Wpisy 3 378 720 – 3 378 819
13 października 2018 00:43 → 13 października 2018 09:22, 100 wpisów
3 378 715.nie podoba ci sie cos kolego tutaj, to niezabieraj glosu ok bo papug tu nietrzeba nam
a TY co , papuga Sebastiana
nie Tobie zmienilem nick , i poco zabierasz glos jak papuga
nie Tobie zmienilem nick , i poco zabierasz glos jak papuga
378 600. lorey 2018-10-12 (23:51) home by the sea
Sebastian ...mój NIck to lorey... ....jeśli do mnie piszesz..
własnie przeczytałem , to co mi makler przytoczyles, ten wpis i prosze teraz cie sebastian abys poprawnie pisal niki i nikogo nie nazywał loretka czy tez lornetka, bo jasno pisze ze nazywa sie lorey
Sebastian ...mój NIck to lorey... ....jeśli do mnie piszesz..
własnie przeczytałem , to co mi makler przytoczyles, ten wpis i prosze teraz cie sebastian abys poprawnie pisal niki i nikogo nie nazywał loretka czy tez lornetka, bo jasno pisze ze nazywa sie lorey
3 378 722.makler ja nie jestem papuga sebastiana tylko kolegom sebastiana, a to róznica jest wielka, do papugi nie jestem podobny niemam dziobu i i nie klapie tak jak ty tutaj byle co aby tylko pisac ,kiedy bym tu ostatnio nie wszedł to tu zawsze cos sie dzieje ktos kogos sie czepia i o byle gówno, dajcie sobie na wstrzymanie drodzy czatowicze,
3 378 722.makler to nie ja i sebastian zacowujemy sie tu zalosnie tylko ty i kolega vondeoff, zaczynacie tu błyszczec jako gwiazdy teraz
3 378 726.do kogo to piszesz vondeoff do mnie?
mnie tak nazywasz Arcykołkiem?
czesc r3dma6
3 378 736. Vondeoff cczy ty chcesz amnie sprowokowac i chcesz abym ja zaczł przekrecac twoj nick oto cii chodzi?
co oznacza nick vonde off, moze powinienes nosic nick game over co?
3 378 729 makler nikomu nie musze nic mowic mam nadzieje ze wszyscy sobie to tu poczytaja wlacznie z PASKO,KTÓRY ODNIESIE SIE ODPOWIEDNIO DO WASZYCH TU TEKSTÓW W NASZA STRONE, i zaczepek, skierowanych pod moim i sebastiana adresem,co zas tyczy sie dzieci to niemam dzieci, tagrze zle trafiłes kolego
makler uwazaj do kogo i co piszesz, bo sciany maja uszy, imozesz dostac po uszach tez, wiec uwazaj co domnie piszesz
ja niemam zadnej amby ,
3 378 747. makler akurat wiem ale pisz całymi wyrazami a nie skrótami bo piszac amba myslałem ze jestes na poziomie gimby z gimnazjum
3 378 749. vondeoff spokojnie tu zadnego odwetu nie bedzie bynajmniej z mojej strony, ale co bys powiedzial jakby ktos przekrecał twoj nick, tak jak makkler pisze o sebastianie jako Sebasran
czy tobie było by miło jakbym cie nazywał game over?
czy tobie było by miło jakbym cie nazywał game over?
Mnie możesz nazywać jak tam sobie chcesz
Tylko uważaj,bo nie pozostanę dłużny
Tylko uważaj,bo nie pozostanę dłużny
co juz uciekacie makler z vondeooff co was tak zmuliło ?a moze w gacie narobiliscie co ze juz uciekacie? spokojnie panowie tu nikt was ztad nie wygania , ani nie bije , mozecie zostac jesli chcecie ,no chyba ze się boicie to inna sprawa jest, ja to rozumiem to, dobranoc śpijcie spokojnie, i co złego to nie jaa jutro zycze wam wysokich wygranych
Nie jestes na bierzaco nie jesteś na czacie zbyt często więc cicho
3 378 755. Vondeoff nie bede cie wcale przezywał i przekrecał twojego nicku moja ambicja mi na to niepozwala
Nie jazdy jest jak ty że polują mu w twarz a ten że deszcz pada ogarnij się pomysl to nie boli
Sebusia niszczy to co pasko stworzył zniechęca do wchodzenia tutaj o to pasko tobie ho Czy wg ciebie jest ok smutne tyle latami się napracowales
fares przestan pajacowac i walic z nicku którego niema, odpindol sie odemnie
3 378 763. Vondeoff nie nazywaj mnie gówniarzem jesli niewiesz do kogo piszesz i z kim piszesz a gówniarzem nie jestem, nie mow fdomnie gówniarzu bo pomysła zesmy bracia
3 378 764. FARES ja NIE UWAZAM ABY SEBASTIAN TUTAJ COS NISZCZYŁ TO CO PASKO tu zrobił, sebastian wprowadza tu troche luzu i zartu na strone troche zabawy, i luzu, wiem ze nikogo tu niechce obrazic, ale on zostaje tu czesto atakowany tez zaczepiany i prowokowany, tak samo jak ja tu jestem prowokowany przez innych jesli cos napisze np,w obronie sebastiana, a tak nie powinno tu byc, uwazam ze kazdy ma swoje zdanie na dany temat i powiniscie to wszyscy uszanowac, tak jak i ja szanuje to co wy piszecie ten czat nie jest poswiecony kłotniom a grom liczbowym i typowaniu liczb przez kolegow i kolezanki,i moze tym sie zajmijcie ,a nie dosrywaniem komu kolwiek i hejtowaniu tu jedni drugich, badzcie dla siebie mili a nie pajacujecie, pajaców i klownów tu nam nie trzeba tylko normalnych ludzi i inteligentnych,a nie prostakow z pod budki na piwo,ogarnijcie się troche, zanim cos tu napiszesz pod czyims adresem zastanów sie 3 razy czy warto tu kogos obrazaći czy to sie oplaci wogóle
jesli zas chodzi o sebastiana to tez mi sie niepodoba to ze przekreca nicki niektóre, ale napewno nierobi tego specjalnie, i prosze go jesli to przeczyta aby wiecej tego nie robil bo to niejest mile dla nikogo
jesli zas chodzi o sebastiana to tez mi sie niepodoba to ze przekreca nicki niektóre, ale napewno nierobi tego specjalnie, i prosze go jesli to przeczyta aby wiecej tego nie robil bo to niejest mile dla nikogo
Za powyższy wpis arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
jak taka głu.pizna od Seby i Arcziego, to naprawdę odechciewa sie tu wchodzić.
FARES dopiero co ze smoczka wyrósł,a już dokazujeco to za nowe fraglesy się pokazały,ostatnio jest ich dość dużo
czad na czacie,co jeden to lepszy agent i cwaniakjakby Pasko był sprawiedliwy,to większość atakujących tu Sebastiana powinno wylecieć z czatu,bo jak można bez przerwy obrażać i atakować jedną osobę i to są prawie te same osoby,nie raz ktoś już bez smoczka dołączy jak fares,ale tak poza tym to co robicie to jest świństwo,bo tylu na jednego,nie macie co robić tylko siedzieć i opluwać kogoś?macie zryte berety,przykro patrzeć na to co robicie,proponuję zapisać się na diagnozę u lekarza wiadomej specjalizacji
ludzie nie lubią jak ktoś, jak to napisałeś, jak ktoś uważa, że jest cwańszy od innych, to się da wyczuć zobacz - dlaczego nie gratulują ci, jako innym nickom -wirtualnych trafień ?- bo nie są ślepi
A kolega widzę - przygotowany i nie chce poczekać aż ban minie ?
Czat się budzi do życia... A życie, to nie jest bajka...
Ale wkoło jest wesoło...
A kolega widzę - przygotowany i nie chce poczekać aż ban minie ?
Czat się budzi do życia... A życie, to nie jest bajka...
Ale wkoło jest wesoło...
Panoramix jak oceniasz panoramę ludzkich zachowań ? Tolerancja się poszerza, czy zmniejsza ?
Rob....witam temat rzeka ,nie jest dobrze ..ludzie to skomplikowany gatunek taki dominator w świecie drapieżników ....bawcie się na zielonej cyferkami znikam
dobra zatypowałam teraz idę po bułeczki bo męża dzisiaj nie zdążył z dostawą ..zawody wędkarskie /rybki ważniejsze
Dusia i co zrobisz ?
Nic nie zrobisz bo niby można się przenieść na inne planety, ale tam też ...
słabo
Nic nie zrobisz bo niby można się przenieść na inne planety, ale tam też ...
słabo
chociaż już przeżyłam ponad pół wieku ,znam życie ,,,będzie jeszcze gorzej"
dobra uciekam zanim wszyscy powstawają i będą kolejki
potem ziorne na zielona
potem ziorne na zielona
Taaaa
Odbrałem właśnie silny sygnał z kosmosu - tu jest mnóstwo nieporozumień, jak pisze pano - dominacja to jedno, ale często też przez skróconą formę wypowiedzi
Odbrałem właśnie silny sygnał z kosmosu - tu jest mnóstwo nieporozumień, jak pisze pano - dominacja to jedno, ale często też przez skróconą formę wypowiedzi
nareszcie sobota ...... "wolna " ....... malowanie u teściowej .....
http://kartki4you.pl/kartki/24/1/d/16390.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
doktor2p
kedzior13
kedzior13
hej emerycia
któryś z ciągów powinien wejśc
12,13
14,15
43,44
64,65
któryś z ciągów powinien wejśc
12,13
14,15
43,44
64,65
W Radiowej Jedynce za chwilę będą mówić o podatku od
>> wesela <<
Przeczytałam nocny czat i nie rozumiem za co Lorey dostała bana.
Bana i to ostatecznego ,powinien już dawno dostać sebastian m.
Przecież,to on od samego początku,wprowadza chaos na zielonej.
Dziwię się ,że Pasko tego nie widzi.
Bana i to ostatecznego ,powinien już dawno dostać sebastian m.
Przecież,to on od samego początku,wprowadza chaos na zielonej.
Dziwię się ,że Pasko tego nie widzi.
skreślone , śniadanko i wyjazd ... widzę że wieczorem kilka oskarów rozdano
liczy się ilość odsłon a nie wartości dodatnie
a co do wartości niezwiązanych oglądałem wczoraj debatę na prezydenta w-wy , jak zwykle bełgot i obiecanki cacanki , a największy hit to deklaracja pieska prezesa Nijakiego że będzie bezpartyjny -- ciekawe czy ciemny lud to kupi
liczy się ilość odsłon a nie wartości dodatnie
a co do wartości niezwiązanych oglądałem wczoraj debatę na prezydenta w-wy , jak zwykle bełgot i obiecanki cacanki , a największy hit to deklaracja pieska prezesa Nijakiego że będzie bezpartyjny -- ciekawe czy ciemny lud to kupi
EmerytkaWczoraj było ciekawie ale przed 24 poszedłem spać.Dosyć miałem wpisów Sebastiana
tomi77
Wszyscy,oprócz jego obrońcy ,mają dosyć jego wpisów.Obrońca też dostał bana