Wpisy 3 369 990 – 3 370 089
3 października 2018 18:52 → 3 października 2018 20:47, 100 wpisów
Gryksio zaraz się będziesz cieszyć
Mi pasują k.7
prawda to że
demokracja to rządy wiekszosci z poszanowaniem praw mniejszosci?
demokracja to rządy wiekszosci z poszanowaniem praw mniejszosci?
czyli jak zalozmy robia droge i ja sie nie zgadzam to powinni wybudowac wiadukt
albo jak jest jakis model malzenstwa to powinni dac prawo gejom i lesbijkom
Co do gejów i lesbujek prawa małżeńskie ok nic więcej dokładniej ho mi o dzieci
Cześć
Co robicie ?
trzeba sie kierowac dobrem obywatela czyli tez dobrem dziecka
Czesc Sebus
I wszystkim
Pisałem że będzie 55 ?i jest
A co do dróg przykład ok ok w Legnicy z rzadu dali Legnicy na obwodnicę tylko że ma iść przez osiedle i ludzie się buntuja a że wybory są obiecanki cacanki
Cześć Kwiatuszku
Dobro dziecka jest takie by miało dzianych rodzicow co tam ze nie piją od bida ale ciepło miłość itp
Słuchajcie dzisiaj miałem dobry dzień Zaraz wam powiem dlaczego wygrałem
Znam ludzi nie mogących mieć dzieci z różnych powodów czy nawet wsio ok ale nie mają od mieszkanko 40 metrów 2 pokoje różnica 10 lat oboje pracują 2 auta lecz nie mogą adoptować bo za mały metraż mieszkania od dobro dziecka
Wygrałem w mulatkę cztery z pięciu pięć z sześćiu i sześć z siedmiu.
Do każdego zestawu zabrakło mi tylko jednej liczby i to tej samej i to żeby było śmieszniej to dałem piątkę liczbę 5 i wyszła liczba 6 i bym miał 5 z pięciu 6 z 6 i 7/7
Tak to bywa
Czuję że niedługo etap 7/7 w Mulatkę zaliczę
Ostatnio calu czas 4/5 i to już jest męczące
No mecz obejrze...jest.Chociaz ja wole kobiecy tenis ziemny...Jakos to mnie wciaglo...a coraz wiecej mlodej krwi...Sabalenka,Wang Qaing,Osaka Naomi czy Kontaveit Anett,Camila Gorgifajnie graja.A z naszych czekan na Swiatek Ige
U mnie też coś nie tak non stop ostatnio 4/5 dycha życia czeka w kolejce wychodziła na 14 ale ts nie popuszcze musi wleźc ta dycha
Forsami
nie "świruj" - po prostu - lotto jest mało grane, a tees obiecuje dwie bańki, ale - zbiera od "zera" - kasa na wypłatę musi rzeczywiście wpłynąć z zawieranych zakładów - taki klimat
nie "świruj" - po prostu - lotto jest mało grane, a tees obiecuje dwie bańki, ale - zbiera od "zera" - kasa na wypłatę musi rzeczywiście wpłynąć z zawieranych zakładów - taki klimat
Miałbym 5/5 ale liczby w testerze sprawdzałem i popaliło styki wszystkie informacje przekazywane są z tąd do centrali
Robalmtslalem podobnie...skoro nie dobili do 2 baniek to po ci kumulacja jeslu ludzue i tak malo graja...ja tez w sobote jak ciekawa kumul...albo we wtorek jak z 10 baniek jest
Tomi tobie nie ho o ziemnego lecz o tą młoda krew by myć oko zawiesic
Pogoda mokra wieje a ja muszę wyjść do bidry i się puścić zbieram się od 3 h
Jak bys nie podał mógłbyś liczyć na 8/10 a tak spaliło ci numery jak umnie
K29 za rozjechanie znaku STOP kombajnem masz na 3 lata zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych, zmiany fotek w profilu, itd
Gryks...mozna grac u buka na tenis ziemny...ale jak Mugyruza odpada,Halep odpada czy Jelena Ostapienko to ...dobrze ze nie obstawiamw 2019 Aryna Sabalenka bedzie w pierwszej 3...Bialorusinka dobrze czyta gre ale tez gra tenis silowy a serwis to +- 185 km\h.Ale Chinki tez daja czadu chociaz to techniczny tenis
Wolna ręka na wstawianie fotek wygranych
Miłego
Jeszcze tylko serwer niech nie podaje naszych cyfr do centrali lotto i bedzie git
A jeszcze czekam na dyche życia zawsze w pazdzierniku 9/10 raz na mokro 2 razy na sucho
A czemuż to taki negatywnie nastawiony jesteś ktos ci cos zrobił