wojny itp tak na marginesie jak by co a teraz proszę o liczby do multi mini lotto
Cześć
Co robicie ?
kedzior13
Super
kedzior13 zaraz Wam coś podpowiem
Myślę że dziś powinny być kosy lustrzanki czyli 69 to pierwsza liczba
kedzior zaczelo tufic ja spadam w mapki moze pozniej bedzie lepsze powietrze papa
Zaraz podam następne bo na jedną pewnie grać nie chcecie ?
kedzior13 zaraz to sprawdzę
http://memy.tapeciarnia.pl/memy/kawusia-we-wtorek-na-dobry-humorek.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Ja w mapki nie chodzę bo tam kurz
Wolę Yanosika
Wolę Yanosika
Dzień Dobry
Kędzior
Gryks
Gryks
kedzior13 poczekaj chwilę zaraz Ci coś podpowiem
Kędzior jesteś?
Bo mam takie liczby że mucha nie siada
Szkoda że Ciebie nie ma
Dobrze tak zrobimy
I kupimy Kolumbijskie Pesos .
Takie jak w moim profilu
Takie jak w moim profilu
Tak
Witkaja wierny sluchacz radia Maryja napisalem ze nie gram w zaklady specyjalne?
tomi77
My też nie gramy w zaklady specyjalne
No pewnie....Czas wzrastania,piatek 21.30 pytasz dalej...westerplatte mlodych piatek 16.30
eh a mialem popisac nie da sie troll szuka ofiary do gierek papa
tomi tak szybko bo zapodaje g jakims ........ nie no ok jak sluchasz bede grzeczny...... polacy nie sa jedyni zobacz niemcy hiszpanie co manto dostali u siebie rosja awansuje wyzej z tego co pamietam
Co macie na 14...?multi maszyna jeszcze caly wtorekslucham tez Tok Fm by bylo smiesznie i do rownowagi