Wpisy 3 375 005 – 3 375 104
8 października 2018 16:56 → 8 października 2018 19:19, 100 wpisów
witajcie wszyscy
nie licz pieniążków na pukonach przed losowaniem
czy jakoś tak
czy jakoś tak
jak ja nie cierpiec nocek nie to zebym sie zalil jak i to ze mimo ze mam mnustw urlopu z tamtego roku z tego caly oczywiscie nie dostalem ani dnia a chcialem 5 dni chociaz odpowiedz nie teraz tylko kiedy a nie bylem na wakacyjnym nie odemnie zalerznego powodu aczkolwiek byczylem sie 3 miechy na l4 ponoc z dniem 1 stycznia bede musieli zaplacic zalegly oj nie ktorzy maja z tamtego roku caly ja o wiele gorszy nie jestem
i tym milym akcentem skresliwszy liczby do zabawek wieczornych mini multi zycze wam milusinscy samych dobrych typow i radochy z ogrywania ts
Trafiony-uprzedzony
aaa kotki dwa gryksiu idzie aaa ps jak mi sie cos cyferkowego przysni to zapodam o ile bede pamietal
Słodkich koszmarów
Tylko na chwilę,miłego
No to hejco miesiac jakbym trafial raz 5\5 multi...to bym nie chcial w nic innego wygrywac,nawet 5 w mini
Narzekamy na monopolistę TS.
Co słychać?>To co widać
Owczy Pęd namiętnie ciśnie jedynkę[1]-jak zwykle
Witam!!!
Owczy Pęd namiętnie ciśnie jedynkę[1]-jak zwykle
Witam!!!
To możesz grać w tanie Lotto de.
Gonzaga.
To podaj nawet 15 liczb do Lotto de, jutro się dowiesz czy...WYGRASZ.
Janosik jutro im się przyjrzy i wyda ... wyrok na liczby.
Cześć
L4
Awy gracje dalej ja teraz tylko lotto i euro
Dziś były kosy lustrzanki a wieczorem mają być normalne kosy czyli 66
Jutro rano znajdziesz odpowiedź na blogu Janosika albo na Multipasko pl.
Tak fajnie i sympatycznie
Robert grasz w Eroine?
Robert grasz w Eroine?
Gram 1 zakład tylko
O! jest multipaskowy mąciwoda.
Sen mialem snilo mi sie drzewo i spadające konary coto oznacza
Robert. to.znaczny..że..konar..powinien.zaplonąć ...a jak.nie płonie..to..do..wycięcia
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko....
jak by co to mnie tutaj nie ma nie był
o mam jeszcze lekcje do odrobienia
o mam jeszcze lekcje do odrobienia
A jeśli..do mnie..ta Andaluzja..to.ja nie boje..się.prawdy..nawet..tej....każdej.
https://www.youtube.com/watch?v=rudT9uqh6Uc
film leci cały bez reklam tylko poczekaj aż się zacznie
film leci cały bez reklam tylko poczekaj aż się zacznie
Tomi.a ja ostatni.złoty płyn.najwyżej.mnie..zwolnią.rano..na 6:00
I koniec..grania..jakieś..ochlapy..mi zostały..Ale..jutro..Lotto..z Plusem..zagram..zostawię..sobie...kupony..na pamiątkę....czy..bym coś..wygrał.czy.tylko..utopia..