Wpisy 3 369 930 – 3 370 029
3 października 2018 18:00 → 3 października 2018 19:42, 100 wpisów
3 369 929.
mnie NIE bawi wiecej nikow, A co inni mysla tak jak Jocia, Galik = to sa KIEPSKIMI
mnie NIE bawi wiecej nikow, A co inni mysla tak jak Jocia, Galik = to sa KIEPSKIMI
Nie jestem maklerem gryks on się zawsze wtrąca jeżeli chodzi o statystyki
Hej,
MUlti-Multi najlepsze liczby z 80 liczb to 23 liczby -->07,09,11,15,16,20,23,24,26,28,35,37,40,45,50,52,64,66,67,75,76,78,79<----
Przykładowe wygrane tylko 6 losowań /30.09.18 godz.21.45 -7-/01.10.18 godz.14.00 -7- /01.10.18.godz.21.45 -8- /02.10.18. godz.14.00 -8- / 02.10.18 godz.21.45 -7- /03.10.18. godz.14.00 -7-.Pozdrawiam.
Przykładowe wygrane tylko 6 losowań /30.09.18 godz.21.45 -7-/01.10.18 godz.14.00 -7- /01.10.18.godz.21.45 -8- /02.10.18. godz.14.00 -8- / 02.10.18 godz.21.45 -7- /03.10.18. godz.14.00 -7-.Pozdrawiam.
coz galiczek zgoszknialy staruszek szkoda mi chlopaczka z jednej strony problemy natury fiziologicznej tzn z 1 i 2 tzw no i czesto jak chce sie wypowiedziec sie opluwa stad te frustracje na wszystko co uwaza innaczej chcialby zeby kazdy jak on tak samo myslal uwazal to samo chcial w to samo wierzyl ma jedna rozrywke to zielona a dokladnie kilka nickow nie wiem jak wy ale ja jestem dla niego wyrozumialy
a moze galik i majfan to to samo tak samo zgoszkniali chcieli by by kazdy byl taki jak oni i tak samo myslal coz jest innaczej kto nie jest jak oni jest przeciwko nim jest najgorszy coz niech ich skreca niech ich boli a ja mam radoche
zapomnialbym o joci ciekawe czy ma tu jakis jeszcze nick juz nie pamietam co tam ja mialem z nia z tego co wiem to fajna babeczka w realu nie bede pisal kto tak pisal bo moge dostac opr tylko czemu taka polonistka na czacie byla przeciez to nie szkola a jak sie zwraca uwaga to po zlosci trza robic ja tak mam ciekawe czy jak z kims rozmawia czy tez wymaga by akcentowac jakos jak jest wyraz np Polak czy slyszy ze moze polak coz lenistwo w moim przypadku i przekomazanie by zrobic na zlosc na przekor jesli jocia czyta to ja pozdrawiam bo z tego co pamietam lubila cofac czacik pamietaj jociu ze ja jak nawet kosa miedzy nami sebusi dalem zolta karteczke jak jechala po tobie w sumie dalej jedzie myslac ze nikt nic nie wie
emeryt coz zrobic plujka z niego kto wie co bedzie z nami w jego wieku oby sie chlopnika nie zapomniala i nie pekla
ide se przygotowac szamanko bede zioral ......adis masz moze 1 liczbe ktora mogbys podac u mnie masz typniete jak bys chcial cos pozyczyc
Ja gram na spontana gdzie jestem tam wysyłam Multi 5 liczb 4 losowaniamoże tak ich oszukam
tomi a prubowales kupic np 1 zakladzik mini i skreslic wlasny 1 lub dwa z obokami ja tak mam zamiar zrobic zdaje sie 1 raz np 19 22 25 28 31 i dac 18 23 24 29 32 lub 18 22 25 27 30
nie wiem na ile obliczenia Pasko co do ilości zakładów są realne, ale zejście w MM na 280tyś to już DRAMAT
Kiedyś mini kreślilem 2 miesiące i 4/5 trafiłem ...ale jaki wkład 150 zł na miesiąc +-
na pewno jest jeden powód, przerost gier, chyba nigdzie niema tyle gier nawet codziennie
Wisła Sandomierz - Korona Kielce 3-2 w pucharze Polski i Korona out !!!
ale coś czuję że jak już będą kupony na zakłady specjalne ,to okazja się znajdzie
Ktoś coś pisał o specjalnych??.
Co gdzie kiedy??
Za ile z ilu??
Hej można gdzieś tutaj sprawdzać w wysokich wygranych wygrane w zdrapkach oraz w której kolekturze?
Faralku
Nic nie pisze na mp? Ani na Lotto.pl...
Faralku
Ale takie drogie...
Dotam grasz w realu w mm??
3 369 955. emeryt 2018-10-03 (18:39)
kolejna niespodziewajka wg mnie mniejszego kaliberka niz porazka moiej kochanego zaglebia lubin z huraganem morag mam nadzieje ze braciszkowie z areczki pomszcza no chyba ze tez polegna
kolejna niespodziewajka wg mnie mniejszego kaliberka niz porazka moiej kochanego zaglebia lubin z huraganem morag mam nadzieje ze braciszkowie z areczki pomszcza no chyba ze tez polegna
Gryksio nic z twoich..
Dotam
Gryksio zaraz się będziesz cieszyć
Mi pasują k.7
prawda to że
demokracja to rządy wiekszosci z poszanowaniem praw mniejszosci?
demokracja to rządy wiekszosci z poszanowaniem praw mniejszosci?
czyli jak zalozmy robia droge i ja sie nie zgadzam to powinni wybudowac wiadukt
albo jak jest jakis model malzenstwa to powinni dac prawo gejom i lesbijkom
Co do gejów i lesbujek prawa małżeńskie ok nic więcej dokładniej ho mi o dzieci
Cześć
Co robicie ?
trzeba sie kierowac dobrem obywatela czyli tez dobrem dziecka
Czesc Sebus
I wszystkim
Pisałem że będzie 55 ?i jest
A co do dróg przykład ok ok w Legnicy z rzadu dali Legnicy na obwodnicę tylko że ma iść przez osiedle i ludzie się buntuja a że wybory są obiecanki cacanki
Cześć Kwiatuszku
Dobro dziecka jest takie by miało dzianych rodzicow co tam ze nie piją od bida ale ciepło miłość itp
Słuchajcie dzisiaj miałem dobry dzień Zaraz wam powiem dlaczego wygrałem
Znam ludzi nie mogących mieć dzieci z różnych powodów czy nawet wsio ok ale nie mają od mieszkanko 40 metrów 2 pokoje różnica 10 lat oboje pracują 2 auta lecz nie mogą adoptować bo za mały metraż mieszkania od dobro dziecka
Wygrałem w mulatkę cztery z pięciu pięć z sześćiu i sześć z siedmiu.
Do każdego zestawu zabrakło mi tylko jednej liczby i to tej samej i to żeby było śmieszniej to dałem piątkę liczbę 5 i wyszła liczba 6 i bym miał 5 z pięciu 6 z 6 i 7/7
Tak to bywa
Czuję że niedługo etap 7/7 w Mulatkę zaliczę
Ostatnio calu czas 4/5 i to już jest męczące
No mecz obejrze...jest.Chociaz ja wole kobiecy tenis ziemny...Jakos to mnie wciaglo...a coraz wiecej mlodej krwi...Sabalenka,Wang Qaing,Osaka Naomi czy Kontaveit Anett,Camila Gorgifajnie graja.A z naszych czekan na Swiatek Ige
U mnie też coś nie tak non stop ostatnio 4/5 dycha życia czeka w kolejce wychodziła na 14 ale ts nie popuszcze musi wleźc ta dycha
Forsami
nie "świruj" - po prostu - lotto jest mało grane, a tees obiecuje dwie bańki, ale - zbiera od "zera" - kasa na wypłatę musi rzeczywiście wpłynąć z zawieranych zakładów - taki klimat
nie "świruj" - po prostu - lotto jest mało grane, a tees obiecuje dwie bańki, ale - zbiera od "zera" - kasa na wypłatę musi rzeczywiście wpłynąć z zawieranych zakładów - taki klimat