Wpisy 3 375 061 – 3 375 160
8 października 2018 18:48 → 8 października 2018 20:11, 100 wpisów
Jutro rano znajdziesz odpowiedź na blogu Janosika albo na Multipasko pl.
Tak fajnie i sympatycznie
Robert grasz w Eroine?
Robert grasz w Eroine?
Gram 1 zakład tylko
O! jest multipaskowy mąciwoda.
Sen mialem snilo mi sie drzewo i spadające konary coto oznacza
Robert. to.znaczny..że..konar..powinien.zaplonąć ...a jak.nie płonie..to..do..wycięcia
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko....
jak by co to mnie tutaj nie ma nie był
o mam jeszcze lekcje do odrobienia
o mam jeszcze lekcje do odrobienia
A jeśli..do mnie..ta Andaluzja..to.ja nie boje..się.prawdy..nawet..tej....każdej.
https://www.youtube.com/watch?v=rudT9uqh6Uc
film leci cały bez reklam tylko poczekaj aż się zacznie
film leci cały bez reklam tylko poczekaj aż się zacznie
Tomi.a ja ostatni.złoty płyn.najwyżej.mnie..zwolnią.rano..na 6:00
I koniec..grania..jakieś..ochlapy..mi zostały..Ale..jutro..Lotto..z Plusem..zagram..zostawię..sobie...kupony..na pamiątkę....czy..bym coś..wygrał.czy.tylko..utopia..
Vonde.ja analfabeta. Nie cytaty..nie pisaty.ale..krzyżyki..umiem..na blankiecie..Lotto..zakreślić..
Drodzy użytkownicy.
Grajcie w eroinę,mulatkę i extremę.
Guru tej zielonej stronki niejaki sebastian M wypłaca sowite nagrody.Tylko nie grajcie w niedzielę,bo wiadomo,wtedy się nie gra.
PS.
TS takich gier nie prowadzi.
Grajcie w eroinę,mulatkę i extremę.
Guru tej zielonej stronki niejaki sebastian M wypłaca sowite nagrody.Tylko nie grajcie w niedzielę,bo wiadomo,wtedy się nie gra.
PS.
TS takich gier nie prowadzi.
Forsami
lorey
doktor2p
Vondeoff
Lorey.. mam swoje..poglądy..których..nie..zmienię..bo..Mój.. Dziadek..i Babcia..przeżyli..dwie..wojny..światowe..tyle..w temacie..nie chce..tu..kwasić..bo.to.jest..forum..o grach.liczbowych....
Forsami...bardzo doceniam to co pisałeś...to jest ważne,wiadomo ze to nie miejsce i czas...ale dobrze ze broniłeś słusznej sprawy
Forsami-Tylko w feudalizmie dziedziczyło się zasługi przodków
Trochę szkoda- bo bym był cały w orderach
Trochę szkoda- bo bym był cały w orderach
Ok doktor2p nie mam zamiaru toczyć kłótni żartowałem przecież z wpisem do vonde miłego wieczoru i sukcesów z ts
Linia frontu, jaka zmienna i sama góra pewniaków pewnych nie podaje
co to będzie co to będzie
co to będzie co to będzie
gryks, zawsze jestem taka sama...Ty jakby poszedłeś czy ujawniłeś swoją inną stronę...nie do przyjęcia....