Wpisy 3 377 305 – 3 377 404
11 października 2018 14:19 → 11 października 2018 16:58, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Miło mi że skorzystałaś podobnie do mnie po to się gra wspólnie by mieć efekty
dusia
dusia
To super.
To super.
podawałam rano gryksiowi pobieżnie senne 8/8 i z nich tylko było 5/8
ja wsparłem się 13 i 48 pewniaki na które miałem nosa
w realu 4/5 , 2x5/7, 5/10 coś tam sie zwróciło
w realu 4/5 , 2x5/7, 5/10 coś tam sie zwróciło
ładne liczby weszły myślałem że 70 wskoczy a tu 69 powtórzyło na wieczorek powinna 71 wlecieć
dobra i coś na wieczorek typnąc , na dworze babie lato jak to mówią
Zakłady specjalne: https://www.multipasko.pl/news161.html
Dusia
Ty to masz nos
Po co reklamują zakłady specjalne skoro ludzie w inne gry grają mało albo wcaleA tu 5 zł trzeba dac...to 4 mini albo 2 Multi
zakłady specjalne , źle mi się to kojarzy / dla ograniczonych umysłowo / niech szukają jeleni ja w to nie wchodzę
Cześć
Pisałem rano żeby grać kosy lustrzanki bo dzisiaj będą kosy lustrzanki czyli 69 i są
W sumie to z tych moich trzech liczb które podawałem wpadły tylko dwie porażka
Tomi byłeś udusi z tym Karcherem z tym dobrym wytryskiem do nieba?
A po co tak w ogóle mówicie cały czas o tych zakładach specjalnych Jeżeli nie będziecie grali to nie ma sensu o tym ciągle wałkować
im blizej do meczu wieczornego polska - portugalia coraz bardziej mam obawy co do wygranej nic nowego to samo ci sami z jednej strony nie ma co odrazu samych mlodych dac kownacki ( chyba nie jest powolany ) piatek dragowski bednarek np a z drugiej strony czemu by nie niech sie ogrywaja a nie oldbojow grosickiego blaszczykowskiego glika lewndowski juz jak by spuchl daje remis ze wzkazaniem na portugalie jak bedzie sie zobaczy przed praca w pracy
dusia z pieskiem bylas na spacerku czy piesek z toba kto kogo zabral
Ja czekam na ten mecz A szczególnie na Piątkanie widziałem jak on gra aleo nim tylko się mówi
pamietam chlopaka z meczow zaglebia lubin i z cracowi gdzie gral to co robi we wloszech mozna okreslic rakieta eksplodowala tylko czy tylko klubowa czy tez reprezentacyjna
bo jak to bywalo w klubach graja w reprezentacji juz nie jakas blokada czy tez cos innego
Trochę Teodora przypominadużo strzela ale reprezentacja Piątek powinien być lepszy...ma szansę
tak ma szanse zobaczymy milo by bylo sie nie mylic i zeby tak lewy byl na lawce tylko piatek i niech eksploduje
gryksio byłam przy okazji puscić kuponiki... te same co na 14 puszczamna 21 wygranej nie odebrałam bo nie miała tyle w kasie..
ja mam 6 pkt lotto blisko zabka bp w sumie moge sobie darowac pare razy sie ugadywalem i na drugi dzien kasia byla nie no oczywiscie nie ucieknie moze po niekad i lepiej a z drugiej strony w kieszeni w portfelu jak jest to cieszy
3 377 359. tomi 77 nie poddawaj sie graj w mulatke dalej
wczoraj o 14 prawie 170 zł z 21 38zł dzisiaj o 14 -808 zł,ale taka nie jestem kupiłam wczoraj meżowi szkocką whiski, a dzisiajna meczyk flaszeczkę soczek ,na drinka
ide podrzemac to co mam w profilu wysylam 1x10 1x8 1x6 2 x mini 1 x lotto z pluszem juz mam zakladowi specialnemu mowi nie
no to powodzenia wieczorem byc moze sie odezwe do losowani w czasie meczu pomacham pospiewam polska bialo czerwoni
ale on za to mechanika musi zapłacić za nowy bak paliwa i to sporo...
gryks on nie wie ile.... wie że cos wygrałam
gryks on nie wie ile.... wie że cos wygrałam
ja wczoraj wieczorem zrezygnowałem z multi multi na wieczur kosztem na mini lotka poprostu ciagneło mnie na multi , ale ze ostatniimi miesiacami nic nietrafiałem wiec sobie go odpuscilem,i tu zrobiłem blad poniewaz nie wysłalem kuponu a miałbym dzisiaj trafione 8/8 i kwote 22000zł ale nie wyslalem bo zrezygnowałem z tej gry na jakis czas no w mini trafilem tylko znow 2 liczby dlatego prosze niepoddawajcie sie i grajcie w to co gracie,szzxescie przychodzi w tym czasie kiedy sie najmniej spodziewamy
kobiety zpamietac panowie zapamietac poprosic o wydruk ewentualnie jakis ekwiwalent
dzisiaj znow olalem multiego byla by 5/5 murowana, ale nie wysłałem bo teraz poluje na 5 ale w mini
dusia trafilas w MM?
panoramix tak teraz grAm tylko w mini , chociarz w multi wychodza mi liczby
dusia to wielkie oby tak dalej i czesciej
3 377 383 to pieknie oby tak dalej
Dusia podrxuc coś bo syn wyjeżdża
Dusia, gratulacje
Oo sąsiadka
Dociu przeca ty też wygrywasz
No no lepiej gęsto
Dusia ma albo rtg
spać nie można jak tak słońceświeci
a normalnie padam...
Szkoda Dusia że dziś nie śledziłam czata
Może bym twoje senne zagrała
a normalnie padam...
Szkoda Dusia że dziś nie śledziłam czata
Może bym twoje senne zagrała
Isia dzisiejsza zasługa że wygrałam należy sie Dariuszowi ja tylko jemu podałam senne i DAREK UŁOŻYŁ MI z 12 liczb 10,,-,5/5 ,