Wpisy 3 371 830 – 3 371 929
5 października 2018 07:32 → 5 października 2018 12:24, 100 wpisów
Krasnale przywitał się z Tobą
Ktasnalku
Krasnalku
A ja gram raz dziennie ale gram
Wczoraj grałem w Mini i tylko 2/5
Dziś raczej będzie 55 i 69
80 wczoraj ładnie weszło ale miałem tylko 3/5 w Mulatkę
Krasnalek ja Ci podpowiem i wygrasz dużo pieniążków
Hurrem.
Przerwa. Idę do sklepu.
Czy pisanie sam ze soba i odpowiadanie nsobie tez sue liczy?rece opadaja...z klawiatury
Tomi
Kolego ręce Ci opadają bo trzymasz je w górze.
Trzymaj je normalnie to Ci ulży
Kolego ręce Ci opadają bo trzymasz je w górze.
Trzymaj je normalnie to Ci ulży
Tomi, to o czym piszesz, owszem - się zdaża, ale często też powstaje złudne wrażenie przez pewne tylko podobieństwo
I do jednego wora upychasz burakocebulaki do innego osoby zakłamane do jeszcze innego durni a że się to tu wyjątkowo zgrabnie miesza to co niektórzy userzy są, nieomal jak kot Schroedingera i potrafią być w dwóch "stanach" na raz
I do jednego wora upychasz burakocebulaki do innego osoby zakłamane do jeszcze innego durni a że się to tu wyjątkowo zgrabnie miesza to co niektórzy userzy są, nieomal jak kot Schroedingera i potrafią być w dwóch "stanach" na raz
w innych siedzą z zupełnie inny poczuciem humoru
itd itd a worów jest więcej jak możliwości typowań
itd itd a worów jest więcej jak możliwości typowań
Robaliński jesteś kotem Schroedingera?
Robaliński możliwości typowań są policzone
Robaliński policzyłeś już ile jest worków?
Ten znowu uskutecznia idiotyzmy chcąc pobić swój rekord w ilości kretynskich wpisów za wszelką cenę chce udowodnić że nie ma większego osła choć nie musi odkąd się pojawił nie ma lepszego numer jeden z nagrodą jobla za ten tamten rok z nominacja na następny
SM jest obojniakiem ? Tak pisał w nocy.
Robaldobrea co sadzisz o upadku lotto?Widac ze jest drogie i ludzie wcale nie chca milonerami byc tylko miec chociaz jakas mala wygr ktora cieszy
Tomi
Nie przesadzajmy z tym "upadkiem" - gdzieś, w kilku miejscach, zdecydowanie przegięli, ale ludzie grają, o prawda w zasadzie to prawie same "Dziadki Leśne" - w większości raczej takie towarzystwo 40+ - 50+, ale jak da radę dopełznąć do kolektury, to dopełznie...
Nie przesadzajmy z tym "upadkiem" - gdzieś, w kilku miejscach, zdecydowanie przegięli, ale ludzie grają, o prawda w zasadzie to prawie same "Dziadki Leśne" - w większości raczej takie towarzystwo 40+ - 50+, ale jak da radę dopełznąć do kolektury, to dopełznie...
Od kiedy Pasko miał wprowadzić limit do trzech wpisów na dobę dla Sebastiana
Robal trochę szacunku dla starszych. Pamiętaj że Ty kiedyś też będziesz w takim wieku
jacunn
ale o co chodz ? ja sam jestem Dziad leśny - grubo ponad te +
ale o co chodz ? ja sam jestem Dziad leśny - grubo ponad te +
Dziadek Leśny, który to pamięta nawet takie reanimowane teraz Zakłady Specjalne
pięć zeta - noooo, jeśli się to - cena - potwierdzi, to w teesie rządzą kosmici
i zabawnie i ciekawie będzie zobaczyć - jaki będzie ruch w tym interesie ...
pięć zeta - noooo, jeśli się to - cena - potwierdzi, to w teesie rządzą kosmici
i zabawnie i ciekawie będzie zobaczyć - jaki będzie ruch w tym interesie ...
W miejscowości Wielichowo padła wygrana 2 000 000,00 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowo�ci Zabrze pad�a wygrana 132 951,20 z� w grze Mini Lotto
W miejscowoďż˝ci Władysławowo padďż˝a wygrana 132 951,20 zďż˝ w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
ostatnie losowanie ZS - w 2008, to cena, jak w mini, prawdopodobieństwo 5/5 z 45 - podobne,
ilość wygranych - także cel wtedy - jakoś określony
A teraz ? przecież - to tylko strzyżenie - bo gdzie przekażą z okazji odzyskania ? na ochronę pomników przed gołębiami ?
nooo, wielce ciekawym będzie - zobaczyć ilość zawartych zakładów
ilość wygranych - także cel wtedy - jakoś określony
A teraz ? przecież - to tylko strzyżenie - bo gdzie przekażą z okazji odzyskania ? na ochronę pomników przed gołębiami ?
nooo, wielce ciekawym będzie - zobaczyć ilość zawartych zakładów
Cześć
Co robicie ?
Podam tylko liczby i znikam aby nikogo nie drażnić
Seba dlubiemy sobie
Zadowolony...
No to dawaj bo zaraz banan
-prawdziwi Dziadkowie Leśni zasiadali w poprzednim składzie Trybunału Konstytucyjnego
Coś mi się wydaje że Pasko wprowadził zasadę trzy wpisy na godzinę dla niektórych nicków
jak nie urok to sraczka,zawsze coś musi nawalića ts mnie nie lubi i nie daje wygrać
Cześć
Dusia mnie jakiś czas temu też poszła pompa-kupiłem na OLX za 50 zł plus 50 zł taxi do Zabrza i chodzi jak nowa
Chciałem wam podać liczby ale coś się zacięło i nie mogłem tych liczb przez godzinę podać
Teraz uważajcie zaraz podam liczby które uważam że dzisiaj wejdą i wygracie dużo pieniążków
złoty właśnie dzwoniłam do mechanika ,w poniedzialek dam mu kluczyki i doholuje go na warsztat
Dusia -wymiana pompy to robota na miejscu 20 minut i po robocie szkoda kasy na mechanika i holowanie
a sprawdzasz pompe-zdejmujesz wężyki i kręcisz czy pompuje paliwo
aha Dusia jeździj zawsze z przynajmniej połową w zbiorniku paliwa to przedłuża żywotność pompy
moje auto syn użytkuje jako nasz kierowca,to wiesz jak młodzi tankują..ale ok dzięki
do zaświecenia czerwonej lampkipotem podjeżdza na stacje i wyciąga do ciebie rękę
Zloty racja by nie wyciagac paliwa do czer lampki...tez tak robie widze roznice