Wpisy 3 369 284 – 3 369 383
2 października 2018 14:22 → 2 października 2018 18:04, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
dotam
Dzięki
Dzięki
Proponuję na 2 losowania multi :
06, 17,21,23,29, 32, 35,39, 28,31, 33
06, 17,21,23,29, 32, 35,39, 28,31, 33
Dzisiaj szóstka w Lotto plus na liczby na mojej fotce. Wysyłam 5 jednakowych zakładów.
Ostatnio miałem 5 w Lotto, system na 11, piątka mizernie płaciła.
alfafire
Duże
Duże
alfafir zmieniasz zaklady czy ten szczesliwy 8/9 stale wysylany jesli to nie takemnica tak czy innaczej szkoda ze nie cala 9/9
sen był bardzo prosty
widziałem liczbę 247 i z niej utworzyłem wszystkie możliwości
widziałem liczbę 247 i z niej utworzyłem wszystkie możliwości
nie nabijam sie zeby nie bylo powaga nie ktorzy ktorym sie liczby snia ida byc moze z myslami o liczbach co by dac na nastepne losowanie i czasem im sie te liczby przysnione spelniaja jak nie o 14h to wieczorem lub rozlozone na losowania dusia tez ma ladne sny liczbowe
czasem 2 chodzi z 7 a 7 czasem z 1 i 4 i z 10 bynajmniej ja te liczby tak ze soba patrzac w mapki w wyniki widze nie koniecznie zawsze tak jest tak jak jest czy ze naraz w 1 losowaniu wchodza cos w tym jest tak jak te liczby nieraz czesc wchodzi w 1 losowaniu 2 czesc w drugim losowaniu 19 27 36 44 56 68
alfafire
Super
Super
dobra nie marudze ide cos wyskrobac w multi mini lotto chyba se odpuszcze co mialem do zaproponowania w multi podalem wyzej powodzenia w losowaniach no i snijcie liczbowo
Ta 19 brakująca pewnie wskoczy wieczorem.Tak samo jak Twoja 7.
u mnie ta 10 dzisiaj nawaliła ale czekam jeszcze na 21 ... wczorajsza piramidka też była z sennych i weszła dopiero na 21
Boli mnie że siatkarze zostali mistrzami świata A piłkarze nawet z grupy nie wyszli A jakie premie dostaliNo kurgdzie ta sprawiedliwość
wczoraj na fb widzialem taki podzial na pilkarzy i siatkarzy z tego co pamietam wyliczono ile razy pilkarze ile razy siatkarze uczestniczyli w ms ile razy wyszli z grupy ile razy zdobywali medal jakie zarobki premie itp mam swira na pkt kopanej siatke reczna hokej koszykowke lubie ziorac lecz patrzac ze strony maniaka sportowego to z bulem musze sie zgodzic ze tym co odnosza sukcesy powino sie odpowiednio motywowac doceniac tak jak np lekkoatletyke
brawo Wy
Gryx to tak jak ze skokamiStoch z całym sezonie zarobił tyle ile Radwańska przy slabym sezonie
Dostałam alert o wichurach
Robal_36
5/6
5/6
zaq69
Dzięki
Dzięki
Robal_36
To co napisałeś do sanczora,to się zgadza.Też miałam taki przypadek.
To co napisałeś do sanczora,to się zgadza.Też miałam taki przypadek.
Chyba będzie... ostra zima, bo... łosie pod oknem mi biegają.
Coś Dusia źle śniła, bo na 22 liczby trafiła tylko... 4.
wędruś nie żle śniła tylko wczoraj na 14 miałam 6 trafnych ,a na 21- 9trafnych
3 Krasnalki zestawy na NIE.
Dusia.
Dusia.
Jak nie dzisiaj, to może niedługo trafisz.
Jak nie dzisiaj, to może niedługo trafisz.
Przerwa.
no już chyba ts o mnie zapomniał ,trzeba mu się przypomnieć i upomnieć o trafne cyferki ,bo to co wysnie to za mało ...tj.kropelka wody
też ide zerknąć w mapkicoś ogarnąć bo chorobsko grypopodobne mnie dopadło
Jak do końca października nie trafię 5/5 to się wieszamjak nie prośbą to groźba
A ja idę pośmiać się ocenić przyklasknac i pewnie stwierdzić nie raz też mi nowość a i zobaczyć kulig ciekawe ilu panów ma takie kobiety takie gosposie obdarzone takimi słodyczami żeby nie było jakiś procent mały wg mnie jak to mawiają są z powołania od deski do deski no to
Teraz dostałem info...
Panie Pan dziękuję za gratulasy
Tobie też życzę doboru właściwych liczbusi i sukcesu
Panie Pan dziękuję za gratulasy
Tobie też życzę doboru właściwych liczbusi i sukcesu
Mundurowi chcą podwyżekemeryci i renciści mogą zdychac bo już swoje włożyli do ZUSdziękujemy Rafalska