Wpisy 3 377 505 – 3 377 604
11 października 2018 18:42 → 11 października 2018 21:07, 100 wpisów
Co doktor maluje ?
Emeryt teraz jest z Zenkiem ?
Wstań Zenek wstań?
Zenka syn poślubił gesiarke390 hektary jak w piosence disco polo
Tomi Ty kulejesz ?
Emeryta syn czy wnuczek ?
Pisali mi na @ że podobno Arczi by wygrał 8/8 w Mulatkę ale nie puścił zakładu! To prawda ?
To słabo
Arczi trzymam za Ciebie żeby tesik chociaż dał Ci 5/5 w Mini w ramach rekompensaty
Ja dziś tylko 4/5 i w koło Macieju
Tomi dziś nie tylko polska portugalia typ 02 rosja szwecjia typ 10 są też inne mecze co widze
Muszę zagrać teraz stawką x ileś
Co tam się dzieje?
czesc sebastian tak to prawda niepuscilem wczoraj liczb na mulatke choc bardzo mnie ciagneło na te liczby, bylem pewny ze wyjda albo wieczorem alb o dzis o14 niestety teraz zaluje ze niewysłaqlem wczoraj b o gdybym wyslal je jednak to dzis bym byl sszczesliwy zapewne bo byloby 8/8
nie wyslalem i niemam
nie wyslalem i niemam
witam, dzisiaj wypadnie 70
dzis tez podejrzewam ze pewne liczby moga wyjsc, i dzis chyba pojde jednak i wysle,anóz widelec cos trafie mini obstawine na dzisiaj juz jest, wiec 1 mulatke puszcze zanim pojde na silownie pocwiczyc sobie
Chyba wyjątkowo zagram w ejacka 4,8 dodatkowe tylko które 5 liczb wybrać 06, 09,18,21,24,27,33,36,42,45 może z tych
dzisiaj nie bedzie liczby 70 tylko zaczynac obstawiac od 72 w zwyz
Arczi trzeba było wysłać mi liczby to ja bym puścił
Junak
Arczi jak wykombinujesz liczby to zawsze puść
Arczi o ktorej będziesz na siłowni?
Johno
3 377 531 akurat niepomysłałem a mogłem ci wysłac na drugi raz bede pamietał aby Ci wysłac
sebastian o 21 ide zawszw do kolekturya potem na silownie pod chmurka, i tam jestem tak z 3 godzinki
sebastian o 21 ide zawszw do kolekturya potem na silownie pod chmurka, i tam jestem tak z 3 godzinki
Johno nie mogę tak napisać gdyż wszystko się może zdarzyć a i jasnowidzem nie jestem typuje ino 02 a jak wygraja będę bil brawo
Junak56 witaj
polska przegra jak zwykle,
sebastian cos mi sie widzi ze twoja liczba 66 dzis wypadnie obstaw ja
Johno ale jesli się to sprawdza co pisałeś to napisać mogę że przegraja
Johno 537
Arczi mogę obstawić kosy czyli 66 ale trzeba coś do tego dodać
sebastian juz ci podaje do 66,34,45,48,74
Kupiłem trochę łakoci
Arczi puszczę to co podałeś
Tomi jesteś podali skład polski nawet ujdzie od początku piątek i lewy
3 377 552.
Klich piątek bednarek Zieliński kurzawa fajnie że młodzi od początku obok oldbojow
Bereszynski no i ładnie Fabiański w bramie wole jakoś jego niż szczesnego
i Błaszczykowski który w lidze zagrał kilkanaście minut musiał nieźle błysnąć
Fabiański to wiedziałem wczorajciekawi mnie czy się odważy by Lewego z Piątkiem wysłać razem na boiskoto byłby super trener
Już dawno nie którym fete powini zrobić podziękować co mieli zrobili glik błaszczu grosik lewy
Kuba naciągany jest to widaćczas na młodych jeśli chcemy awansować na ME
Klich piątek bednarek Zieliński kurzawa Fabiański Lewandowski bereszynski glik
Mnie cieszy ilość młodych piątek w lidze gra Klich też Fabiański bereszynski Lewandowski reszta nie wiem za bardzo
Nawałnica jest trenerem ?
Co tu się wyprawia ?
A gdzie esmeralda ?
Poszła na mecz?
Witam!!!
Jasna cholera-pomyliłem się-postawiłem na 70,a powinienem na>>>[49]
Jasna cholera-pomyliłem się-postawiłem na 70,a powinienem na>>>[49]