Wpisy 3 373 078 – 3 373 177
6 października 2018 15:01 → 6 października 2018 17:36, 100 wpisów
Rosja i Niemcy zawsze podawali sobie ręce ponad nasza głowa w historii jest na to masa dowodów teraz jest nie inaczej przykład np Nord stream
prawde mowiac nie wiem co to jest nie bede sie wymadrzal zaraz lukne
No..właśnie...to..w takiej.sytuacji..Wyplywamy..na morze..i.albo.gaz..jest.tani.dla.nas..albo.niema.budowy.gazociągu...bo..Polska..płaci..najdrożej..za gaz..to..jest..nie do..przyjecia..
Pomacham i lecę
To jest jeden z przykładów wymieniać można masę i nikt mi nie powie ze własna historia się nie liczy o tym zawsze trzeba pamiętać .A Unia europejska w tej chwili zmierza w tym samym kierunku co kiedyś ZSRR I tyle w temacie
Daliśmy.sobie.po..razie...jest.ok..pełna.zgoda..ok. ciężar..z wątroby..zwalony.. bez urazy..
forsami napisz mi ale spokojnie czemu tak ciebie boli jak sie pisze z malej litery ja nie zwracam na to uwagi nie robie tego specialnie czy zeby kogos wnerwic
Za dużo jest tego pokoju na świecie, trzeba znowu wojnę wywołać
Forsami alleluja i do przodu
Angielski kiedy będą skany wygranych z nowych statystyk
Gryks wiesz co to jest hierarchia
1,2,3 najważniejsze oddziały TS-a w Polsce
Konferencja głosowa dnia 06.10.2018 - 16:00 - AKTUALNIE TRWA.
Witajcie,
Lottoforum.pl organizuje pierwsze spotkanie na komunikatorze głosowym (całkowicie bezpłatnym), które ma na celu omówieniu kilku kwestii dotyczących lotto.
Komunikować będziemy się tradycyjnie używając tylko mikrofonu bez kamery. Po zakończeniu spotkania istnieje możliwość video-konwersacji zależnie o Waszego wyboru - prywatnie.
Głównym prowadzącym spotkanie będzie @dariuszw w których będzie omawiał kwestie dotyczących Mulit - Multi ( + ) oraz Mini Lotto.
Wykresy
Analizy
Ciekawostki
Oraz inne cenne informacje
Aby dołączyć do spotkania należy wejść pod adres - https://discord.gg/K4bA32d gdzie automatycznie połączy z naszym serwerem.
Z komunikatora można korzystać w przeglądarce lub z aplikacji zainstalowanej na komputerze.
Serdecznie zapraszamy!
Zarząd lottoforum.pl
Witajcie,
Lottoforum.pl organizuje pierwsze spotkanie na komunikatorze głosowym (całkowicie bezpłatnym), które ma na celu omówieniu kilku kwestii dotyczących lotto.
Komunikować będziemy się tradycyjnie używając tylko mikrofonu bez kamery. Po zakończeniu spotkania istnieje możliwość video-konwersacji zależnie o Waszego wyboru - prywatnie.
Głównym prowadzącym spotkanie będzie @dariuszw w których będzie omawiał kwestie dotyczących Mulit - Multi ( + ) oraz Mini Lotto.
Wykresy
Analizy
Ciekawostki
Oraz inne cenne informacje
Aby dołączyć do spotkania należy wejść pod adres - https://discord.gg/K4bA32d gdzie automatycznie połączy z naszym serwerem.
Z komunikatora można korzystać w przeglądarce lub z aplikacji zainstalowanej na komputerze.
Serdecznie zapraszamy!
Zarząd lottoforum.pl
Loteria liczbowa
Zapraszam - https://discord.gg/Uvr7s8a
Przekonajcie się sami jak sprawa fajnie wygląda. Dariusz rozmawia o ciekawostkach z ludźmi, statystykach i analizach.
Przekonajcie się sami jak sprawa fajnie wygląda. Dariusz rozmawia o ciekawostkach z ludźmi, statystykach i analizach.
>> Oraz inne cenne informacje <<
Prorok darius,x o takim to nie słyszałem, znowu tęcza dostanie po
Zgrywus.
Oglądam, czytam to mieszkając w Czechach i czytając komentarze, myślę sobie, że wiekszosci tutaj brakuje tak bardzo dystansu nie tylko do siebie, ale także do innych. I dzięki temu nie tylko mnie nie chce się tam wracać. Ludzie, spróbujcie tylko żeby ktoś powiedział: to było dobre, wzruszyło mnie. Ocenianie, że -ten jest fałszywy, ten jest cwelem i pedałem, ten jest idiotą jest poniżej poziomu i pokazuje tylko, że jakkolwiek nie będziemy próbować i tak ktoś rzuci błotem.
Amen
Amen
Ja jednak pozostanę tym przaśnym Polakiem zagryzając chleb ze smalcem i klękając przed Bogiem
Pamiętajcie, w starym wynalazku który TS chce przywrócić do życia jest ponad 1 212 000 możliwych kombinacji aby trafić główną wygraną.
W Mini jest tylko około 850 000.
Wniosek:
Trzeba grać w Mini, taniej i łatwiej trafić.
W Mini jest tylko około 850 000.
Wniosek:
Trzeba grać w Mini, taniej i łatwiej trafić.
Junak.
Taki za 5 pln:
Zakłady Specjalne.
Zakłady Specjalne.
Kiedyś były na Sylwestra, Dzień Kobiet.
Godzina 15:
Kraków +23.
Kraków +23.
wiecie dlaczego plus jest losowany ostatni
bo jakby byl na poczatku
10/80 = 1/8 szansa
a na koncu jesli trafimy 9/10
to szansa ostatniej lizby jako plus to 1 / 61
bo jakby byl na poczatku
10/80 = 1/8 szansa
a na koncu jesli trafimy 9/10
to szansa ostatniej lizby jako plus to 1 / 61
optymalnie 10 / 61 czyli 1 liczba najczesciej pada jako plus jesli nie trafiamy nic do ostatniej lizby
witam wszystkich jak mija dzionek
Angielski
Gdzie są fotki wygranych ze statystyk
No comments
witaj adis8
Ty się uważasz za wielkiego informatyka
ja bym upiekła w kostke z przyprawą do ziemniaków, pieprzem solą między tym czosnek w łupinie ząbki, i rozmaryn...albo ciacho...i zupka krem...