Wpisy 3 377 105 – 3 377 204
11 października 2018 00:00 → 11 października 2018 10:11, 100 wpisów
Haa.. a za jakiś tydzien będzie koncert Reya Wilsona koło mego doma...
ambasador Rosji w Polsce, dyplomata zaznacza, że Rosjanie postrzegają postawę Polaków jako "bluźnierczą" i "głęboko obraźliwą".
- Nie zapomnimy i nie przebaczymy. Dopóki w Polsce nie zostanie uznany, bez jakichkolwiek zastrzeżeń, wieczny dług wdzięczności wobec żołnierzy radzieckich, którzy tutaj ginęli, dopóki będzie trwać obecna skandaliczna sytuacja, gdy wyzwolicieli nazywa się okupantami, to na płaszczyźnie oficjalnej na tematy historyczne nie mamy o czym rozmawiać - zapowiedział.
- Nie zapomnimy i nie przebaczymy. Dopóki w Polsce nie zostanie uznany, bez jakichkolwiek zastrzeżeń, wieczny dług wdzięczności wobec żołnierzy radzieckich, którzy tutaj ginęli, dopóki będzie trwać obecna skandaliczna sytuacja, gdy wyzwolicieli nazywa się okupantami, to na płaszczyźnie oficjalnej na tematy historyczne nie mamy o czym rozmawiać - zapowiedział.
Miałem tu nie pisać,ale jak widzę,że moi oponenci wstawiają takie bezeceństwa to mi się rzygać chcę,jak można pluć na własny kraj i naród,tego nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem,no chyba,że to ruskie lub ukraińskie trolle,a takich trzeba tępić z całą mocą,jeżeli czytacie to normalni multipaskowicze,to tępcie to na czacie,bo ja tu rzadko wchodzę i mało piszę
Zastanawia mnie jedno,czemu emeryt takie wstawki daje,być może to jest prawda,ale to jest prawda ruska,a on z taką szczerością to wstawia i rozbawieniem,bo o gryksie to nawet nie wspomnę,ten to dopiero dowala Polsce i Polakom,a wy patrzycie na to wszystko,i nic nie robicie aby takich trolli powstrzymać,dziwię się,zacznijcie coś robić,bo robactwo pożrę tą Polskę no i ten czat zarazem,POZDRAWIAM NORMALNYCH!!!
Zastanawia mnie jedno,czemu emeryt takie wstawki daje,być może to jest prawda,ale to jest prawda ruska,a on z taką szczerością to wstawia i rozbawieniem,bo o gryksie to nawet nie wspomnę,ten to dopiero dowala Polsce i Polakom,a wy patrzycie na to wszystko,i nic nie robicie aby takich trolli powstrzymać,dziwię się,zacznijcie coś robić,bo robactwo pożrę tą Polskę no i ten czat zarazem,POZDRAWIAM NORMALNYCH!!!
Cześć
Hej ho hej ho do pracy by się szło
gryksiaczku postaram się,żebyś tu więcej już nie pisał,ja i inni czatowicze już się o to postarają,nie ździw się prowokatorze jak nie będziesz mogł już tu pisać,co za tupet u tego glonojada
Galiczku jaka prowokacja gdzie rozumiem że ten wiek ale żeby tak wszędzie we wszystkim węże widzieć
dziś meczyki w tym polska portugalia daje remis ze wskazaniem na portugalie
ile rzeczy musi umieć prawdziwa kobieta,
70 czyli 69 i dobrze gotować
70 czyli 69 i dobrze gotować
3 377 121. galik 2
jak już nazwałeś się trollem...........
to trudno takiemu dziecięcemu trollowi jak ty
równać do normalnych tu ludzi i wara ci oceniać NORMALNYCH
do oceny normalnych ludzi musisz po prostu dorosnąć
po 1 kto tu jest oponentem do piszących tu ludzi ? -ty
po 2 NIKT tu nie pluje na własny kraj, tym bardziej na kraj nad Wisłą
po 3 to, że nie rozumiesz to nie wina piszących, lecz twoja, musisz nauczyć się czytać ze zrozumieniem, mimo że jesteś młody PISATY
po 4 sam piszesz, że rzadko tu wchodzisz, to nie równaj tutaj do NORMALNYCH dzieciaku
po 5 chyba mało CZYTATY jesteś w internecie i za dużo myślisz czytając swoje tylko myśli, żeby wiedzieć, że to wyrwane z kontekstu, wystarczy wpisać fragment, kliknąć ENTER i być może ukaże ci się całość artykułu, ale czy ty zrozumiesz to o takim rozumku ?
po 6 gdzie tu masz napisane, że ze szczerością to pisane ??? należy przeczytać pod rozwagę i
7.rozbawienie to musisz tylko ty pohamować i utemperować, jeśli uznałeś,że można się z tego śmiać, a historii uczyłeś się ???
8 wzywasz tu podobnych do siebie myślących INACZEJ, do czego ?
jak już nazwałeś się trollem...........
to trudno takiemu dziecięcemu trollowi jak ty
równać do normalnych tu ludzi i wara ci oceniać NORMALNYCH
do oceny normalnych ludzi musisz po prostu dorosnąć
po 1 kto tu jest oponentem do piszących tu ludzi ? -ty
po 2 NIKT tu nie pluje na własny kraj, tym bardziej na kraj nad Wisłą
po 3 to, że nie rozumiesz to nie wina piszących, lecz twoja, musisz nauczyć się czytać ze zrozumieniem, mimo że jesteś młody PISATY
po 4 sam piszesz, że rzadko tu wchodzisz, to nie równaj tutaj do NORMALNYCH dzieciaku
po 5 chyba mało CZYTATY jesteś w internecie i za dużo myślisz czytając swoje tylko myśli, żeby wiedzieć, że to wyrwane z kontekstu, wystarczy wpisać fragment, kliknąć ENTER i być może ukaże ci się całość artykułu, ale czy ty zrozumiesz to o takim rozumku ?
po 6 gdzie tu masz napisane, że ze szczerością to pisane ??? należy przeczytać pod rozwagę i
7.rozbawienie to musisz tylko ty pohamować i utemperować, jeśli uznałeś,że można się z tego śmiać, a historii uczyłeś się ???
8 wzywasz tu podobnych do siebie myślących INACZEJ, do czego ?
Emeryt mam się śmiać czy płakać?
Pozdrowienia z Kołobrzegu
idę na spacer złapać trochę pozostałego od maja J O D U
idę na spacer złapać trochę pozostałego od maja J O D U
Emeryt idź i nie wracaj
Miłego spaceru Ci życzę
popłacz nad sobą popłacz
bo nadal nie czytałeś też ze zrozumieniem,
że nie masz do mnie pisać
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bo nadal nie czytałeś też ze zrozumieniem,
że nie masz do mnie pisać
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
możesz to podobnym do siebie rozkazywać
ale dobrze popatrz w lustro, bo widać dookoła ciebie ich dużo
ale dobrze popatrz w lustro, bo widać dookoła ciebie ich dużo
tak zioram w mapke i od groma malych powpadalo w ost losowaniach co by tu dac moze sie na druga mankie zaczaic 41-80
moze 66 sie powtorzy do tego kosy 77
moze 66 sie powtorzy do tego kosy 77
Właśnie idę się puścić typowana 10 oraz 2x6 w nich pozostałe typy między innymi 5/5
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/17352/main/4e4a6a06bc.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Cześć
Czaroit to Ty ustrzeliłeś te 100 piątek?
Czaroit to Ty ustrzeliłeś te 100 piątek?
Czyli wygrywasz ze mną?
Hurrem
Zacznę chyba grać piątki stawką
Esmeralda ?
Czaroit a myślałeś o tym aby zagrać taką?
Doktor
Czaroit myślałeś o tym aby grać stawką?
Ja już stawka x 1 miałem teraz pora podwyższyć stawkę
Czarter żeby wiedzieć że masz dobre liczby musisz zaopatrzyć się w sząbki złota
3/3 czyli wydaje swoja plyte cena plyty 54 zl w sklepie
zobaczymy jaki naklad sprzedam
ktos wczoraj sprzedal swoich 200 plyt
zobaczymy jaki naklad sprzedam
ktos wczoraj sprzedal swoich 200 plyt
Trójka długo nie pociśniesz
A to były płyty te po 54 zł ?
Ja wolę sprzedawać obrazy po 700 zł.
Ciekawe ile mi się uda tych obrazów namalować i sprzedać w najbliższym czasie
Ciekawe ile mi się uda tych obrazów namalować i sprzedać w najbliższym czasie
Sebastian_M
Sprzedajesz bohomazy,którymi można sobie tyłek wytrzeć ?Jesteś artystą ?
Sprzedajesz bohomazy,którymi można sobie tyłek wytrzeć ?Jesteś artystą ?
Chyba jesteś pacykarzem.
Witam
Emerytko
Nie dziw mu się psychiczni tak
juź mają
Raz hakerem raz biznesmenem
Uczniem malarzem
Emerytko
Nie dziw mu się psychiczni tak
juź mają
Raz hakerem raz biznesmenem
Uczniem malarzem