Wpisy 3 378 420 – 3 378 519
12 października 2018 22:51 → 12 października 2018 23:27, 100 wpisów
Jeśli chodzi o Kozy, Poznań i Lędziny, znam temat tak jak z Kamienia Pomorskiego i Wolsztyna.
Hiszpan31 masz sporo racji dla tego cieszmy się że jest multipasko można grać bez konsekwencji na punkty bez wydawania kaski
Tak, gramy dla zabawy. Nie dajmy się zwariować Nsbijamy kasę rządowi, jeszcze im mało. Wymyślają nowe gry i zdrapki bo nie ma pieniędzy na plus 500.
Hiszp... napisałeś A napisz B co sie wydarzyło w tych miejscowościach... jeżeli możesz ... że nie tajemnica
Zdrapki odpuscilem...choc probowalebralem serie 10 pod rzad tych po 1 zl ale ....odpady wpadaly
Grając w Zakłady Specjalne wspierasz najzdolniejszych polskich studentów w Programie Stypendialnym 100 na 100!
Chodzilo mi ze po dwie wygrane padaly w tym samym miescie i kolekturze jak Po-an
czyli jestem mecenasem takim małym na nic nie liczę że wygram ale gram od czasu do czasu
Tak, proste. T. S. też nie ujawni jak było z szostami w Poznaniu. Tutaj zadziałała intuicja, ale jest jeszcze coś ciekawego. Pamiętacie portal wyniki Lotto.com.pl?
Hiszp... to jest lep , takie granie na uczuciach i do tego 100 lecie NIEPODLEGŁOŚCI to już pasuje do tego jak pięść do nosa
Hiszpan31 fajnie że ostrzegasz ale wydaje mi się że tu na stronce ludzie mają swój rozum i chyba mają limity i dozę umiaru
Czy mogl ktos skreslic a drugi wziac z maszyny z tej samej kolektury?...
Dzisiaj widzę inteligentnych ludzi na czacie. Nie ma swirow. Kiedyś coś ujawnie.
to jest zielona stronka to uważaj zaraz może wybiec jakiś baranek czy owca lub klaun
Jezu, nie. To jedna osoba trafiła szóstki. Wysłała ten sam zakład 2 razy o różnych godzinach Ja też wygrałem 27000 w RMF ale też trzeba wiedzieć kiedy wysłać SMS. Jeśli masz głupi nr telefonu, nie wysyłaj SMS. 2.06.15 miałem dwie piątki w Lotto plus, bo wysłałem 2 razy ten sam zakład. Za 2 dni 4.06.Boze Cialo miałem 5 piątek w Lotto bo wysłałem 5 razy ten sam zakład w różnych kolrkturach.
Moja babcia zwykła mawiać ...jeszcze sie pies zesra wnusiu na naszej ulicy
Na rękę 24000 to było w urodziny Hitlera na imię greckie, którego dupek z RMF nie znal
Lp. Gra Miejscowość Adres kolektury Data Wygrana
1. Lotto Poznań Plac Waryńskiego paw.2 09-10-18 1 179 848,20
2. Lotto Poznań Plac Waryńskiego paw.2 09-10-18 1 179 848,20
https://www.lotto.pl/lotto/wyniki-i-wygrane/wygrane?order=data
Panoramek, przypomniałeś mi wic z bykiem. Ojciec syna wysłał z krową na targ Wrócił bez pienieędzy i krowy Drugą też rzekomo zgubił. W końcu wysłał go z bykiem zapłodowym do krowy i śledził go. W lesie syna zaczepiła cyganka i za sex wzięła byka a ojciec z za drzewa się drze....synuuuu za dwie krowy i buchaja pchaj po same jaja
Jeśli Admin mnie nie zablokuje dam foto pokwitowan z Oddziałów T. S. i coś jeszcze. Admina mamy rzetelnego nie takiego oszusta, któremu odebrano koncesję Śmieć z Poznania.
Jaki tam w czepku???
Poprostu Aldsheimer>>>Nie pamiętał co poprzednio puścił
Poprostu Aldsheimer>>>Nie pamiętał co poprzednio puścił
Ja tylko raz miałem szczeście na odpuście za kupiony los wygrałem taką piłkę na gumce i jak ją z nerwów kopłem to wyleciały z niej trociny
Spadam stąd bo już ten debil się produkuje Koledzy mnie przed nim ostrzegali, że to eksponat przykładowy na konferencję naukowa Debil też człowiek.
Za powyższy wpis Hiszpan31 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Cześć
Co się tu dzieje ?
Co się tu dzieje ?
Pyta gość gościa z czatu...za co siedzisz ? za dopalacze , no dopaliłem jednemu
GABRIEL jak mu dopalił ?
Hiszpan zmarł czy dostał bana ?
Bo już nic nie rozumiem
Hiszpan nie powinien dostać bana ale ten ufoludek który go dostał to zasłużył sobie
A co wygrał Hiszpan ?