Wpisy 3 379 180 – 3 379 279
13 października 2018 14:33 → 13 października 2018 15:38, 100 wpisów
3 378 697. Sebastian_M 2018-10-13 (00:31) Kosy to 66 i 69
Arczi na jutro daję pewniaka
38
Arczi na jutro daję pewniaka
38
Tak na wieczór przydałob mi się wygrać na flaszkę - Jakieś propozycje ?
Biedna fioletowa budka,już ma wszystkie kanty obite.
dusia
Wystawiam buzię do a w ręku ołówek i szczęśliwa karteczka. Na czerwonym białym kreślę jakieś ideały Jutro będę duży dzisiaj jestem mały
3 379 188. Myvictory 2018-10-13 (14:37) Tarnów
Obsesja
Tak sebastian m ma obsesję.Może zaprosisz go do siebie na terapię.
Obsesja
Tak sebastian m ma obsesję.Może zaprosisz go do siebie na terapię.
o tak emerytko niech wezmie go na terapie nic nie zdziala bo nie ma co a bedzie spokoj normalnie sympatycznie na czacie ty za pomysl
wyszukaj z tych liczb 3/3 z moich zestawów w księdze gości jeśli wyjdzie pełne 3/3 to na czasie te liczby wejdą
dusia nie sene lecz sa typniete moje na wieczor obrobilem z mapki
gryksio opisałam na obróbce ,tu nie podałam bo mnie nie było.... zakupy,i musiałam ogarnąc troszkę w domku....bo jak wnusio będzie to juz nic nie zrobię
dusia nie potrzebnie ogarnialas jak wnusio wpadnie to przynajmniej roznicy nie zauwarzysz a tak wpadnie i bedziesz musiala ogarnac jeszcze raz
Dusia, gdybyś mnie ubrała w takie duże śpiochy to też jestem fajny
gabriel przestan bo sobie takiego duzego bahora z butla smoczkiem wyobrazam i z wasami o skrzydlach nie wspomne
Wnusio do babci...nie rób ze mnie wymoczka i dawaj babka do gęby smoczka
dobra milego narazie do pisania........... no wlasnie dusia daj mu kupon lotto mini multi i ejacka niech kresli i nie zapomnij podac
Ja tylko raz babci pokrzyczałem jak mi nie chciała kupić autka Położyłem się w kałuży ale jak wróciliśmy do domu to już autka nie chciałem
ale stukac olowkiem umie halas robi to moze stuknac po kuponach jakims mazakiem a noz widelec
dusia to nie hazard to umilanie sobie zycja rozrywka relaks zabawa hazard taka be nazwa
Dusia nie możesz ograniczać dziecku wyobraźni a może kiedyś ktoś taką ściane kupi za 5 mln
dusia wiesz w takim wieku dzieci maja fantazje widza to co pozniej juz nie daj mu mazac
Dusia mam składankę dla takiego malucha Piosenki typu kororowe kredki Miała baba koguta itp. dzieci lubią słuchać
Ja tylko raz składałem łóżko to mi później śpiewali jak misiowi uszatkowi co ma klapnięte łóżko
Pidam Ci Gabriel na tacy
53,64,74 na cazasie. ...robota nie zając
53,64,74 na cazasie. ...robota nie zając
Junaczek Jesteś wielka i wstyd mi bo ja tu bąki zbijam a Ty dla mnie ciężko pracujesz
Dzięki Jak ja puszczę to musi być Zawsze przed wysłaniem klękam w budce i odmawiam litanie
Ale macie humor...czy komus cos sie urodzilobo Jaroslawowi nadzieja a Grzesiowi ...Basia
Jak ide do budki to jestem malutki
No a po wyslaniu duma mnie rozpiera
Wychodze i patrze
Przeciez nic nie pilem
I muze isc z buta...bo nie ma rowera
No a po wyslaniu duma mnie rozpiera
Wychodze i patrze
Przeciez nic nie pilem
I muze isc z buta...bo nie ma rowera
Dlatego chodzę pieszo do budki by nie były bardziej opłakane skutki
To kupmel byl lepszy...pojechal rowerem na stacje...przypial do drzewa ,przyjechal po kilku godz ....ostalo sie przednie kolo przypiete do drzewa
Oglądałem na ukrytej kamerze jak gościowi przełożyli rower z ramą przez lampę uliczną. Podjechali ściągneli klosz przełożyli. Gość chodził w koło lampy i szukał spawu na ramie
Islandorka kupiłem to twoje 16 ...i 16 mi się kojarzyć
Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon tak długo w naszych sercach przeklęty będzie MON
Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon tak długo w naszych sercach przeklęty będzie MON
Dobra Zmykam bo dzień tak piękny i krótki a tyle do wypicia wódki Do wieczorka
Wtym tygodniu 3 razy zagrane i 3 razy 2/3 gdzie ta liczba 70 może dziś
Kupione 4 raz przed chwila stawka 10 3 16 70
Dzisiaj o 14 stej padło 17 26
Chodzi o losowanie nie wpadło ponad 200 losowań a teraz pada juz drugier raz nimi nie grałem na 14 sta
Jest tu kto czy poszliscie zagrać moimi 3 16 70
Zbigniew q-zagrałeś jak prawdziwy Twardziel