Wpisy 3 379 342 – 3 379 441
13 października 2018 16:45 → 13 października 2018 19:45, 100 wpisów
Lecę pa
Zibi na droge
Wszystkim bez względu na płeć i nicka--WYSOKICH WYGRANYCH
1,9,10,18,23,29,30,31,33,35,37,39,40,41,43,45,50,51,53,57,62,71,79,80
gryks dziś trafisz znowu 6/9
gryks ożeń się w dniu słubu trafiś 6stkę
ale prze ślubem podaj mi liczby
zbigniewie mialem ubaw mam do tej pory zreszta ja nie trfilem 6/12 w dniu slubu lecz w miesiacu w ktorym bralem slub przeciez w profilu masz jak sie uprzesz czegos 30 sierpnia 2016 roku
zreszta liczby mam dla ciebie na 2019 rok wez kartke i zapisz ............. od poczatku spierpnia przez 2 tyg wysylaj...................
wiecie może dlaczego za napisanie niektórych nick'ów na czacie dostaje się bana?
Tacy tęczowi jak j... i putin dali popis w Lublinie
Jestem za równością, ale bez przesady
Johno niech robią co chcą, ale niech tak się z tym nie afiszują
Miłego
Johno...nie wiem dlaczego pasko dopuscil do tego nicku...choc ten gosc ma juz nowychyba wielka pala albo olbrzymi wytrysk...cos tak kojarze
Iga Swiatek i Daniel Michalski...nowy dobry narybek tenisa ziemnego
zorro ci z marszu nie dymili przeciwnicy tak i ich powino sie ukarac ze dymili wg mnie
to jest chore żeby tworzyć takie nicki, powinna też być blokada tak jak na czacie
coz z tymi nickami to ktos zdeczka przesadza rozumiem ze moze chce sie podbudowac lepiej sie czuc tylko zeby sie z tym afiszowac kogo to jesli o takie nocki ho to blokada
Homofobia,jest chorobą i to
Powinno być objęte opieką medyczną
Powinno być objęte opieką medyczną
Co do nickow...odrastaja jak nogi mafiiludzie nie szanuja swej godnosci,tworza kolejny by pisac glupoty
Po niedzielu chce sprobowac multi 10 liczb 4 losowania...na 5 ciezko sie trafia nawet 3\5 mimo ze losuja 20 ale nie tych co trza
czasami z 1 sie pisze drugi sluzy do zapisywania ciekawych zestawow
tomi niech sobie tworzą ale nie takie Yebaka albo Yebielaski bo to nie jest normalne
ja tam do nich nic nie mam fajni ludzie tylko jestem przeciwko posiadaniu dzieci przez nich a tak to niech sie kochaja i beda szczesliwi ze soba a to najwazniejsze wg mnie
koles pewnie ma jakies problemy i chce sie podbudowac co to nie on moze zadna go nie chce
Tez jestem na nie...chocby Roxana miala mini i patrzyla mi gleboko w oczy z nadzeja ze wysle z.specyjalnychyba ze specyjalny...to rozumiem
wojownik a co wiadomosci sa o 19 a nie o 19:30 nie mam tv nie zbyt czesto ogladam po za sportem nie jestem w temacie
O 19.30 staly punkt programu...Morawiecki i klaszczacy Jaroslaw cieszacy sie niczym dziecko
coz jaka partia rzadzaca taka tvp1 ale moze nie o polityce o g nie ma co gadac szkoda zdrowia
Troche mnie mecza wiadomosci bo same wybory i tylko jeden sluszny kierunek ile mozna
Ale jutro meczysko...Lewy znow z Piatkiem w pierwszym skladzie i Blaszczykowski...jednak bez Krychy bo uraz ma
tomi nie ogladam jak pisalem jestem w stanie uwierzyc ze my ok inni be co z tego ze ci co gadaja ze tamci be robia podobnie tak samo u mnie w legnicy juz te ulotki nie wiedza gdzie wsadzac miedzy drzwi auta na wycieraczce pod drzmiami wybierasz kase z bankomatu to samo wielkie plakaty na wierzowcowej scianie ile na to kasy wydaja skad to maja za te ulotki itp to by nie jedna osobe chora dziecko by uratowali wyzywili do szkoly wyprawili
zobaczymy jak jutro brzeczek wystawi wlosi wygraja co czuje o remis bedzie ciezko
dobra zaraz wiadomosci tylko lukne ten marsz popatrze na barankow narodowcow co im wsio przeszkadza tylko nie oni sami wiele protestow marszy jest i jakos cisza przeciez przejda i tyle
Olkowski za Bereszynskiego wchodzi choc ten gral najlepiej z naszychnie rozumiem tej decyzji
Wystarczy pozbierac ulotki,wziac klej polimerowy ,odszukac kadydata ...reszte nie pytajcie...zrobie foto
sie caly czas zniecaja 500 plus tylko kto za to placi o tym cisza ci co maja nie pracuja bo po co eh dlatego nie ogladam tv staram sie nie zwracac uwage na polityczne g
szkoda czasu na jakie kolwiek fakty wiadomosci lepiej fajny film ogladnac wloncze sobie blondynke w koszarach
skórczybyk johno wszedł mi do wanny
...jak kąpiel brałam...wchodze nie było go wychodzę a ten w wodzie się topi
...jak kąpiel brałam...wchodze nie było go wychodzę a ten w wodzie się topi
Cześć
Już jestem
Tęskniliście ?
Już jestem
Tęskniliście ?
Trzeba obejrzeć wiadomości
Człowiek powinien być na czasie
Człowiek powinien być na czasie
Trzeba obejrzeć fakty lub wiadomości