Wpisy 3 370 390 – 3 370 489
3 października 2018 23:14 → 3 października 2018 23:43, 100 wpisów
Liczby tez na messa juz nie daje 2 te same piatki to juz lipa nie idzie i nie dziele sie z liczbami
Podajemy.liczby do losowań Loto.1,2,4,19,21,35 brać podpisywać wszystkie ubrania
Ale Bar Ale Bar jest wielki.to jest..pewne.nawet..z kolchozu..zwalniają..i dobrze.
po przyjmowali po znajomosci nie mówiłem ci Forsami bo zapomniałem robi kilka nowych to też może byc powód
Stęga..i czerwony.dywan..Straszęcin Łańcut.Tworki.Kobierzyn.i wstęga.
popatrzcie sobie przez noc, szczególnie Zibi i Robaki, na największego bajkopisarza na MP wszech czasów
Vonde.mam taką petarde..jak na Sylwestra.że.nic tylko sobie..robie..ja..ja ha ja
to nie zazdrościć tylko samemu się starać by do tego grona dołączyć elitarnego
Mulag..i jak Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Mulag..ja huz oo po 3 Tarnów ul Lwowska fala badania radio Maryja i demon południa będę Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Jestem po kolchozie..slabym.a le czaje..co nieci..oo co tu.kto.pozdrawia.knmieci
facet w cywilnym ubraniu nie może salutować do pustej głowy
MUSI być czapka WOJSKOWA
MUSI być czapka WOJSKOWA
W usa.. salutuja..ale..to tempe leby..ale..nie z naszej Polskiej.Łeby
Otóż nocnik od obrazu niczym się nie różni bo to na ścianie i to na ścianie
ale nocnik ani hełm nie pasuje do ubrania cywilnego
więc jak o mało co szeregowiec może dowodzić wojskiem, armią ???
więc jak o mało co szeregowiec może dowodzić wojskiem, armią ???
fajna para
JAJA KO robiący codziennie selfie
a żona codzienne przymierzanie kreacji
czyli 365 w roku
co za praca
JAJA KO robiący codziennie selfie
a żona codzienne przymierzanie kreacji
czyli 365 w roku
co za praca
Mój dziadek tak kiedyś wpadł do chałupy i zaczął wszystko z szuflad babci wywalać i ona w końcu nie wytrzymała i się go pyta...czego szukasz...ooo widzisz , już znalazłem ...glosu Twego
Emeryt..wiedz..że wohskiem może.dowodzić..nawet.szeregowy..żołnierz jeżeli..został.wyznaczony..rozkazem..np w czasie..wspólnych.cwiczeń..na poligonie..manewrów..itd..itd..
Cześć
Co robicie?
Nie tłumacz emerytowi bo to jest dla niego za trudne do zrozumienia
Forsiasty , ja byłem dobry w wojsku na zajęciach z kamuflażu Sierżant się mnie pyta następnego dnia , czemu nie byłem na zajęciach
Dziś zatypowalem 4 mecze. W tym jeden dla jej na przekór. Właśnie ten przekonywać nie wszedł a reszta luzik. Czyli moja trafialność wynosi 75 %
Junak ok zaraz patrzę
E tam zaraz znawca
Taki sobie
Junak już patrzę
Voondeoff ja mam sokoli wzrok uderz piłeczką golfową i zapytaj się mnie czy widziałem, gdzie poleciała. Odpowiem, że widziałem ale już nie pamiętam gdzie
Ajesz się w Lotto płacili podatki dochodowe rachunkowość ubezpieczenia społeczne w sprawie przywrócenia do tego nie chce być na to biorą mnie w domu jestem jak to nie wiem czy mam na myśli o perłowa platynowa srebrna do tego