Wpisy 3 371 630 – 3 371 729
5 października 2018 00:00 → 5 października 2018 00:59, 100 wpisów
emerytka 46 dlaczego nazywasz sebastiana osłem przecierz on jest człowiekiem a nie zwierzeciem zwierzeta nie umieja pisać z tego co sie orientuje a sebastian tu pisze posty
Złoty ten lesieu to chyba jakiś dziwny
Bo jest osłem.
Arczi piszę i mam 1 miejsce w pisaniu a Ty 20 ste
Ośle.Jesteś dziwny ? A czym to się objawia ?
emerytko 46 nie jest osłem wcale tylko człowiekiem
Ośle .Szczycisz się tym 1 miejscem? To niechlubne 1 miejsce.Nie wiesz o tym ?
Arczi to starsza pani i jej nie przetłumaczysz. Coś sobie zakodowała i ciągle to powtarza -jak katarynka
Trzeba jej tylko współczuć
Jesteś katarynką sebastianie ?
arczibalik73 -to jest proste sama się chce wykluczyć a Pasko nie chce jej pomóc
Może ona ma Alzheimera i już nic na to nie poradzisz
Złoty
sebastian ja niezwarzam na to które mam miejsce czy jaka pozycje w tabeli zajmuje, i w czym mnie to wali poprostu, co i kto sobie o mnie mysli
Wpis 640
zloty
Nie potrafisz się zdecydować ?
Nie potrafisz się zdecydować ?
Arczi żartowałem przecież
SM .Masz alzheimera ?
Najwyższy czas aby się wykluczyła
Arczi-To wcale nie jest takie pewne
Być może powtarza się "Sen nocy letniej"Szekspira
Być może powtarza się "Sen nocy letniej"Szekspira
Gonzo bono czy Ty się dobrze czujesz ?
SM.Wykluczyłeś się.Najwyższy czas.
3 371 640 złoty widze co emerytka 46 pisze i mysle ze Pasko to tez dojzy i odpowiednio zareaguje na takie wyzwiaska pod sebastiana adresem
arczibalik73
Czytaj cały czat,to będziesz wiedział,co Pasko ma dojrzeć.
Czytaj cały czat,to będziesz wiedział,co Pasko ma dojrzeć.
Ona może zaoferować fre fre fre no jak to się nazywało?
3 371 646 sebastian ja na Ciebie sie nie gniewam, czy gdzies coś tu napisalem takiego?
Arczi ja to wiem
SM.
A ty też masz coś do zaoferowania ? Czy tylko idiotyzmy ?
A ty też masz coś do zaoferowania ? Czy tylko idiotyzmy ?
SM.
Brak słów.Tylko obrazki masz do zaoferowania ?
Brak słów.Tylko obrazki masz do zaoferowania ?
emerytko 46 niechce mi sie czytac całego czatu, i co wczesniej kto co pisał ja wszedłem tutaj teraz i widze co piszesz pod adresem sebastiana teraz, i jak go nazywasz,a kobiecie chyba takie cos nie przystoji co?
A to jest kobieta ?
arczibalik73
Odsuń się od stołu.
Odsuń się od stołu.
Matko i córko
SM .
Jesteś kobietą ?
Jesteś kobietą ?
Arczi gdybyś miał taką żonę to co byś zrobił?
To znaczy jesteś oślicą ?
3 371 665. jakiego stołu co ty znów bredzisz kobieto?
670
arczibalik73
Ty bredzisz.
Ty bredzisz.
Uuuuuuuuu
sebastian Ciebie tez prosze o jedna zecz nie zaczepiaj emerytki 46 i nieswyzywajcie sie wzajemnie bo to nieładnie tak jest
ia ia ia
Ja nikogo nie wyzywam Arczi
Arczi jak wyzywam to proszę o nr wpisu
emerytka 46 a co jestes obojniakiem? czy merzczyzna co?
Obojniak
Arczi nr wpisu proszę gdzie wyzywam
Maklerek lubi wodorosty ?
Arczi jesteś?
3 371 677 ja nie wiem czy wyzywasz czy nie ,ale nie zaczepiaj emerytki 46 poco ci to?, a jesli chodzi o to czy chciałbym mieć taka żone to odpowiadam ze nie bo cenie sobie wolnosc, poco mam miec taka żone? ja wole być singlem,poco mi sie uzrzerac z jakąś wścbska kobieta, cz ja musze miec tak dobrze jak wszyscy zaraz ?
Gonzo bonzo jesteś łgarzem. ?
niemoge miec lepiej
Arczi ale to mnie zaczepiają
A ja będę się zawsze bronił
Ona jest wścibska ?
emerytka 46 z tym obojniakiem to prosze bez obrazy oczywiscie, ale jesli np jestes merzczyzna to dlaczego podajesz nik emerytka46 a nie emeryt46 np,
Gonz bonz kim jesteś nie pisz tu bo tylko zaśmiecasz .
Rozumiesz ?
Emeryt 46 ?
A to jest emeryt ?
sebastian jestem jestem tylko czytam wczesniejsze wpisy ktore nie zdazyłem wczesniej przeczytac
To dlatego tak się zachowuje ?
Arczi przeczytaj i znajdź wpis w którym ja kogoś wyzywam ok ?
To teraz wszystko wiem
To jest napewno Emil
Ale numer
Idę spać
Dobrej nocy
Dobrej nocy
pytanie jest takie jesli emerytka 46 nie jest emerytka lecz emerytem to drugi nik pana emeryta to chyba jest zbierznosc a moze ta sa bracia albo jedna i ta sama osoba co? jak myslisz sebasstian moze to tak być? oczywiscie do kolegi emeryta nic niepije tylko pytam jak to jest w koncu tutaj
sebastian nie nie az tak do tylu wpisów nieczytam co tam kiedys pisales, tylko te czytam co pisaliscie kiedy ja Tobie odpisywałem czy emerytce 46
posłuchajcie drodzy czatowicze ja tu nikomu z was nie ublizam i sie z nikogo nie nasmiewam, wszystkich wasz szanuje i lubie ,ale nieraz jak czytam niektóre dyrdymaly i przekomarzania wasze to mi sie chce poprostu smiac, bo zachowujecie sie jak dzieci z piaskownicy którym zabrano lizaka,i sie kłoca o tego lizaka, widze tu takie powane niki jak np emerytka46 np, to chyba juz starsza osoba i wiekowa co?a nieraz pisze tak jakby byla lub jest mała dziewczynka lub małym chlopcem, ludzie dajcie sobie na wstrzymanie, czy nielepiej byc dla siebie poprostyu milym, czy lepiej sie sprzeczac od jakis osłow itd?zastanówcie sie nieraz nad tym co piszecie i do kogo tez , my wszyscty tu jestesmy po to aby dobrze sie traktowac i zyc w zgodzie i aby miło nam tu leciał czas,w naszym gronie,badzcie dla siebie wyrozumiali i mili oto was wszystkich prosze nie kloćcie sie bo zycie jest zbyt krotkie aby wchodzac yuyaj sie jeszcze stresowac niepotrzebnie
wchodzac tutaj mialo byc przepraszam za błedna literówke
Jeszcze wszedłem na chwilę
wykly jak na uczelni i
3 371 693.sebastian nie wyganiaj nikogo stąd kazdy tu moze wejsc i pisac z nami i wymieniac sie pogladami . uszanujmy wszystkich tu którzy tu na forum tu zagladaja, bo razem tworzymy tu spolecznosc tej stronki
Słuchaj Arczi
Niepotrzebnie jej lub jemu napisałeś że jest obojniakiem bo widocznie to prawda a chciał żeby to była jego tajemnica. I poszedł się pewnie poplakać.
Niepotrzebnie jej lub jemu napisałeś że jest obojniakiem bo widocznie to prawda a chciał żeby to była jego tajemnica. I poszedł się pewnie poplakać.
Zerro wykły czy kły?
Arczi nie wyzywaj Cię proszę nikogo od obojniaków bo to nieładnie z Twojej strony
Seba, czat jest Twój
sebastian ja tego niemoge stwierdzic niewidze tej osoby tutaj tylko widze to co pisze, jesli pisze ze niejest emerytka to jak inaczej moge to rozumiec facet lub obojniak chyba , ale ja tej tu osobie nie ublizam tez wcale tylko moge tak napisac ale w zadnym najmniejszym stopniu niechiałem tej osoby obrazic jesli to zrobilem i ta osoba czuje sie przezemnie czyms dotknieta to bardzo ja za to przepraszam
A ja wyganiam do spania nie dlatego że chcę się kogoś pozbyć
Tylko ze względu na jego zdrowie. Bo byli bardzo śpiący i przypomniałem im to w formie żartu
Tylko ze względu na jego zdrowie. Bo byli bardzo śpiący i przypomniałem im to w formie żartu
Y
Zerrro czy nie jest mój tylko ogółu zapięte to sobie
Czat
sebastian kiedys tu był jeden kolega na czacie ktory chcial z ludzmi grac w gry liczbowe z ktorym ja sie zaprzyjazniłem moge tak powiedziec on zostal tu wyzwany od gejów, i stad odszedl bo niemogł zniesc upokozenia od tu nie ktorych osób, napisał domnie na fejscie ze odchodzi poniewaz był tu wyzywany od pedałow itd,
Na czat może przyjść każdy i być na nim ile zechce
Aby zachowywał się godnie
Arczi i to była zasługa elity która tu kiedyś była sam dobrze to wiesz
Dlatego plan był taki aby tych ludzi się stąd pozbyć
Częściowo się to udało