Wpisy 3 368 204 – 3 368 303
1 października 2018 19:03 → 1 października 2018 20:18, 100 wpisów
to jest coś pięknego nie trzeba zmuszać kraść czy zabierać ludzie sami dają
Ja tu.nie chce.wygrać.lubie trfonić..pieniądze.na głupoty.Lotto.. po to żyje.nie poto.by pracować..tylko..się..bawić..
Pomyliłeś mnie z kimś
Doktor.
By wygrać trzeba grać Ale tylko wobec reguł, które nie są ujęte w standardowym regulaminie. Potencjalny zwycięzca musi spełniać szereg wymogów, by jego sen stał się realistyczny. Kluczową rolę odgrywa tutaj prawo karmy. Boskie prawo, które określa kto zasługuje na to by jego los się poprawił. Bowiem tylko osoba o czystym sercu i nie zabrudzonej aurze może sięgnąć po wygraną!
Bzdury.
Jak masz pieniądze i... szczęście to wygrasz.
Tylko taka osoba będzie w stanie dobrze wykorzystać swoja życiową szanse Zatem jeśli chcesz dołączyć do tego szczęśliwego grona pierwszym krokiem powinno być oczyszczenie
Co za dzikie teorie.
Skontaktuj się z ezoterycznym specjalistą i poproś o dokładną analizę twoich czakr Dopiero kiedy będą one niezabrudzone złą energią, a Ty wyrównasz wszystkie swoje karmiczne rozrachunki możesz zacząć myśleć o wygranej
Czyste serce i niezaburzona aura?...a co to ma wspolnego z wygraniem?kumpel gral 2 lata,wysylal i trafil z maszyny..mieszka kolo mnie
Forsami jest czysty jak łza, bo co niedzielę chodzi do kościoła i nie może wygrać, to przeczy Twej teorii
Nikt nie musi w to wierzyć ale polecam jak inne metody zawiodły nie zaszkodzi może pomóc lu nie a znasz go tak Dobrze sam siebie dobrze nie znasz
Nikt tak naprawdę nie wie na co go stać
Dobra, uciekam
Forsa...najpierw ty potem jaobowiazuje kolejka a Bog karty rozdaje
Ja mak.cztery..paczki..złotego płynu..tylko..nie wiem.jeszcze..co tam w tej puszce..jest.nie skosztowałem..może.to Napój Bogów..
A jak ktoś wejdzie..na krzywy..ryj..co mu zrobić..h..a..dorobić..
Nie każdemu wygrana jest zapisana przez los. Kto ma wygrać temu prędzej czy później szczęście dopisze
jednak nie ma sensu wydawanie ostatnich pieniędzy na kupony kiedy nie ma żadnej gwarancji wygranej
Tak Tomi.stoje..w kolejce..tylko..każdy..mi mówi..ej..ty. Frajer..ty.tu..nie stałes wypad..na koniec..i tak tak 16 lat..
Mulag.bredzisz..nie kupie chkeba wódki piwa..a zagram..zawsze..
Planetą która najchętniej wypatrywana jest Jowisz. W trygonie lub w koniunkcji ze Słońcem jest pewnego rodzaju przepustką do świata wielkich pieniędzy.
Dobrze.że.jest.to granie..bo co jabym teraz..robił..już..dorobiony..
Gdybym mial odzyskac to co wlozylem 5 w mini by starczyla nawet ta slaba
Czasem nie trzeba długo czekać na taki moment. Wystarczy wypatrywać Jowisza i Wenus na niebie, a wszystko stanie się w zasięgu ręki
Mulag..ostatnie..piwo.bo jutro..dadzą..kopa..na bramie.a Piotruś..Lutrabond..mnie nie pomoże.jak swojemu..pupilkowi..tylko zasadzi.kopa..i baj baj.zmień..se kraj.Jedź do Szwecji..dziadu..
ZADOWOLONY Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony..no oewnie..
Ja nie pije..a gram delikatniepi co mi miliony ,wystarczy ze na zabawe z toskiem starczy
kiedy ja dr zrobię nie na czterobrygadówce nie ma takiej możliwości
Mulag, a Ty dyplom masz, czy tak jak Kwasu
nie mam z Panem byłym było tak że miał zaliczone 5 lat z tym że nie obronił się pracy mgr mimo że skończył 5 lat zdał egzaminy nie może się posługiwać jak mgr
Ty raczej nie towarzysz
Trud..daremny..dakej..kołchoźnik.było..się..tyle..uczyć..do obslugiwania..łopaty..
Forsami czat festiwal głośny nie odbył się w tym roczku był i sabaton nie raz i wiele innych ze świata skończyło się w naszych stronach czat festiwal
Bo ten czat..zaczął..śmierdzieç..a szkoda..Proboszcz.się..niezgodził..zła..data..się..zbiegla.15.sierpnia.jest..Święto Myryjii..i nic dziwnego..nie bedo..diabły.skokać..Koło plebani..
mam sposób bez zbędnego pisania...
na zestawy 3/3 które zostaną wylosowane....na czasie...
obserwowałam to przez pewien czas
na zestawy 3/3 które zostaną wylosowane....na czasie...
obserwowałam to przez pewien czas
z tego co wiem to wina organizatora bo miał być później lub wcześniej to proboszcz by się zgodził ale jak wywalił że 15 no to było nie
No logiczne.Mulag.w takie Święto.to.nikt.się.na to nie godzi..nawet.ateiści..belzebuby.z Herodem
Mulag..nie rób.se.jojek..z Wygranej.bo.telewizji..nie ogladniesz
ostatnio nie oglądam w ogóle jak wygrasz to pecetka proszę cena ta sama a więcej pożytku z niego
Forsami
Wygramy dużo-Tylko-może nawet z 0,5kg
Tylko że w nominałach>>>..1-5 groszy
Wygramy dużo-Tylko-może nawet z 0,5kg
Tylko że w nominałach>>>..1-5 groszy
i jak zadowolony z roboty po przerwie l 4 rób drugiej takiej roboty nie znajdziesz nie opieraj się przywykniesz jest o co walczyć szmal dobry i socjal konkretny
Przepraszam miałam
telefon...
sposób moge podać w mailu...jak ktoś chce ...prosty...szybki....i wiemy oco chodzi...tak żeby T-sik nie czytał
telefon...
sposób moge podać w mailu...jak ktoś chce ...prosty...szybki....i wiemy oco chodzi...tak żeby T-sik nie czytał
Życie.jest.jak trawa.a Ty przezywasz..jakbyś..Pana Boga za nogi złapał